< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 4 dahil olmak üzere toplamda 310 TL'lik 10 oyun Amazon Prime'da ücretsiz (3. sayfa)

-
-
Bence Amazon TR de zararına iş yapıyor. Sırf burdaki pazarda söz sahibi olmak için.
Bu tarz hareketleri destekleyin arkadaşlar. aylık 8 TL verip hem hem prime video hem twitch hem bedava kargo hem prime gaming alıyorsunuz. Düşünün 1 dolar değil. Amerikada 13$ olduğunu hatırlatmak isterim.
-
Var tabi, millet bf1 bf5 ten sıkıldıkça bf4e hala doner. Herseyi gectim bf4un kemik oyuncusu baya kalabaliktir. Girip bir oyun atayim desen her moddan epey dolu sunucu bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Bu mesaj silindi.Orası öyle ancak prime gaming xbox kadar gelişmiş değil biliyorsunuz hocam. Verdikleri oyunlarda unutulmuş AA yapımlar yada indie ler oluyor genelde. İleride sistemin gelişebileceğini düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryzen TevfikBF4 Key aldım fakat bu keyin bir süresi var mı? Etkinleştirmeden ne kadar saklayabiliriz?
21 temmuza kadar gibi bişey diyordu sitede hocam
amazon uygulamasıyla indirilen oyunlar prime üyeliği kapatıldıktan sonra kullanılamıyor mu?
zamanında oyun yokken ek paketlerini beleşe dağıtıyorlardı 2 tanesini kaçırdım diğerlerini almıştım şimdide oyun geldi şokella gibi oldu
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X