Bildirim
Battlefield 3 silahlar yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam istediğin silah'ın eklentilerini açmak için o silahla adam öldürmelisin.Ayrıca level atladıkca yeni silahlarda açılıyor.Hızlı level atlamak istiyorsan metro da oyna.Çatışmanın yoğun olduğu yerlere sürekli med kit at ve cesetleri kaldır -
ha yani mesela m98b almak istiyorum daha level alınca felan açılacak diyorsun tamam metro oynayayım teşekkürler cevabın için -
quote:
Orijinalden alıntı: Y4M4NL4R
ha yani mesela m98b almak istiyorum daha level alınca felan açılacak diyorsun tamam metro oynayayım teşekkürler cevabın için
level atladıkça yeni silahlar açılıyor.Yanlız m98b yi açmak için recon sınıfında oynamalısın.G36 silahını açmak için Engineer sınıfında ya da m249 silahını açmak için support olmalısın.Her sınıfın kendine ait silahları var -
quote:
Orijinalden alıntı: VIKTOR
quote:
ha yani mesela m98b almak istiyorum daha level alınca felan açılacak diyorsun tamam metro oynayayım teşekkürler cevabın için
level atladıkça yeni silahlar açılıyor.Yanlız m98b yi açmak için recon sınıfında oynamalısın.G36 silahını açmak için Engineer sınıfında ya da m249 silahını açmak için support olmalısın.Her sınıfın kendine ait silahları var
Haa yani kaçarı yok dandik silahla oynuyacaz teşekkür ederim ilgi ve alakanız için iyi akşamlar -
Bazı silahlar her classla oynanıyor. Co-op puanına göre silah veriyor. MP7 gibi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: VIKTOR
quote:
level atladıkça yeni silahlar açılıyor.Yanlız m98b yi açmak için recon sınıfında oynamalısın.G36 silahını açmak için Engineer sınıfında ya da m249 silahını açmak için support olmalısın.Her sınıfın kendine ait silahları var
Haa yani kaçarı yok dandik silahla oynuyacaz teşekkür ederim ilgi ve alakanız için iyi akşamlar
assault ve engineer amerika takımına verdigi m16 ve m4 en iyi silahlardır. kartal 100 ler bile kullanıyor.
-
Recon kiti kasmak için level ın düşüktür yeni başladıgına göre co op oyna aldıgın puanlarla mp7 acılcak o silahla açarsın hepsini yada shotgun -
Oyunda dandik silah diye birşey yok dostum hepsinin güçleri dengeli, şu an bir tek m16a3/M4 var diğerlerinden biraz fazla güçlü(op) olan.
Başta ilk silahlar psikolojik olarak insana kötüymüş gibi gelir, ama ilerde tekrardan ilk silahları aldığınızda aslında ne kadar iyi olduklarını farkedersiniz.
Önemli olan silahların foregrip/flash suppressor/heavy barrel gibi eklentilerini açmak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X