Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 MULTİPLAYER YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben BF3 multi ye başlamaya karar verdim. Ama elimdeki oyun korsan orjinal değil bu yüzden origin benden cd key istiyor. Bunun için bi kaç soru soracağım.
    1) Cd key alsam oyunu oynasam format atsam yine oynamak istesem aynı cd key i kullanabilir miyim?
    2) Oyunu origin'den orjinal olarak alsam yine cd key lazım olur mu?
    3) 1-2 bunlardan hangisi sağlıklı olur. 1. denesem oyun korsan diye ban yermiyim?
    4) Origin dede steam'daki gibi aldığın oyunları başka zaman da bilgisayarına indirebiliyormuyuz?

Cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Palit GeForce RTX 3080 GamingPro O.C. 10G || İntel Core i7 10700KF || MSI Mag Z490 Tomahawk || 2x16 32G HyperX Fury 3600Mhz CL17 || Samsung 970 Evo 1 T || Arctic Liquid Freezer ii 240 || Corsair Spec Delta || Corsair RM850 80+ Gold || Acer XV272U 2K 144Hz G-Sync || Razer Huntsman Opto || Steelseries Rival 600 & QcK Limited || Asus ROG Delta Hi-Res|| Asus Strix GL703GS
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakala

Arkadaşlar ben BF3 multi ye başlamaya karar verdim. Ama elimdeki oyun korsan orjinal değil bu yüzden origin benden cd key istiyor. Bunun için bi kaç soru soracağım.
    1) Cd key alsam oyunu oynasam format atsam yine oynamak istesem aynı cd key i kullanabilir miyim?
    2) Oyunu origin'den orjinal olarak alsam yine cd key lazım olur mu?
    3) 1-2 bunlardan hangisi sağlıklı olur. 1. denesem oyun korsan diye ban yermiyim?
    4) Origin dede steam'daki gibi aldığın oyunları başka zaman da bilgisayarına indirebiliyormuyuz?

Cevaplarınızı bekliyorum..

Yapman Gereken ŞEYLER

1- Origine kaydol[sağlam e-posta ile ve sağlam kullanıcı adı ve şifre olsun ]
    2. Satın aldığın oyunu origine girdikten sonra kendi oyunun orjinal halini sınırsız birşekilde indire bilmeni sağlıyor key alıpta korsan oyunu deneme keyi gir sonra my games sekmesine oyun gözükür sonra indir dediğinde indirir ve başka pc de oynamak istiyosan önce bf3 hangi pc ye yüklüyse bf3 yükledğin pc den sil ve başka pc ye origini indir kur kullanıcı şifre gir ve indir bu kadar
    3- Oyunun keyini saklasan iyi olur saklamasanda saaten oyunun orginde açıklama kısmında key yazar ordanda bakarsın oyunla ilgili herhangi proplem sorun yaşadığında origin help[life chat] senden oyunun keyini istiyor ozaman key gerekli olur.

4- Origindeki orjinal satın aldığın oyunu yedeklemek için ise origin games klasöründeki Battlefield 3 klasörünü kopyala ister hdd ister taşına bilir hardiskine kopyala format sonrasında origin indir kur kullanıcı adı şifre gir ve origin games klasörüne tekrar yapıştır sonra my games e gir sana tekrar dan indir sekmesi gelir indire tıkladığın zaman,
    oyunu indirmez direk kurar ama güncelleme gelmiş ise oyunu güncelleye bilir

• Teşekkürler. Bu arada bildiğiniz güvenilir bi cd key satan varmı ???

Orijinalden alıntı: Gece772

Oyun da hile fazla oyuna para verme

Arkadaşlarla kendimiz oynayacağımız için sorun yık

Teşekkürler. Bu arada bildiğiniz güvenilir bi cd key satan varmı ???

Leveltr.com

Şu an battlefield 3 25 TL diğer premiumları falan oyunu aldıktan sonra alın yoksa elinizde patlar ilk oyunu almanız lazım.

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Teşekkürler. Bu arada bildiğiniz güvenilir bi cd key satan varmı ???

Leveltr.com

Şu an battlefield 3 25 TL diğer premiumları falan oyunu aldıktan sonra alın yoksa elinizde patlar ilk oyunu almanız lazım.

Oyun bende var orjinal değil torrent ten indirdim. İlla orjinal oyun mu lazım multiplayer için ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.