Şimdi Ara

Battlefield 3 Kaldırır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Orijinalden alıntı: Scorar

yani geforce 9500 GT ile battlefield 3 ü 800 e 600 çözünürlük te düşük ayarlarda oynayamaz mıyım ?

İşlemcin gayet yeterli 3.5 ghz civarına çıkarsan çok çok iyi olur.

Ekran kartını sat , 2.el uygun fiyatlı hd5770 gibi bir kart almaya çalış.

aynen arkadaşta bu sistem var işlemci aynı . en az medium da oynuyor bf3 ü.çoğu ayar high te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Haziran 2012; 16:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Q9550, 4 Gb 1066 Mhz Ram, 9800 Gt ile hiçbir güncelleme yapmadan oyunu yükleyip açtım ve takılma bile olmadan oynayıp bitirdim. Işlemcide hızaşırtma yok. Bu sistemde biraz kasabilir ama oynarsın.

Yani fazla söze gerek yok ama hazır sistem almak mantıksız toplama masa üstünden daha iyisi yok şu anda zaten fazla grafik oyunları çıkmadı .

Aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

aynı ekran kartı bende var crysis2 yi en düşük ayarlarda 800*600 de oynarken 25 fps falan veriyo

crysis2 yi penitum 4 3 ghz 9500gt 3gb ram 2+1 1024x768 mediumda hiç takılmadan oynadım ama şuan nedense bunu tekrar yapamıyorum win7 şuan xp de bu dediğimi yapmıştım fakat oyunu 1 saat oynadığım zaman bir bölümden dierine geçerken kapat hatası veriordu.
  • sizce ekran kartını değiştirsem low da oynayabilirmiyim

Battlefield 3 Kaldırır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo99

Bak kardeşim 17 yaşıma geldim,fakat 9500 GT ne zaman çıktı deseniz hatırlamam.Kartın çok eski ve COD MW3'de bile zorlanır.Sana önerim BF3 alıcağına MW3 al.Rahat rahat oyna.

CODMW3 cok fazla bir sistem gereksinimine ihtiyac duymuyor. 6600gt bile yeter ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Arkadaşlar cpuyu değiştirdim i5 3550 ve 8gb ram + asus 9500gt 1gb ile bf3 multiplayer oynuyorum çokrahat,arada performans düşüklügü olsada gideri var
    Her bişey lowda ve 17inc monitör ile yaklaşık 25 fps felan yani

Nasıl yahu bendede zotac 9500gt vardı sorunsuz şekilde mw3 oynamıştım(high) 45-50 fps veriyordu
  • c2d e7400 2.8 ghz
    9600gt 1gb gddr2 128bit

Bu ikisiyle düşük ayarlarda ve çözünürlükte 25-30 fpsde oynuyorum. Ama ekran kartı kullanımı çok düşük. İşlemciye biraz oc yaparsam 720p lowda 30+ fps sabit görebilirim aslında.
  • beyler bilgisyarım Windows xp ama Windows 7 ye çevircem bilgisayarımın özellikleri: AMD Phenom (tm) II X4850 Processor 3.31 GHZ,3.00 GB RAM bu özellikler battlefield 3ü kaldırır mı Windows 7 ultimatede
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.