Bildirim
battlefield 4 bir sorunum var beyler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sistem özelliklerini yazarmısın özellikle ekran kartı ve psu'yu -
sistem belirtirsen daha rahat yardımcı olabiilirz -
asus 7850 top i3(o.c 4ghz) 8 gb ram 650 watt psu şu ana kadar ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım 64 kişilk bf 4 beta da saaatlerce oynamama rağmen böle birşeyle karsılaşmadım -
senin yaşadığın galiba Red Screen of Death die tabir edilen bi hata. Merak etme ekran kartıyla ilgili bir sıkıntın yok bf4 ün acil yamaya ihtiyacı var sadece. ben belirttiğiniz olayı yaşamadım ama ram leak yaşayıp duruoyrum ve artık oyunu oynamaktan vazgeçtim. bf4 forumlarında bir sürü çözüm önerileri verilmiş ama bunlar herkeste işe yaramıyor. emin ol ki beta çok daha stabildi -
quote:
Orijinalden alıntı: kerim402
asus 7850 top i3(o.c 4ghz) 8 gb ram 650 watt psu şu ana kadar ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım 64 kişilk bf 4 beta da saaatlerce oynamama rağmen böle birşeyle karsılaşmadım
http://www.youtube.com/watch?v=oxgGdDqr17Y#t=164
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohler -- 12 Kasım 2013; 3:31:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X