Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasgok

İşte arkadaşlar Alman firması ile Türk firması arasındaki fark biri disiplin öteki de vurdumduymaz

Hala bakıyorum siteye ve hala sipariş hazırlanıyor yazıyor yaa, herifler şaka gibi.
  • Ben de t-shirt'ü gözden çıkararak D&R'dan almıştım,iyi ki Vatan'dan almamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braddd

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Az önce arayıp iptal ettirdim.

İptal ettirmek istiyorum dedim sipariş numaramı istedi verdim "tamam iptal işleminiz gerçekleştirilmiştir" dedi. En geç 10 gün içinde paranız iade edilecektir dedi.

Vatan mağazasının önünden bile geçmem artık. İsterse %70 indirim yapsın.

Hayırlısı olsun kardeşim...

Eyv. dostum. oyunu psn üzerinden aldım şuan iniyor.

Kardeşlikten mi aldın hocam hayırlısın olsun, aynen bende öyle yapıcam haber bekliyorum, olmadı kendim alırım, eşe dosta paylaşırım, Vatan'da bizim iptal ettiğimiz BF3 LE'leri isterse 170TL'den satsın umrumda olmaz. Bir daha da Vatan'dan oyun almak mı allah korusun

• 1-2 gün geç oynasak canımız mı çıkar ki :D
  • Az önce vatanın sitesinden sipariş iptali istedim 120 liraya alıcaz diye kölesi mi olalım bu beceriksiz heriflerin giderim spottan alırım babalar gibi oynarım. Ankara'da spotta Limited Edition BF3 fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
  • ben de 22/10/2011 tarihinde PC BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION Ön Siparişini verdim.Bir kaç gün sonra bir baktım adamlar kartını geçerek siparişini verdiğim oyunu habersiz çıkarmışlar yani görünmüyordu sipariş listemde.Onca gün sonra yazdığım hiç bir mesaja cevap vermemelerinin üstüne oyunun yanında aldığım kulaklık için alırken koskoca "Kargo Ücretsiz" yazarken kargo bedeli alıcıya ait olarak göndermeleri bardağı taşırdı ben de son bir mesaj atarak kustum üstlerine.

"hem 1****5 sipariş nosuyla önsiparişini verdiğim ürünü kartımı geçmeme rağmen iznim bilgim olmadan siparişimden çıkarın hem de "ücretsiz kargo" diye not düştüğünüz ürün için kargo bedeli ödemek zorunda kalayım hem de o kadar mesajıma cevap vermeye tenezzül etmeyin YAZIKLAR OLSUN sizde HEPSİBURADA gibi sat kurtul politikası izlemeye başlamışsınız! İnşallah kartımdan PC BATTLEFIELD LE ürünü için geçtiğiniz ücreti geri yatırmamışsınızdır da mahkemede görüşürüz sizinle!!Forumlarda da baya bir kulağınızı çınlatacağımdan emin olun!!! "

Lanet olsun bizi keriz yerine koyanlara!!! Ama bir daha ASLA VATAN BİLGİSAYAR'la işim olmaz ASLA....

• quote:

Orijinalden alıntı: nicage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Az önce arayıp iptal ettirdim.

İptal ettirmek istiyorum dedim sipariş numaramı istedi verdim "tamam iptal işleminiz gerçekleştirilmiştir" dedi. En geç 10 gün içinde paranız iade edilecektir dedi.

Vatan mağazasının önünden bile geçmem artık. İsterse %70 indirim yapsın.

Hayırlısı olsun kardeşim...

Eyv. dostum. oyunu psn üzerinden aldım şuan iniyor.

Kardeşlikten mi aldın hocam hayırlısın olsun, aynen bende öyle yapıcam haber bekliyorum, olmadı kendim alırım, eşe dosta paylaşırım, Vatan'da bizim iptal ettiğimiz BF3 LE'leri isterse 170TL'den satsın umrumda olmaz. Bir daha da Vatan'dan oyun almak mı allah korusun

+ 1

• Benim siparişlerim "kargoya verilmeye hazır" oldu az önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Benim siparişlerim "kargoya verilmeye hazır" oldu az önce.

Aynen.Bu pazartesi kargolarız anlamına geliyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

1-2 gün geç oynasak canımız mı çıkar ki :D

Mesele 1 2 gün geç oynanması değil.
  • quote:

quote:

bradd seni eklicem şimdi psnden ipsn ıd : hellreginn
  • quote:

quote:

Ben o kadar siparişin içinden benimkiler sağ-salim gelirse şükür diyecem.

