Şimdi Ara

battlefield 4 bir sorunum var beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken bi anda ekran kıp kırmızı oldu hiçr bişey yapamadım reset atmak zorunda kaldım bu günde bi anda reset attı makine güç gitti 4 saniye sonra kendiliğinden acıldı minumum 40 max 90 fps de oynuyorum sistemde mi bir sorun var oyundamı ardkaslar

• kerim402 kullanıcısına yanıt
    Sistem özelliklerini yazarmısın özellikle ekran kartı ve psu'yu
  • sistem belirtirsen daha rahat yardımcı olabiilirz
  • asus 7850 top i3(o.c 4ghz) 8 gb ram 650 watt psu şu ana kadar ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım 64 kişilk bf 4 beta da saaatlerce oynamama rağmen böle birşeyle karsılaşmadım
  • senin yaşadığın galiba Red Screen of Death die tabir edilen bi hata. Merak etme ekran kartıyla ilgili bir sıkıntın yok bf4 ün acil yamaya ihtiyacı var sadece. ben belirttiğiniz olayı yaşamadım ama ram leak yaşayıp duruoyrum ve artık oyunu oynamaktan vazgeçtim. bf4 forumlarında bir sürü çözüm önerileri verilmiş ama bunlar herkeste işe yaramıyor. emin ol ki beta çok daha stabildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim402

asus 7850 top i3(o.c 4ghz) 8 gb ram 650 watt psu şu ana kadar ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım 64 kişilk bf 4 beta da saaatlerce oynamama rağmen böle birşeyle karsılaşmadım

http://www.youtube.com/watch?v=oxgGdDqr17Y#t=164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohler -- 12 Kasım 2013; 3:31:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.