Şimdi Ara

Battlefield 3'ü XP'de çalıştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun XP'de çalışmayan 2 oyunu bir takım işlemlerle yükledim ancak şu anda beta'yı originden indiriyorum. Acaba biraz zorlasak fixler mixler çalışırmı diğerleri gibi. ?

• Hiç zannetmem herkes mecburen win7 ye geçiyor.
  • Malesef. xp de dx10 desteği olmadığı için açabileceği zannetmiyorum.
  • Konu vista olsaydı o zaman bir çözüm bulunurdu. Ama win7 oldukça stabil.
    Yanlış hatırlamıyorsam Halo 2 de sadece vistaya kuruluyordu başlarda ama birkaç programcıkla xpye de kurulabilmişti.
  • xp de bf3 olmaz mecbur win7
  • Arkadaşlar xpye Directx 11 i yüklersek yinede açmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

Arkadaşlar xpye Directx 11 i yüklersek yinede açmazmı ?

http://pastebin.com/TUZLKWb9

bu lınkde patch var dıyor ama deneyen varmı bılmem,, rısk senın yınede sadece bılgı amaclı benımkısı!!
  • XP biteli cok oluyor.Yani güncelleme falan yapılmıyor artık uzun süre önce xp öldü gömdük.BF3 ü kaldırıcak bir sistemin varsa xp kurulu olmasını xp sevdana bağlıyorum sadece Artık yeni bir işletim sistemi kurmalısın.

" Microsoft yetkilileri bundan sonra XP üretimi yapmayacaklarını ve işletim sisteminin OEM versiyonun artık hiç bir satıcıya yollanmayacağı açıklandı."
    2010 dan bir haber alıntısı
  • quote:

Arkadaşlar xpye Directx 11 i yüklersek yinede açmazmı ?

iyide xp dx 10 u bile desteklemiyor 11 i nasıl yükleyeceksin.sistemin çok eski değilse win7 ye geçiş yap.ha win7 yi kaldıramıyorsa sistemin zaten oyuna hiç heveslenme oyunuda kaldıramaz.
  • ya bende sistem bakımından sorun yokda xp kullananlar icin diyorum ben xp pcye direct 11 miydi 10 mu idi tam hatırlamıyorum ama indirip kurdugumda herhangi bir sorun cıkarmıyordu ama oyunu acarmı acmazmı bilemicem ben sadece güncel olsun diye directx 9 yerine daha üst versiyonunu yüklüyordum imkanım olursa deniyecegim acarmı diye
  • quote:

ya bende sistem bakımından sorun yokda xp kullananlar icin diyorum ben xp pcye direct 11 miydi 10 mu idi tam hatırlamıyorum ama indirip kurdugumda herhangi bir sorun cıkarmıyordu ama oyunu acarmı acmazmı bilemicem ben sadece güncel olsun diye directx 9 yerine daha üst versiyonunu yüklüyordum imkanım olursa deniyecegim acarmı diye

Denedin mi?
  • Oyun dx10 kullanıyor. Xp dx9 destekliyor max. Bu durumda win7ye geçme zamanı gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarla uğrasana kadar 50 kere win7 yönlenebilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem uygun olsa anında geçeceğim ama. Sistem kaldırmaz. Win 8 çıkınca %25 Vatan indirimi bekleyip cillop gibi sistem kuracağım.

Şu anda oyunu Lenovo Z570 ile oynuyoruz ancak yetersiz kaçıyor. Kardeşimle de cebelleşince hiç olmuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

Sistem uygun olsa anında geçeceğim ama. Sistem kaldırmaz. Win 8 çıkınca %25 Vatan indirimi bekleyip cillop gibi sistem kuracağım.

Şu anda oyunu Lenovo Z570 ile oynuyoruz ancak yetersiz kaçıyor. Kardeşimle de cebelleşince hiç olmuyor zaten.

z570 dandik ya z580 alsaydın sağlam ekran kartın da olurdu paşa paşa oynardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

Sistem uygun olsa anında geçeceğim ama. Sistem kaldırmaz. Win 8 çıkınca %25 Vatan indirimi bekleyip cillop gibi sistem kuracağım.

z570 dandik ya z580 alsaydın sağlam ekran kartın da olurdu paşa paşa oynardın

Ben Z570'i Ocak 2012'de aldım. Z580 daha çıkmamıştı o zaman. Performans farkı da yok ayrıca. Z580'de genelde GT630M var. O kart benimkinin yeniden isimlendirilmiş hali. Aynı gibi. Bende GT540M var. Diğer özellikleri: 8gb DDR3, 750gb HDD, Intel 2450M... Fiyatı ise 1388 lira idi.

• O zaman senin de stabil fps ve sağlam grafiklerle oynayabilmen lağzım
  • wındows 7 yı kaldıramaya bır sıstemde bf3 oynamak nekadar mantıklı acaba.
    üstelik xpde açmayı deneme dırek hata verıyor
  • denedim calısmadı
  • Nedir bu XP fetisi nedir anlamiyorum, gidip 12 yillik sistemi hala kullanmaya calisiyorlar. Windows 7 ye gecin, zaten sistemim onu kaldirmaz diyorsaniz BF3 de kaldirmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.