Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
730.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Arkadaşlar kardeşlikte; Oyunu satın alan arkadaşın indirmesini beklemek mi lazım? yoksa indirmeye başlayıp, logout olduğunda bir başka arkadaş indirmeye başlıyabiliyor mu?

evet başlayabiliyor
  • Grafiklere kafam takıldı, oynarken pek zevk alamıyorum. Tabi bunda bc2'deki kadar rahat adam öldürememin de etkisi vardır muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

RPG ile tankı 2 veya 3 defa vurunca tamamen patlamıyor.Sadece yanmaya başlıyor buna bir lafım yok ama küçük jeep ide RPG nin bir kerede alması ve patlatması lazım Yok abi patlamıyor oda yanmaya başlıyor.Bence saçma

Hardcore
  • Bazı haritalarda adam bulamıyorum. O kadar geziyorum. Sonra biri beni vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

RPG ile tankı 2 veya 3 defa vurunca tamamen patlamıyor.Sadece yanmaya başlıyor buna bir lafım yok ama küçük jeep ide RPG nin bir kerede alması ve patlatması lazım Yok abi patlamıyor oda yanmaya başlıyor.Bence saçma

Aynen öyle ya bad company 2 de bu daha gerçekçiydi tanklar patlamıyo anasını satiyim ben anlamadım valla bu işi...
  • Beyler bu Squad yazan oyun modlarında ne değişiklik oluyor?
  • Artık ben tamamiyle umudumu yitirmiş durumdayım arkadaşlar. Kusuruma bakmayın ama burda yazdığınız playstation'da ilk başlarda zorlanıyorsun ama sonra dönüp pc'ye bakmıyorsun söylemleri tamamiyle zırva. Beyler FPS pc'de oynanır. Artık ben buna karar verdim. Kesin konuşuyorum. Öyle alıştığın zaman falan da hikaye. Oynanmıyor ps3'te FPS. Ya mouse ve klavye desteği getirecekler ya da oynanmayacak. Ben hayatım boyunca oynadığım hiçbir fps oyununda 1 k/d ratio'dan aşağı inmedim ama bc 2'de 0,4 bu oyunda ise 0,58 k/d ratio ile rekorlara koşuyorum. Olacak iş değil. Bir kere sens'i arttırsan önündeki adamı vuramıyorsun, sens'i azaltsan arkana dönmen 2 yılı buluyor. Böyle saçmalık olmaz. Kesinlikle olmaz yani.

Hadi benimki kullancı problemi. Be allahsız ea ve dice sen niye kullanıcının özgürlüğüne bırakmazsın tuş dizilimini vs. Ayıp ya bu kadar oyun yapıyorsun ve tuş dizilimini kullanıcıya bırakmıyorsun. Ben x ile ateş etmek istiyorum hadi bakalım napcaz. Ben baş parmağımın düzleşmesini istemiyorum yuvarlak ile koşmak istiyorum hadi bakalım napıcaz? Oynamıyacak mıyız oyunu? Ayıp ya. Bildiğin fiyaskoların fiyaskosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sooty -- 5 Kasım 2011; 16:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Kendini birşey sanan, banada liseli diyen kişiye sesleniyorum. Evet, liseliyim kabul. Ama bu, olgun biri olmadığımı, seninde kendini bilmez, patavatsız biri olmadığını göstermez. Önce insanlarla "ADAM" gibi konuşmayı öğrende, sonra gelip bana "liseli, ufaklık, olgun olduğunu mu sanıyorsun?" de. Sen büyüksünde ne oluyor hem?

Ekleme: Ayrıca, bu lise bilgimle bile Türkçe'yi senden iyi kullanıyorum. Biraz türkçe öğren gel, hadi bakiyim.

Türkçe bilgin bayağı iyiymiş. Bence bu yazdığını dil anlatım hocana ya da edebiyat hocana götür. Tepkilerini merak ediyorum. Bir kere fark edilmek ve farklı olmak gibi bir çaban var. Kalın yazıyorsun yazdıklarını. Daha baştan falsosun.

Neyse eğer edebiyat hocana götürmeyeceksen yazdığını ben açıklayayım sana. Türkçe'de "şey" edatı her kelimeden ayrı yazılır. "Herşey" gibi bir dünya yoktur. "Her şey" diye bir dünya vardır ama.

Dahi anlamındaki -de ayrı yazılır. Yukarıda 3 tane bağlaç hatası yapmışsın.

Önce Türkçe'yi sen muazzam derecede iyi kullan sonra insanlara ahkam kes. Neyse yolun açık olsun. Umarım edebiyat ve dil anlatım derslerini pür dikkat dinlersin bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sooty -- 5 Kasım 2011; 16:27:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sooty

Artık ben tamamiyle umudumu yitirmiş durumdayım arkadaşlar. Kusuruma bakmayın ama burda yazdığınız playstation'da ilk başlarda zorlanıyorsun ama sonra dönüp pc'ye bakmıyorsun söylemleri tamamiyle zırva. Beyler FPS pc'de oynanır. Artık ben buna karar verdim. Kesin konuşuyorum. Öyle alıştığın zaman falan da hikaye. Oynanmıyor ps3'te FPS. Ya mouse ve klavye desteği getirecekler ya da oynanmayacak. Ben hayatım boyunca oynadığım hiçbir fps oyununda 1 k/d ratio'dan aşağı inmedim ama bc 2'de 0,4 bu oyunda ise 0,58 k/d ratio ile rekorlara koşuyorum. Olacak iş değil. Bir kere sens'i arttırsan önündeki adamı vuramıyorsun, sens'i azaltsan arkana dönmen 2 yılı buluyor. Böyle saçmalık olmaz. Kesinlikle olmaz yani.

