Şimdi Ara

Battlefield 3 Punkbuster Sorunu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta önce Punkbuster yazılımı tarafından bütün bf3'serverlerinde kalıcı yasak yedim. Sebebi ise sanırsam şu olabilir, 20 BF3'serverin'de (bağımlılık!) ''Heil Hitler'' diye yazı yazdım. Bunu daha önce diğer FPS oyunlarında da yaptım 2 3'ünde banladım. Ondan olabilir diye düşünüyorum ama bu 20 21'de olabilir. Yazar iken 2 3 dk sonra serverden atılıyordum devamlı girip frag'i yükseltiyordum sonra can sıkıntısından aynı şeyi yazıyordum sonra acayip korktum daha yazmak istemedim. Ve 3 hafta aradan sonra bf3 oynamak istedim lakin girdiğim bütün serverler'de hemencik atıp battlelog'ta pb ban uyarısı geliyor hep aynı nickim yazıyor ve kalıcı banned :( arkadaşlar ben 5 6 yıllık FPS oyuncusuyum kesinlikle bu yasak sorunumda ''hile,aimbot,'' gibi eylemlerde bulunmadım. İletişime geçtim kendileri ile PB yazılımı yani bana hep öyle kalacağını söylediler.

Yasağ'ın kaldırılamayacağını biliyorum peki diyorum eğer başka bir arkadaşımın Origin hesabından bf3'e girsem serverlere girmemi izin verir mi ? Yada yeni bir BF3 alıp aynı sistem'de oynasam sorun olmaz değil mi ? şuan 2 yola'da yönlenmedim. Riskli olabilir aynı işletim sisteminden giriş yapmak o yüzden ne yapmalıyım ?

(lütfen cevaplarınız'da niye yaptın ? , yapmasaydın gibi yorumlar istemiyorum ) Teşekkür ediyorum hepinize iyi oyunlar
    Not : daha yapmam :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 2 fps sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.