Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (1586. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.492
Cevap
149
Favori
1.202.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15841585158615871588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prince1907

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit315

arkadaşlar bf 4 premium edition tekrar sağlam bi indirime girdi. Oyun + Premium 20 $ dolar düştü. Meksika originde.

bu meksika origin nedir? bi yardımcı olur musunuz? oyun dillerinde falan bi değişiklik var mı inigilzice mi yoksa dil gene? rus key gibi bi olay var mı?

Hocam hiçbir değişiklik yok ben hem titanfall hemde bf4 pre Edition meksika Origin den aldım. Sadece VPN ile meksika ya bağlanıyorsunuz ve Origin den 20 dolara alıyorsunuz bı kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

quote:

arkadaşlar bf 4 premium edition tekrar sağlam bi indirime girdi. Oyun + Premium 20 $ dolar düştü. Meksika originde.

bu meksika origin nedir? bi yardımcı olur musunuz? oyun dillerinde falan bi değişiklik var mı inigilzice mi yoksa dil gene? rus key gibi bi olay var mı?

Hocam hiçbir değişiklik yok ben hem titanfall hemde bf4 pre Edition meksika Origin den aldım. Sadece VPN ile meksika ya bağlanıyorsunuz ve Origin den 20 dolara alıyorsunuz bı kadar

karışık işler sanırım arkadaşım. ben cesaret edemem :(

• Beyler oyuna girdiğinde mouse çalışmıyormuş arkadaşın. Forumda benzer topic var ama linke tıkladığımda her seferinde boş sayfa çıkıyor. Giremedim topice. Çözümünü bilen var mı ?
  • Origin ayarlarından origin ingame'i kapatıp deneyin bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

Herkeze merhaba arkadaşlar yeni bir türk serverı açtık sunucu almanyadan ama oynayanlar türk.
    server ismi teamplayers (takım oyuncusu) demek sizde battlefield 4 te takım oyunu oynamayı isterseniz sevinirim.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/b9ded68b-8cb0-4dd5-901d-476f443e6e5e/Teamplayers-TDM-Max-Point-4netplayers-de/

Ben gelirimde ban yemem dimi hile falan yok

• Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    takılı konsollardan dolayıymış
  • bf3 0.99, bf4 10 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 24 Aralık 2014; 10:20:43 >
  • Noktasız Fakir kullanıcısına yanıt
    Selam hile kesinlikle yok direk kick olur oyun nasıl zevki çıkacak şekilde oynanıyorsa öyle düzenlendi misal küçük araçsız maplerde sniper yasak bazı kurallar var bizim serverde hileye yer yok bizim amacımız takım oyunu kurmak sizide bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

Selam hile kesinlikle yok direk kick olur oyun nasıl zevki çıkacak şekilde oynanıyorsa öyle düzenlendi misal küçük araçsız maplerde sniper yasak bazı kurallar var bizim serverde hileye yer yok bizim amacımız takım oyunu kurmak sizide bekleriz

Hile kullanmayan birisini hile kullanıyor diye atmayında... Geliyorum bu akşam
  • Noktasız Fakir kullanıcısına yanıt
    Tamam zaten scan açık yapân belli oluyo sıkıntı yok

• prince1907 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle karışık bişey değil ben hola unlocker kullanarak Meksika originden alıyorum kullanmasıda kolay ve bi sıkıntı olmadı daha geçen black fridayda Titanfall, BF4 premium Edition aldım arada ciddi fiyat farkları oluyor.
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    scan derken okuması bile çok kötü anlam çıkıyo kardeşim
  • prince1907 kullanıcısına yanıt
    Dolar değil mi peki yanlış biliyomuşum. Ya ailemi ikna edemiyorum kredi kartının çalarlar para çekerler diye sölüyolar bıktım valla inandıramıyorum.Mesela içine yüklediğin para kadar harcayabildiğin bi kart yokmu yardım ya
  • arkadaşlar hem bf4 hemde bf4 premium almam lazım demi oynayabilmek için. Bende bf4 hiç yok çünkü. şuan en uygun meksika origin demi ?
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Hayır, sen direkt Premium Edition al.

Pre 2 tane var ve kafalar ordan karışıyor.

Bir tanesi Normal BF sahibi iken pre'ye geçmek (premium)

Diğeri ise hiç sahip değilken olan versiyon (Premium Edition)

Yani "edition" olan hem oyun hem de tüm çıkmış ve çıkacak DLC'leri vs. içeriyor. Ve ilginç olan daha ucuz.
  • Oyun içinde shit + f1 yapınca (origine baglanmak için) oyundan atıyor. Ram mi yetmiyor , önbellek mi anlamadım. MSİ GE60 0ND kullanıyorum.

Bazı oyunlara girmeye çalıştığımda da sync hatası veriyor. local sync yada server a baglan diye. Senkronize hatasımı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 24 Aralık 2014; 16:01:55 >
  • arkadaşlar bf4 premiumla battlepack ler geldi bi kısmını açtım kamuflaj, silah, dog tag vs çıktı. bi kısmınıda daha açmadım. bu battle packleri açmanın avantaj sağlayan bir zamanı var mı ? mesela gündüz gece tatillerde vs gibi yoksa her zaman açsam da aynı şeyler mi çıkar?
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman açarsan aç aynı şeyler çıkacak

• Beyler bf4 alıcakım 10 euro şu an ödeme bilgilerini falan yazdıktan sonra onaylarken hata veriyor ''we were unable to process your payment use a different payment method or try again later''.
    Bu benden kaynaklı bir hata mı yoksa siteden mi kaynaklı
  • 
Sayfa: önceki 15841585158615871588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.