Bildirim
Battlefield 3 oyundan atma sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Böyle sorular sorarken, oyun orjinal mi yoksa korsanmı olduğunu mutlaka belirtin. Ona göre yardımcı olalım. -
orjinal premium edition -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
Böyle sorular sorarken, oyun orjinal mi yoksa korsanmı olduğunu mutlaka belirtin. Ona göre yardımcı olalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
quote:
Böyle sorular sorarken, oyun orjinal mi yoksa korsanmı olduğunu mutlaka belirtin. Ona göre yardımcı olalım.
? -
quote:
Orijinalden alıntı: ckaracar
orjinal premium edition
Oyun için çıkan tüm patchleri kurdunuzmu ? Oyunu ne zaman aldınız sorun ne zaman teşkil etmeye başladı. Oyunu kaldırıp kurun. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ckaracar
orjinal premium edition
Oyun için çıkan tüm patchleri kurdunuzmu ? Oyunu ne zaman aldınız sorun ne zaman teşkil etmeye başladı. Oyunu kaldırıp kurun.
tüm patchler kurulu oyunu çıktığından beri oynuyorum sorun bugün oluşmaya başladı daha önce böyle sürekli bağlantı kesildi hatası sık raslamamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 8 Mayıs 2013; 4:37:09 > -
şu an sunucularda ve Battlelog'da sorunlar yaşanmakta, genel bir durum yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
şu an sunucularda ve Battlelog'da sorunlar yaşanmakta, genel bir durum yani.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
+1
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih keren
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
+1
+1
Ea nın bir an önce sunuculara bakması gerekiyor -
The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our game servers. We will provide up to date information on our official channels, including the Battlefield Twitter account. Thanks for your patience! -
Hata alırsanız hatayı google yazıp son bir ssat içindeki entryleri aratın battlelogda adamlar direk konu açıyor -
BF3 İNDİRDİM CRACK YAPTIM (ORİGİN İLE OYNUYORUM) FAKAT 5-10 DK SONRA ANİDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
GRAFİK KARTI: ASUS-Nvida 650GTX Ti Boost GDDR5
RAM: 3GB 2+1 KİNGSTON DDR 2
İŞLEMCİ:İNTEL CORE QUAD 2 CPU Q6600 @ 2.40 GHz 2.39 GHz
İŞLETİM SİSTEMİ: WİN7-32 Bit
HARDDİSK: WD 500GB
OYUNU FULL ULTRADA 70-90 FPSDE OYNUYORUM ANCAK 5-10DK SONRA UYUMSUZLUK NEDENİYLE WİNDOWS YÜRÜTMEYİ DURDURDU DİYOR. -
Origin'den girdiğin oyuna nasıl crack yapıyorsun crack yapmana ne gerek var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X