Şimdi Ara

Battlefield 3 Premium Nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.PS3'üme Battlefield 3 aldım.İnternette gezinirken Battlefield 3 Premium 30 tl diye bir ilan gördüm.Bu neyin nesidir?

• Yeni assignmentlar ve ACB-90'ı ekliyor, ayrıca bunu alırsan gelecek DLC'lere ekstra para ödemeden sahip olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Merhaba arkadaşlar.PS3'üme Battlefield 3 aldım.İnternette gezinirken Battlefield 3 Premium 30 tl diye bir ilan gördüm.Bu neyin nesidir?

Sana büyük bir ayrıcalık sağlar.Bende de var , ACB-90 adında daha değişik bir bıçağa sahip oluyorsun.Premiumlu üyelere özel İki Kat XP etkinliklerine katılabilirsin (arada normal oyuncular için de oluyor) ayrıca çıkacak bütün DLC paketlerine 2 hafta önceden bedava sahip oluyorsun.Yeni silahlar,mapler,modlar oluyor.Ayrıca Premium künyeleri de cabası.Bu arada 30 TL'ye değil , 100 TL ye sahip olabilirsin .
  • Bilgilendirme için teşekkürler.Dün BF3 PS3 80tl ye aldım.
  • Merhabalar benim 2 sorum olacak.

1.Ben daha önce ps3 e Bf3 aldım kodunu kullandım biraz oynadım sattım.Şimdi yeniden almak istiyorum multi oynamak için koda ihtiyacım var mı?

2.Bazı paketler gördüm psn de 10tl civarı satılıyorlar engineer lere silah ve equipment 10tl recona ayrı supporta ayrı paketler var.Bu paketlerin hepsi premiumda bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkurt

Merhabalar benim 2 sorum olacak.

1.Ben daha önce ps3 e Bf3 aldım kodunu kullandım biraz oynadım sattım.Şimdi yeniden almak istiyorum multi oynamak için koda ihtiyacım var mı?

2.Bazı paketler gördüm psn de 10tl civarı satılıyorlar engineer lere silah ve equipment 10tl recona ayrı supporta ayrı paketler var.Bu paketlerin hepsi premiumda bulunuyor mu?

İlk sorunun cevabini biliyorum. Baska bir koda ihtiyacin yok. Ancak kullandigin kodla psn hesabin degismeyecek

• İkinci cevap da, bosuna Para verme. Oynayip xp kasarak aç. Doger turlu oyunun zevkini alamazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki premium alınca bütün dlc leri de almış sayılıyor muyuz? hali hazırda 5 dlc var , premiumu alsam bunları da mı almış sayılacağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.