Hadi benimki kullancı problemi. Be allahsız ea ve dice sen niye kullanıcının özgürlüğüne bırakmazsın tuş dizilimini vs. Ayıp ya bu kadar oyun yapıyorsun ve tuş dizilimini kullanıcıya bırakmıyorsun. Ben x ile ateş etmek istiyorum hadi bakalım napcaz. Ben baş parmağımın düzleşmesini istemiyorum yuvarlak ile koşmak istiyorum hadi bakalım napıcaz? Oynamıyacak mıyız oyunu? Ayıp ya. Bildiğin fiyaskoların fiyaskosu.

bu tamamen senle alakalı birşey.Eğer küçüklüğünden beri hiç pc kullanmayıp ps xbox la oyun oynamaya başlasaydın bu seferde pc de oynanmıyor aim assist bile yok diyecektin.Ayırca sadece senin kd in 0.4 ben bile ps3 alalı 2.5 ay olmasına rağmen 1.2 kd em var bf 3 de bc 2 de daha yüksek.Sırf 2 yılda bir pc yenilememk için ps3 almıştım.iyi kötü deneyimlerim oldu tam ben aldığım sıradad sony nin yüzünü gördük gerkek kardeşlik olayı gerek hack olayı bundan sonrada pc veya ps3 almam xbox720 alırım.
    X ile ateş etmek istiyorumda çok saçma bir gerekçe.X ile ateş etmek istiyorum demek klavyede esc ile ateş etmek gibi birşey.Gamepadlerin hepsinde ateş tuşu genellikle en iyi performans alınacak tuş l1 r1 r2 l2 dir.Eğilme koşma nişan alma değişebilir çokta fark etmez ama etmeyi x e almak isteyen heralde 20 yıllık ps tarihinde ilk sen istemişsindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 5 Kasım 2011; 16:29:58 >

• 1999 yılından beri konsollarda oyun oynarım. Playstation 1 ve Playstation 2'm var. Yaklaşık 1 sene önce Playstation 3 aldım. Fakat FPS oyunlarının PC'de daha rahat olmadığını söylemek gibi bir cesarete nasıl sahip oldun merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sooty -- 5 Kasım 2011; 16:36:52 >
  • quote:

quote:

Kendini birşey sanan, banada liseli diyen kişiye sesleniyorum. Evet, liseliyim kabul. Ama bu, olgun biri olmadığımı, seninde kendini bilmez, patavatsız biri olmadığını göstermez. Önce insanlarla "ADAM" gibi konuşmayı öğrende, sonra gelip bana "liseli, ufaklık, olgun olduğunu mu sanıyorsun?" de. Sen büyüksünde ne oluyor hem?

Ekleme: Ayrıca, bu lise bilgimle bile Türkçe'yi senden iyi kullanıyorum. Biraz türkçe öğren gel, hadi bakiyim.

Türkçe bilgin bayağı iyiymiş. Bence bu yazdığını dil anlatım hocana ya da edebiyat hocana götür. Tepkilerini merak ediyorum. Bir kere fark edilmek ve farklı olmak gibi bir çaban var. Kalın yazıyorsun yazdıklarını. Daha baştan falsosun.

Neyse eğer edebiyat hocana götürmeyeceksen yazdığını ben açıklayayım sana. Türkçe'de "şey" edatı her kelimeden ayrı yazılır. "Herşey" gibi bir dünya yoktur. "Her şey" diye bir dünya vardır ama.

Önce Türkçe'yi sen muazzam derecede iyi kullan sonra insanlara ahkam kes. Neyse yolun açık olsun. Umarım edebiyat ve dil anlatım derslerini pür dikkat dinlersin bundan sonra.

Yaran var sanırım gocunuyorsun, seni ne ilgilendirir. O sinirle bazı yanlışlıklar yapmış olabilirim, buda doğal.

