Şimdi Ara

Battlefield 4 DLC'lerin olduğu paket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm DLC paketlerinin içinde olduğu bf4 hangisi premium mu?, digital deluxe mu? (ana oyun + DLC)

• Saydığın sistem özellikleri bi masaüstü pc'si olup gtx660'a sahip olsaydın 1080p medium ayarlarda oynayabilirdin herneyse konuyu dağıtmayalım ama sahip olduğun sistem dizüstü olunca işler değişiyo ki 630m sonuçta tahminimce 720p lowda oynarsın en azından bi 30-35 FPS arası
  • ben şunu soruyorum beyler battlefield'ın tüm dlclerine sahip olmak için batlefield 4 ve premiumu alacağım değil mi ? Sadece premiumu alırsam sadece dlcler gelecek sadece battlefield 4ü alırsam sadece ana oyun gelecek değil mi ?

Orijinalden alıntı: Beful

Moruk attim yukarda sana Bu versiyonu alirsan Tum upcoming dlc ler senindir alahim nie uzatiyon konuyu Bide yukardaki arkadaş neden bahsedio

Dostu sen adamı yanlış yönlendirmiş ve tatmin edici bir cevap vermemişsin.Ayrıca adamın konuyu uzattığı yok.

Cevaba gelirsk, evet dostum ikisinide alman gerek.Zaten BF4 premium satış sayfalarının hepsinde not olarak şöyle yazar "Requires base game Battlefield 4".Yani ana oyunu satın alman gerekiyor ayrı olarak.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.