Şimdi Ara

Battlefield 3'ü Cafede Oynamak İstiyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bi grup olarak BF3 aldık yanyana olabildiğimiz tek yer cafe ve bir masaya oyunu indirdikten sonra diğer arkadaşlarımız kendi accleri ile oyunu oynayabiliyorlar mı ? Veya Kendi acc ile indirdiği oyunu başka masaya kopyalayabilir miyiz ? İyi çalışmalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreltraz

Merhaba Arkadaşlar ,
    Bi grup olarak BF3 aldık yanyana olabildiğimiz tek yer cafe ve bir masaya oyunu indirdikten sonra diğer arkadaşlarımız kendi accleri ile oyunu oynayabiliyorlar mı ? Veya Kendi acc ile indirdiği oyunu başka masaya kopyalayabilir miyiz ? İyi çalışmalar..

Skype.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: Dreltraz

Merhaba Arkadaşlar ,

Skype.

Bazı geceler sabahladığımız oluyor cafede. Bazı kilit makinalara kurduğumuzda birbirimizin makinasından girip giremiyeceğimizi öğrenmek istiyorum. Tekrardan teşekkürler..
  • aynı soru bendede cevvapsız kaldı yardım edebilicek ?
  • Hocam evimde pc'm yok yaklaşık 140 saat lik bf3 hesabım var 140 saatin hepsini internet kafede oynadım hatta oynadık 4 arkadaş.
    biz yerel disk d ye Origin Games/Battlefield 3 adlı klasör açıyoruz. hepmizde 16 gb lik 2 adet usb var 15 dk lik bir işlemle atıyoruz oyunu originden instal yapıyoruz ve ouna giriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicee

Hocam evimde pc'm yok yaklaşık 140 saat lik bf3 hesabım var 140 saatin hepsini internet kafede oynadım hatta oynadık 4 arkadaş.
    biz yerel disk d ye Origin Games/Battlefield 3 adlı klasör açıyoruz. hepmizde 16 gb lik 2 adet usb var 15 dk lik bir işlemle atıyoruz oyunu originden instal yapıyoruz ve ouna giriyoruz.

Çok saolasın hocam çok yardımcı oldun.. artık bizde kendi originden indirdiğimizi bi yere depolayıp herkes kendininkini oradan kurup kullanır.. gerçekten teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmolla

quote:

Orijinalden alıntı: Dicee

Hocam evimde pc'm yok yaklaşık 140 saat lik bf3 hesabım var 140 saatin hepsini internet kafede oynadım hatta oynadık 4 arkadaş.

Çok saolasın hocam çok yardımcı oldun.. artık bizde kendi originden indirdiğimizi bi yere depolayıp herkes kendininkini oradan kurup kullanır.. gerçekten teşekkürler

Rica ederim hocam ne demek. Yanlız bir şey daha var. Mesela evde oyunun evde updatesini falan herşeyini yap. klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini aç. C:/ProgramData/Origin klasörü içindekileri de kopyala internet kafedeki aynı yere at. (origini kurduktan sonra) Eğer bunu yapmassan oyun updateyi görmüyor tekrar 5 gb indirmeye başlıyor yani bende öyle yapıyor sizde de yapar büyük ihtimal. İyi eğlenceler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu bende merak ediyorum açıkçası. Memlekette gittiğim cafede, handy cafe client var,ben oyunu flaştan c Yada d ye kopyalasam,oynadıktan sonrada silsem olur herhalde? Cafe sahibi ile papaz olmayalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.