Şükürcü zihniyetteyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Benim siparişlerim "kargoya verilmeye hazır" oldu az önce.

Aynen.Bu pazartesi kargolarız anlamına geliyor sanırım.

Benim geçen gün aldığım Dulashock3 gelmesine rağmen kargoyu verilmeye hazır diyor. Daha doğrusu kargoya verilmeye hazır demesinin ertesi günü öğleden önce kargo geldi. Belki kargoda da olabilir oyun. Yani pazartesi de gelebilir oyun. Bir de bu kadar tepkiden sonra bunun yazması manidar!!!
  • quote:

quote:

quote:

Ben o kadar siparişin içinden benimkiler sağ-salim gelirse şükür diyecem.

Şükürcü zihniyetteyim :D

Valla hocam bir kaç gün geç gelsin sağlık olsun ama durum burada bir kaç günün meselesi değil. Aylar önce verilmiş siparişler var, Aral erken yollamış, ama tenezzül edip te aynı gün kargoya vermiyolar. Sonuçta oyun bu boş geç birkaç gün geç gelsin ama ön sipariş açmayacaksın o zaman ya da açıyorsan hakkını vereceksin insanların. İnşallah oyun kargodadır da pazartesi gelir...

• Arkadaşlar antalyadan son durumu aktarıyorum mağazayı arayıp ufak çaplı bi tartışmadan sonra oyunların geldiğini depoda olduğunu 15 dakika sonrada alabileceğimi fakat aral'ın t-shitrtleri göndermediğini daha sonra vericeklerini söylediler yani 15 dk sonra oyunu alabilicem bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiscJ

Arkadaşlar antalyadan son durumu aktarıyorum mağazayı arayıp ufak çaplı bi tartışmadan sonra oyunların geldiğini depoda olduğunu 15 dakika sonrada alabileceğimi fakat aral'ın t-shitrtleri göndermediğini daha sonra vericeklerini söylediler yani 15 dk sonra oyunu alabilicem bilginize...

Peki sparişini internet üzerinden mi verdin yoksa mağzadan mı? İnternetten verdiysen mağzada sana oyunu teslim etmeyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: DiscJ

Arkadaşlar antalyadan son durumu aktarıyorum mağazayı arayıp ufak çaplı bi tartışmadan sonra oyunların geldiğini depoda olduğunu 15 dakika sonrada alabileceğimi fakat aral'ın t-shitrtleri göndermediğini daha sonra vericeklerini söylediler yani 15 dk sonra oyunu alabilicem bilginize...

Peki sparişini internet üzerinden mi verdin yoksa mağzadan mı? İnternetten verdiysen mağzada sana oyunu teslim etmeyebilirler.

Hayır bizzat mağazadan ön sipariş verdim.Ama ne yalan söyliyim içimde zerre kadar heves kalmadı bu kadar tantana yaşandıktan sonra açıkcası pekde bi önemi yok :) Umarım sizlerde daha fazla uğraşmadan teslim alırsınız..

• Valla ben Su anda vatan gitcem arkadaşla tsirti sokcam.bitaraflarina oyunu versinler yeter mağazadan sipariş vermiştim bende
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'ın elinde Limited Edition oyun yok. Pazartesi günü gelecek. Aral hata yapıp, Vatan Bilgisayar'a limited yerine standart versiyon göndermiş. Bu yüzden kargo yapılmıyor. Şu an stokta bulunan BF3 oyunu da limited versiyon değil. Konuyla ilgili telefon ve face üzerinden edinilen bilgiler doğru değil.

Bu arada Vatan bazı siparişleri kargo yapmış ama giden kargolar geri çağırılacakmış (standart versiyon olduğu için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'ın elinde Limited Edition oyun yok. Pazartesi günü gelecek. Aral hata yapıp, Vatan Bilgisayar'a limited yerine standart versiyon göndermiş. Bu yüzden kargo yapılmıyor. Şu an stokta bulunan BF3 oyunu da limited versiyon değil. Konuyla ilgili telefon ve face üzerinden edinilen bilgiler doğru değil.

Bu arada Vatan bazı siparişleri kargo yapmış ama giden kargolar geri çağırılacakmış (standart versiyon olduğu için)

Abboooooooooooow.

İNFİAL YARATIR VALLA

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.