Şimdi Ara

Battlefield 3 silahlar yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni online oynuyorum silah ve eklenti seçicem ama yok bunları nerden bulucam veya kazanıcam ?

• Hocam istediğin silah'ın eklentilerini açmak için o silahla adam öldürmelisin.Ayrıca level atladıkca yeni silahlarda açılıyor.Hızlı level atlamak istiyorsan metro da oyna.Çatışmanın yoğun olduğu yerlere sürekli med kit at ve cesetleri kaldır
  • ha yani mesela m98b almak istiyorum daha level alınca felan açılacak diyorsun tamam metro oynayayım teşekkürler cevabın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4M4NL4R

ha yani mesela m98b almak istiyorum daha level alınca felan açılacak diyorsun tamam metro oynayayım teşekkürler cevabın için

level atladıkça yeni silahlar açılıyor.Yanlız m98b yi açmak için recon sınıfında oynamalısın.G36 silahını açmak için Engineer sınıfında ya da m249 silahını açmak için support olmalısın.Her sınıfın kendine ait silahları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

quote:

ha yani mesela m98b almak istiyorum daha level alınca felan açılacak diyorsun tamam metro oynayayım teşekkürler cevabın için

level atladıkça yeni silahlar açılıyor.Yanlız m98b yi açmak için recon sınıfında oynamalısın.G36 silahını açmak için Engineer sınıfında ya da m249 silahını açmak için support olmalısın.Her sınıfın kendine ait silahları var

Haa yani kaçarı yok dandik silahla oynuyacaz teşekkür ederim ilgi ve alakanız için iyi akşamlar
  • Bazı silahlar her classla oynanıyor. Co-op puanına göre silah veriyor. MP7 gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

quote:

Haa yani kaçarı yok dandik silahla oynuyacaz teşekkür ederim ilgi ve alakanız için iyi akşamlar

assault ve engineer amerika takımına verdigi m16 ve m4 en iyi silahlardır. kartal 100 ler bile kullanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Recon kiti kasmak için level ın düşüktür yeni başladıgına göre co op oyna aldıgın puanlarla mp7 acılcak o silahla açarsın hepsini yada shotgun
  • Oyunda dandik silah diye birşey yok dostum hepsinin güçleri dengeli, şu an bir tek m16a3/M4 var diğerlerinden biraz fazla güçlü(op) olan.
    Başta ilk silahlar psikolojik olarak insana kötüymüş gibi gelir, ama ilerde tekrardan ilk silahları aldığınızda aslında ne kadar iyi olduklarını farkedersiniz.
    Önemli olan silahların foregrip/flash suppressor/heavy barrel gibi eklentilerini açmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.