Ekleme: Ayrıca okulda yazarken bile, 0.7 uçlu kalemle bastıra bastıra yazardım. Sırf kalın ve dikkat çekici olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 5 Kasım 2011; 16:33:41 >

• beyler bu jet neysede helikopter kullanim tuslarini bad company 2 ile nasil yapicam helikopter bildigin ters donuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

beyler bu jet neysede helikopter kullanim tuslarini bad company 2 ile nasil yapicam helikopter bildigin ters donuyo

Aynı diye biliyorum ben. Daha doğrusu öyle değil mi?
  • quote:

1999 yılından beri konsollarda oyun oynarım. Playstation 1ve Playstation 2'm var. Yaklaşık 1 sene önce Playstation 3 aldım. Fakat FPS oyunlarının PC'de daha rahat olmadığını söylemek gibi bir cesarete nasıl sahip oldun merak ediyorum.

rahat oynanmıyor derken sanki konsolda fps oynarken amuda kalkıyoruz.2 sindede aynı şekil koltuğa bilmem neye oturuyorsun hatta konsolda yatıorsun karşında 100 ekran lcd herneyse rahat rahat oynuyorsun.Senin rahat oynamaktan kastın adam vurmaksa dediğim gibi sadece senini kd in 0.4 ben 2.5 aydır oynuyorum ilk olarak killzone 3 almıştım başlarda 5kill-20death olmasına rağmen şimdi 0.98 kd em var killzone 3 de bad company ve bf 3 ede baya alıştım bence oyun oynanmıyor diye genelleme yapma ben oynayamıyorum de pc dekilerle gamepadla kapışacka kadar oynayanlar var bu sadece alışma meselesi.FPS de reflex kazanmada sp den geçmez mp den geçer.Sp yi de öyle veya böyle vuruyorsun adamı ama asıl reflex mp de oluyor o yüzden kaç yıldır ps oynadığın önemli dğeil kaç yıldır mp oynadığın önemli bence

• quote:

quote:

quote:

Yaran var sanırım gocunuyorsun, seni ne ilgilendirir. O sinirle bazı yanlışlıklar yapmış olabilirim, buda doğal.

Ekleme: Ayrıca okulda yazarken bile, 0.7 uçlu kalemle bastıra bastıra yazardım. Sırf kalın ve dikkat çekici olsun diye.

Yaram yok, gocunmuyorum da. Fakat hem yazdığın yazıda hata yapıyorsun hem de "Türkçe'yi senden daha iyi kullanıyorum liseli olmama rağmen." diyorsun. Şu anda da sinirlisin herhalde. Yine bağlaç hatası yapmışsın da...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaram yok, gocunmuyorum da. Fakat hem yazdığın yazıda hata yapıyorsun hem de "Türkçe'yi senden daha iyi kullanıyorum liseli olmama rağmen." diyorsun. Şu anda da sinirlisin herhalde. Yine bağlaç hatası yapmışsın da...

Yahu sanane sanane, gitsene işine.

• quote:

quote:

beyler bu jet neysede helikopter kullanim tuslarini bad company 2 ile nasil yapicam helikopter bildigin ters donuyo

alakası dahi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernoking3

quote:

1999 yılından beri konsollarda oyun oynarım. Playstation 1ve Playstation 2'm var. Yaklaşık 1 sene önce Playstation 3 aldım. Fakat FPS oyunlarının PC'de daha rahat olmadığını söylemek gibi bir cesarete nasıl sahip oldun merak ediyorum.

rahat oynanmıyor derken sanki konsolda fps oynarken amuda kalkıyoruz.2 sindede aynı şekil koltuğa bilmem neye oturuyorsun hatta konsolda yatıorsun karşında 100 ekran lcd herneyse rahat rahat oynuyorsun.Senin rahat oynamaktan kastın adam vurmaksa dediğim gibi sadece senini kd in 0.4 ben 2.5 aydır oynuyorum ilk olarak killzone 3 almıştım başlarda 5kill-20death olmasına rağmen şimdi 0.98 kd em var killzone 3 de bad company ve bf 3 ede baya alıştım bence oyun oynanmıyor diye genelleme yapma ben oynayamıyorum de pc dekilerle gamepadla kapışacka kadar oynayanlar var bu sadece alışma meselesi.FPS de reflex kazanmada sp den geçmez mp den geçer.Sp yi de öyle veya böyle vuruyorsun adamı ama asıl reflex mp de oluyor o yüzden kaç yıldır ps oynadığın önemli dğeil kaç yıldır mp oynadığın önemli bence

2006 senesinden beri bilgisayarda aldığım her oyunun sadece multiplayer oyun modunda oyun oynarım. Rahatlıktan kastım da kaba etimizin rahatlığı değildi. O konuda PS 3 tartışılmayacak derecede önce. Bahsettiğim şey, etrafı PC'de daha net taraman, önünde aralarında mesafe olan iki adamı PS 3'e nazaran daha hızlı vurmaktı. PC'deki oyun içi rahatlığı PS 3 ile kıyaslamam bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: OZGURDENİZAKB

quote:

quote:

alakası dahi yok

Valla bc2'de pek heli kullanmadığımdan dikkat etmemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

Arkadaşlar M18 CLAYMORE kullanan var mı? Nasıl mayının etkileri?

quote:

Denedim, onayladım. Etrafı mayın tarlasına çevirebiliyorsun. Ölsen bile mayınlar duruyor.

Çok saçma. Umarım düzeltilir en yakın zamanda.

tdm da support ve tabiki m18 claymore kullaniyorum arkamdan nerdeyse hic bicak yemiyorum , arkasindan bicak yemekden hoslanmayan arkadaslar arka tarafina claymore kursunlar hic affetmiyor, öldürüyor ,tükenme derdi de yok bittikce döse arka ve ön tarafa sonra ister saklan ister devam et

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.