Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (1582. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.492
Cevap
149
Favori
1.202.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server raporlama var mı beyler ? 3 oyundan ikisinde ya wall hack kullanan var yada yüksek levelleri kendi takımına toplayan serverlar var. Bezdirdiler oyundan.
  • Türk sunucusunda oynadığımız maçın videosu arkadaşlar. İyi seyirler

• öyle bi oyuna denk gelince çık hiç sinirlerin gerilmesin. banada bazen oluyo, karşı takım full klan üyesi, direk çıkıyorum. zaten iyi oynarsan kick yiyeceksin. dediğim gibi sinirleri germeye değmez.

zaten sen oyundan çıksanda, oyun sonunda çıkmadan önce yaptığın skor ,açtığın parçalar ve aldığın exp sana geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Aralık 2014; 18:26:20 >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    http://imgur.com/a/hzBRN
    bu linke bak. gördüğün yerlerde küçük kutular olması lazım. kutuyu bıçaklayınca dogtagi alıyorsun
    ve whiteout mapi ile hammerhead mapinde mav kullanarak görebiliyormuşsun kutuları. diğer haritalarda işe yaramıyormuş.
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoln

http://imgur.com/a/hzBRN
    bu linke bak. gördüğün yerlerde küçük kutular olması lazım. kutuyu bıçaklayınca dogtagi alıyorsun
    ve whiteout mapi ile hammerhead mapinde mav kullanarak görebiliyormuşsun kutuları. diğer haritalarda işe yaramıyormuş.
    kolay gelsin

Kutulara gerek kalmadan yaptim, eod boot ile

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Oyun sonuna doğru bile kick yiyorum . Kick yiyincede tüm skorlar gidiyo anladığım kadarıyla
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    tamamdır o zaman sıkıntı yok. phantom bowu almak için ne yapman gerektiğini biliyor musun?
  • kickte yesen oyundan da çıksan o oyun bittiğinde exp ekipman skor ne varsa geliyo sana. ama atıldığın veya çıktığın oyuna tekrar girersen statın resetleniyo.
  • bf4 de dlc alıcağım bf4 dekı alınması gereken en ıyı eğlencelı dlc hangısı ?
  • MAFIA76 kullanıcısına yanıt
    Dragon's Teeth
  • MAFIA76 kullanıcısına yanıt
    piyade oyununu seviyorsan dragons teeth eğer araç oyununu seviyorsan final stand
  • Eger premium alma imkanım olsa dragons teeth alırdım piyade seviyorum haritalar güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkür ederım piyade daha cok sevıyorum DT alıcağım :)
  • habire kick yemekten helak oldum yok şu yasaktı yok bu yasaktı yok beklenmeyen bi sorun olustu bazen ping bide bu birbirini vurma ne kadar çok oluyor ya çok can sıkıcı.
  • Bf4 sahibiyim İninal kartla bf4 premium membership almak istiyorum . En uygun fiyatla nasıl alabilirim ?

• phantom bow u açacak arkıdas yokmu ben eod bot ile açacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

phantom bow u açacak arkıdas yokmu ben eod bot ile açacağım

Eod la nasıl açılıyor anlamadım
  • nofear72 Abi orijinal mi bu yoksa alıcam key filan mı söylermisin 5 dolar------battlefield 4 değişik geldi bana çok bilmem böyle işleri de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensüginhan -- 20 Aralık 2014; 18:12:29 >
  • Adamlar Sraw'u nerfleyecekmiş. Duyduğumdan beri dice'ın önünde kendimi yakma eylemi yapmayı planlıyorum. Analarına ettiğim küfrün haddi hesabı yok. Adamlar ucav ekliyor, rosch ekliyor, tek vuruşluk sniper ekliyor sonra yetenek gerektiren sraw'u işe yaramaz hale getiriyor. Harbiden katıksız ve onulmaz geri zekalı bu adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Adamlar Sraw'u nerfleyecekmiş. Duyduğumdan beri dice'ın önünde kendimi yakma eylemi yapmayı planlıyorum. Analarına ettiğim küfrün haddi hesabı yok. Adamlar ucav ekliyor, rosch ekliyor, tek vuruşluk sniper ekliyor sonra yetenek gerektiren sraw'u işe yaramaz hale getiriyor. Harbiden katıksız ve onulmaz geri zekalı bu adamlar.

hocam sen en iyisi kendini smaw kullanmaya alıştır.ben bayadır kullanıyorum onla da rahatça heli falan vuruluyor.bence srawı metrelerce ötedeki helileri millet leblebi gibi avladığı için nerfliyorlar.ayrıca gerçekte sraw tanklar için kullanılıyor galiba millet havaya sıkıp duruyor.muhtemelen bu gibi nedenlerden dolayı nerfleyecekler.

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.