Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Yeni Map Açılırken PC Kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bf3ü 1 yıl önce aldım ve 5 ay gibi bir süre sorunsuz oynadım. Mpde de sorunum yoktu ancak pcye format attım ve bidahada yükleyip patch atmaya üşendim. Dün aklıma esti yükledim ve bu sabah oyun hazırdı. Tabi hemen mpye girdim 1 maç yaptım bayağı kasıyodu 20-30 fps arası alıyodum neyse sorunum bu değil. El bitti iştşe açılan itemler level yeri vb geldi ve birden pc kapandı. Tekrar açıp girdim oyuna 1 el attım scoreboardda takıldı pc kapandı yine. Bidaha girdim vb vb derken şuan saat 11 ve hala deniyorum hala pc kapanıyor. Sistemle ilgili bir sorun olucağını sanmıyorum uzun süre oynadım oyunu ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Yardım ederseniz sevinirim ne yapmalıyım veya neden kaynaklanıyor olabilir?

• TSasukei T kullanıcısına yanıt
    tamamen mi kapanıyor yoksa mavi ekran hatası sonrasında reset mi alıyorsunuz?
  • Direk kapanıyor önce yeniden başlatıyormuş gibi oluyor sonra güç kesiliyor sanırım. Şimdiye kadar hiç bu sorunla karşılaşmamıştım. Power suppylnin kendini çalıştıramadığı için başta öyle oluyordu arada ama geçti bu sorun ve uzun süredir hiçbi oyundada olmuyordu.
  • büyük ihtimalle sorun ısınma kaynaklı.

cpu'nuz yada gpu'nuz aşırı ısınıyor. hal böyle olunca bilgisayar kapanıyor.
    kasanın içini temizleyin, termal macunu yenileyin.

sorun psu kaynaklı da olabilir ama daha düşük bir ihtimal.
  • Peki ne yapabilirim? 2014 ün sonunda yeni pc alıcağım için harcama yapmak istemiyorum kasayı yerinden çıkarıp açık alana koysam olurmu? Şuan küçük bi yerde olduğu için ısınıyo olabilir
  • o da bir çözümdür. ancak kesin çözüm kasanın içini açıp iyice temizleyeceksiniz.

öncelikle bir bilgisayar parçaları satan satıcıya gidip termal macun alacaksınız.(2 kullanımlık)3

sonra kasanın içini açıp önce kaba temizliği yapacaksınız. (kenarda kuytuda tozu pisi elektrik süpürgesi yardımı ile alın)
    sonra ekran kartını sökün.
    sonra kartın arka yüzündeki vidaları çıkartın( vidalarla beraber yaylar da olacaktır. kaybetmeyin sakın. )
    sonra ekran kartının soğutucusunu karttan ayırın.
    ekran kartının gpu kısmının üstünü temiz bir peçete yardımı ile silin.
    macunu bir bezelye tanesi kadar sıkın ve yuvarlak hareketlerle gpunun üstüne hafifçe yayın.
    ondan sonra soğutucuyu tekrar montajlayın.

daha sonra aynı adımları işlemci ünitesine de uygulayın.
  • Tamam teşekkürler. Bu arada bu kasmayıda biraz engelleyebilirmi? Ati Radeon HD 5570 ekran kartı var 3.2 ghz 2 çekirdek işlemci 4 gb ram var ama lowda 30-35 fps alıyorum en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSasukei -- 22 Ocak 2014; 0:35:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gözle görülür biçimde azalma olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.