Şimdi Ara

Battlefield 3 operation guillotine Bug!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3 de operaition guillotine bölümde binaya saldırırken binaya girilen bir kapı var hatta takım arkadaşlarınız içeri bomba atınca bir asker yanarak dışarı atıyor kendini işte tam orada bende kapı açılmıyor ve ilerliyemiyorum.Bölümü restart yaptım ama yine aynı yerde takıldı.Bu sorunu yaşayan oldumu yoksa benim oyundamı bir sorun var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 3 Kasım 2011; 2:25:49 >

• Bende ucakli bolumde asagida helikopteri vuruyorum ondan sonra bir arac asagida dönüp duruyor vurulmuyorda hic orada kaldim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 3 Kasım 2011; 10:09:47 >
  • her bug için herkes bi konu açarsa işimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

her bug için herkes bi konu açarsa işimiz var.

Ana konunun linkini verirsen oraya da yazarım konuyu bulamadığım için ayrı bir konu açtım.
    Tabi bu konuda çözülürse zaman kaybetmem benim için daha iyi olur.
  • Yaşadığın sorunun sebebi askerin kapıya yaklaşdığını tanımlayamadığı içindir.Geldiğin yollardan geri gidip farklı noktalardan kapıya yaklaşmayı dene algılarsa kapı açılır.Check point den değil de bölümü baştan başlayarak tekrarlamak zorundasın.
  • oyundaki night shift bölümünde de bug var.oyun orjinal !!! bug a rastlayan var mı bu bölümde geçemiyom bir yerde takıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoing

Battlefield 3 de operaition guillotine bölümde binaya saldırırken binaya girilen bir kapı var hatta takım arkadaşlarınız içeri bomba atınca bir asker yanarak dışarı atıyor kendini işte tam orada bende kapı açılmıyor ve ilerliyemiyorum.Bölümü restart yaptım ama yine aynı yerde takıldı.Bu sorunu yaşayan oldumu yoksa benim oyundamı bir sorun var?

kapı açılınca önden sen dalma, oraya 2 kişinin girmesi gerekiyor senden hariç. Önden sen dalarsan 1 kişi giriyor, oyunda çakılıp kalıyor.

dönen arabanın olduğu yer içinde, onu boşverin kalabalık olan yere saldırın 1 kere de geçiyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Yaşadığın sorunun sebebi askerin kapıya yaklaşdığını tanımlayamadığı içindir.Geldiğin yollardan geri gidip farklı noktalardan kapıya yaklaşmayı dene algılarsa kapı açılır.Check point den değil de bölümü baştan başlayarak tekrarlamak zorundasın.

Bu yöntemi daha öncede denemiştim bir kaç defa daha restart yaptım ama bir türlü açılmadı kapı bende save kulanarak çözdüm sorunu.
  • Gelen buglari support cekin buraya yazmayin.Size burada kimse yardim edemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.