Şimdi Ara

Battlefield 3 ve FIFA 12 Kardeşliği. (Kart benden. Oyunlar Alındı. Kardeşlik Doldu))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel Durum: Tüm arkadaşlar (cnyts, can_gsl_142 ve muzzy255, Erengy) başarılı bir şekilde yüklemelerine başladılar. Sorunsuz ve hızlı bir kardeşlik oldu. Bundan sonraki oyunlarda belki tekrar beraber alımlar yaparız.

Kardeşliğe katılmak isteyip de yer kalmadığı için katılamayan arkadaşlar da kusura bakmasınlar lütfen. Bir sonraki sefere artık.

Herkese ilgisi için teşekkürler.

---

Merhabalar,

İlk defa PSN Kardeşlik olayına giriyorum.

Bugün kredi kartımla yeni bir psn hesabı ile Battlefield 3 ve FIFA 12 aldım.
    Haftasonu kampanyasından faydalandığımdan BF3 Limited Edition oldu :) Ek DLC'si ile beraber.

Şu an kendi PS3'üme yüklüyorum oyunları.

PSN'de 129.99 tl yazmasına rağmen kartımdan 134 küsür tl çekilmiş ( 135 diyorum yuvarlayıp :) )

Her iki oyun da aynı hesapta olduğu için iki oyunu da almak isteyenlerle PSN kardeşliğine girmek istiyorum.

27+27=54 TL şeklinde gönderecek kişilerle PSN bilgilerini paylaşacağım.

Ben bu gece yükleme işlemini bitirmiş olurum.
    Yarın tüm gün işte olacağım. Anlaştığımız ve ödemeyi yapan arkadaşlara yarın akşamdan itibaren PSN bilgilerini sırayla ve düzenli bir şekilde iletirim.

Not: İş Bankası ve Yapı Kredi bankasında hesabım var. Bu iki bankayı kullananlar havale ile hesabıma ödemeleri geçebilirler. Diğer banka kullanıcılarının ise EFT yapması gerekecektir.

Kardeşlik Listesi:
    1- Designer83 ( Ben:) )
    2- cnyts (Ödeme alındı. Hatta 3TL fazla ödenmiş. Daha sonra bir oyun daha alınır ise hesabından düşülecektir :) ) (Yüklemeleri başlatıp hesaptan çıktı.)
    3- Erengy (Ödeme alındı.) (Yüklemeleri başlatıp hesaptan çıktı.)
    4- can_gsl_142 (Ödeme alındı.) (Yüklemeleri başlatıp hesaptan çıktı.)
    5- muzzy255 (Ödeme alındı.) (Yüklemeleri başlatıp hesaptan çıktı.)

Haber beklenen arkadaşlardan yarın gün içinde haber alınamaması durumunda yedek liste:
    1. anarsist
    2. Gokberk26

---------

PSN Hesap bilgileri paylaşıldıktan sonra yapılması gereken işlemlere ilişkin bilgi:

Playstation'ı açtıktan sonra açıldığı ilk ekranda yeni bir kullanıcı yaratın. İsim vs. önemli değil.

Yarattığınız kullanıcı ile PS3'ü açın.

Sonra "Playstation Network" menüsünden "Sign Up" deyin.

Açılan errand "Use an existing account" deyin

User id kısmına: özel mesajdan bildiriyorum.
    Password kısmına: özel mesajdan bildiriyorum.
    şeklinde girin ve bağlanın.

Bağlandıktan sonra store'a filan girmeden (girdiyseniz çıkabilrsiniz) yine "Playstation Network" menüsünden "Account Management" seçeneğini seçin.

Açılan ekranda "Transaction Management" seçeneğini seçin.

Açılan ekranda "Download List" seçeneğini seçin.

İki oyunumuz da burada yer alıyor.

İlk oyunu seçip "download" deyin. Açılan yükleme ekranında "Download in Background" a basın. Bu sayede arka planda yüklemeye devam edecek.

Sonra da diğer oyun için aynı işlemi yapın. İkinci oyun da yüklenmeye başladıktan sonra yine "Download in Background" dedikten sonra sizinle paylaştığım PSN idsinden ve açmış olduğunuz yeni PS3 kullanıcısından çıkın. Bunlara artık ihtiyacınız kalmadı. (Bu adımdan sonra bana haber verin ki hesabı bir sonraki arkadaş ile paylaşabileyim)

Bundan sonra kendi hesabınız ile bağlanabilirsiniz. Kendi hesabınızda yüklemenin durumu, duraksatma, tekrar başlatma vb. işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Yüklemeler bittikten sonra da size iyi oyunlar dilerim.

Not: Lütfen bu hesap bilgilerini başkalarıyla paylaşmayın ki ödemesini yapan arkadaşların hakları gitmesin. Teşekkürler.

