Şimdi Ara

Battlefield 3 oyundan atma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bf3 oyunu oynarken sürekli oyundan atıyor bağlantı hatası veriyor pc den kaynaklı birşey olduğunu zannetmiyorum ama ne yapmam gerek bütün sürücülerim güncel.Aldığım oyun Orj. Bf3 Premium Ed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 8 Mayıs 2013; 2:59:55 >

• Böyle sorular sorarken, oyun orjinal mi yoksa korsanmı olduğunu mutlaka belirtin. Ona göre yardımcı olalım.
  • orjinal premium edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Böyle sorular sorarken, oyun orjinal mi yoksa korsanmı olduğunu mutlaka belirtin. Ona göre yardımcı olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Böyle sorular sorarken, oyun orjinal mi yoksa korsanmı olduğunu mutlaka belirtin. Ona göre yardımcı olalım.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

orjinal premium edition

Oyun için çıkan tüm patchleri kurdunuzmu ? Oyunu ne zaman aldınız sorun ne zaman teşkil etmeye başladı. Oyunu kaldırıp kurun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

orjinal premium edition

Oyun için çıkan tüm patchleri kurdunuzmu ? Oyunu ne zaman aldınız sorun ne zaman teşkil etmeye başladı. Oyunu kaldırıp kurun.

tüm patchler kurulu oyunu çıktığından beri oynuyorum sorun bugün oluşmaya başladı daha önce böyle sürekli bağlantı kesildi hatası sık raslamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 8 Mayıs 2013; 4:37:09 >
  • şu an sunucularda ve Battlelog'da sorunlar yaşanmakta, genel bir durum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

şu an sunucularda ve Battlelog'da sorunlar yaşanmakta, genel bir durum yani.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

+1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih keren

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

+1

+1

Ea nın bir an önce sunuculara bakması gerekiyor
  • The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our game servers. We will provide up to date information on our official channels, including the Battlefield Twitter account. Thanks for your patience!
  • Hata alırsanız hatayı google yazıp son bir ssat içindeki entryleri aratın battlelogda adamlar direk konu açıyor
  • BF3 İNDİRDİM CRACK YAPTIM (ORİGİN İLE OYNUYORUM) FAKAT 5-10 DK SONRA ANİDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

GRAFİK KARTI: ASUS-Nvida 650GTX Ti Boost GDDR5
    RAM: 3GB 2+1 KİNGSTON DDR 2
    İŞLEMCİ:İNTEL CORE QUAD 2 CPU Q6600 @ 2.40 GHz 2.39 GHz
    İŞLETİM SİSTEMİ: WİN7-32 Bit
    HARDDİSK: WD 500GB
    OYUNU FULL ULTRADA 70-90 FPSDE OYNUYORUM ANCAK 5-10DK SONRA UYUMSUZLUK NEDENİYLE WİNDOWS YÜRÜTMEYİ DURDURDU DİYOR.
  • Origin'den girdiğin oyuna nasıl crack yapıyorsun crack yapmana ne gerek var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.