Şimdi Ara

Battlefield 3 Oyundaki Bug

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Battlefield 3'te Rock and Hard Place bölümünde,bölümün sonlarına doğru grubumuza bir jet saldırıyor.Jeti patlatmak için gereken silahın biraz ilerdeki arabanın yanında olduğunu söylüyor fakat arabanın yanında hiçbirşey yok.

Arabadan biraz uzaklaşınca silahın çıkması gereken yerde mavi işaret beliriyor ve 'take the rpg' gibisinden objective görünüyor.Fakat son kayıtlı yerden devam etmeme,oyunu baştan açmama rağmen sonuç değişmedi.

Bahsettiğim olayı aşağıdaki videonun 3:00 dan sonraki kısmında görebilrisiniz.Videodaki arkadaş PC de oynuyor ama aynı sorun bendede mevcut.Konu hakkında bilgisi olan var mı?

• Benimde BF3'te campaing resetlenmişti , save dosyalarım durmasına rağmen bitirdiğim campaing bölümleri çıkmıyordu.Neyseki tüm achievementlarını almıştım resetlenmeden önce.Senin sorununa gelince internette baktım ama çözümü kimse bulamamış sanırım , bu arada YouTube'da bi yorumda gördüm difficulty'i değiştirip oynamayı dene bir de , umarım işe yarar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Benimde BF3'te campaing resetlenmişti , save dosyalarım durmasına rağmen bitirdiğim campaing bölümleri çıkmıyordu.Neyseki tüm achievementlarını almıştım resetlenmeden önce.Senin sorununa gelince internette baktım ama çözümü kimse bulamamış sanırım , bu arada YouTube'da bi yorumda gördüm difficulty'i değiştirip oynamayı dene bir de , umarım işe yarar...

Hocam senin başına gelen save dosyalarının çalışmaması benim de başıma geldi.Daha öncede oyunu biraz oynamıştım sonra ne olduysa sanki hiç senaryo moduna girmemişim gibi her açtığımda ilk bölümden başlatıyordu.Bende olan save game i silip baştan açtım..

Youtube'taki aynı bug ı anlatan videolar birkaç gün içerisinde yüklenmiş.Daha yeni oluştuğu için yakın zamanda update ile düzelir belki.Onun için birkaç gün bekliycem.Düzeltmezlerse baştan başlarım artık.Daha bir sürü achievement i duruyor oyunun.Hepsini açmam lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.