Görüşmek üzere,
    Ali ihsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 1 Kasım 2011; 10:08:15 >

• Grubunuz hayırlı olsun hocam da 27+27=54 yazın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Grubunuz hayırlı olsun hocam da 27+27=54 yazın isterseniz

Teşekkürler hocam. Hep 26 gibi düşünüp de birden 27 olunca yanlış toplamışım :)

Grup adına da bir tek ben varım şimdilik. Umarım katılanlar olur yakında. Hazır tüm işlemler hallolmuş, oyunlar da hazır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Grubunuz hayırlı olsun hocam da 27+27=54 yazın isterseniz

Teşekkürler hocam. Hep 26 gibi düşünüp de birden 27 olunca yanlış toplamışım :)

Grup adına da bir tek ben varım şimdilik. Umarım katılanlar olur yakında. Hazır tüm işlemler hallolmuş, oyunlar da hazır :)

Olur hangimiz hata yapmıyoruzki
    Keşke sadece battlefield alsaydınız, bende battlefield arıyorum

• Liste güncellendi.
  • tamam hocam ekleyin beni
  • beni de ekle hocam, yarın sabah 8:30'da hesabına geçmiş olacak paran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ekle beni. ne kadar ve hangi iban a olacağını isim soyisim falan yolla bende hemen eft yapayım sabah eline geçer para sende yollarsın ziraatten göndereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

tamam hocam ekleyin beni

Listeye ekledim. Hesap bilgilerini mail attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

beni de ekle hocam, yarın sabah 8:30'da hesabına geçmiş olacak paran

Merhaba,

cnyts arkadaşın daha önceden konuştuğu ve bu iki oyunu ortak almayı kararlaştırdıkları iki arkadaşı daha vardı. Onlara rezerve etmiştim sizden önce.
    Sizi de, sizin için de uygunsa 1. Yedek olarak yazdım.

Yarın gün içinde onlardan haber alamazsam sizinle iletişime geçebilirim sizin için de uygunsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarsist

hocam ekle beni. ne kadar ve hangi iban a olacağını isim soyisim falan yolla bende hemen eft yapayım sabah eline geçer para sende yollarsın ziraatten göndereceğim

Hocam, muzzy255 arkadaşa yazdığım gibi aynı sebepten sizi de 2. Yedek olarak ekledim listeye.

Yarın gün içinde rezerve etmiş olduğum arkadaşlardan haber alamazsam sizinle de iletişime geçebilirim sizin için de uygunsa.

Görüşmek üzere,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anarsist

hocam ekle beni. ne kadar ve hangi iban a olacağını isim soyisim falan yolla bende hemen eft yapayım sabah eline geçer para sende yollarsın ziraatten göndereceğim

Hocam, muzzy255 arkadaşa yazdığım gibi aynı sebepten sizi de 2. Yedek olarak ekledim listeye.

Yarın gün içinde rezerve etmiş olduğum arkadaşlardan haber alamazsam sizinle de iletişime geçebilirim sizin için de uygunsa.

Görüşmek üzere,

eyvallah hocam. erken kalkan aç kalmaz derler.:) özelden mesaj attım ben iletişim için.
  • ne güzel kardeşlik tam aradığım gibi. ben iki kardeşliğe girdim fifayı kendim aldım 3 kişiye verebilirim. (pm) bf3 kardeşliğinden parayı gönderdim ama son numara yanlış olmuş başka hesaba gitti. bi daha attım. bana çok pahalıya mal oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

beni de ekle hocam, yarın sabah 8:30'da hesabına geçmiş olacak paran

Merhaba,

cnyts arkadaşın daha önceden konuştuğu ve bu iki oyunu ortak almayı kararlaştırdıkları iki arkadaşı daha vardı. Onlara rezerve etmiştim sizden önce.
    Sizi de, sizin için de uygunsa 1. Yedek olarak yazdım.

Yarın gün içinde onlardan haber alamazsam sizinle iletişime geçebilirim sizin için de uygunsa.

peki hocam, beklemedeyim..
  • pm attım. Muzzy ve anarsist eger listeye giremezsek 2 kişi daha bulup FİFA 12 Ve BF3 alabiliriz isterseniz kalıcı bir kardeşlik yaparak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TourismJii -- 31 Ekim 2011; 10:16:40 >
  • gruba bende dahil oldum arkaslar. :)
  • 1 Kişi daha olursa muzzy255 , anarsist , Gokberk26 , can_gsl_142 olarak yapabiliriz FİFA 12 ve BF3 için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_gsl_142

gruba bende dahil oldum arkaslar. :)

Hesap bilgilerini gönderdim. Ödeme bekliyorum sizden.
    Akşam PSN bilgilerini paylaşacağım ödemeler gelince.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_gsl_142

gruba bende dahil oldum arkaslar. :)

Hesap bilgilerini gönderdim. Ödeme bekliyorum sizden.
    Akşam PSN bilgilerini paylaşacağım ödemeler gelince.

Ödemelerin gelişi ve haber bekleme süresi ne kadar olacak. yani "şu zamana kadar gelmezse sıradakine geçer" var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokberk26

pm attım. Muzzy ve anarsist eger listeye giremezsek 2 kişi daha bulup FİFA 12 Ve BF3 alabiliriz isterseniz kalıcı bir kardeşlik yaparak.

olmazsa.... bana uyar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.