Şimdi Ara

Battlefield 3 Jet helikopter kullanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş şunları bir türlü uçuramıyorum . Millet havada şov yapıyor ben daha bir jeti kaldıramıyorum . Helikopter daha beter . Bunun bir tekniği vs . var mı ?

• Jetle ileri gitmeye başla hızlanınca mouse'yi aşağı doğru çek işte kalkarsın gerisi kolay zaten dönüşleri yaparsın sonra da yavaş yavaş alışırsın bende yeni yeni alışıyorum jete falan. Bir de air superiority modunu oyna
  • Varsayilan ayarlar ile bende kullanamiyorum. Klavyedeki A ve D tuslarini farenin solu ve sagi ile degistirdim. Boyle yaptiginizda farenin eski solu ve sagi otomatik olarak A ve D oluyor. Yani fareyi saga veya sola cevirdigimda arac kendi dikey ekseni etrafinda donuyor. A veya D tusuna bastigimda arac kendi yatay ekseni etrafinda donuyor. Ve fare bakisini tersine cevirdim. Yani simdi fareyi yukari kaldirdigimda helinin ve jetin burnu yukari bakiyor. Onceden tam tersiydi bende. Suan cok rahat kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nFlames

Varsayilan ayarlar ile bende kullanamiyorum. Klavyedeki A ve D tuslarini farenin solu ve sagi ile degistirdim. Boyle yaptiginizda farenin eski solu ve sagi otomatik olarak A ve D oluyor. Yani fareyi saga veya sola cevirdigimda arac kendi dikey ekseni etrafinda donuyor. A veya D tusuna bastigimda arac kendi yatay ekseni etrafinda donuyor. Ve fare bakisini tersine cevirdim. Yani simdi fareyi yukari kaldirdigimda helinin ve jetin burnu yukari bakiyor. Onceden tam tersiydi bende. Suan cok rahat kullaniyorum.

bu ayarları deneyeceğim. birde dostum helide ileri gitmek için mouse u aşağı doğru indiriyoruz. ileri ve geri gitme olayını klavyeden ayar çekilebilir mi? yükselme ve alçalma gibi. örnek verecek olursam. yükselme w alçalma s ileri gitme z geri gitme x gibi. nişangah ise mouse ile olacak. yani mouse un görevi sadece nişan alma ve ateş etme olacak
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Varsayilan ayarlar ile bende kullanamiyorum. Klavyedeki A ve D tuslarini farenin solu ve sagi ile degistirdim. Boyle yaptiginizda farenin eski solu ve sagi otomatik olarak A ve D oluyor. Yani fareyi saga veya sola cevirdigimda arac kendi dikey ekseni etrafinda donuyor. A veya D tusuna bastigimda arac kendi yatay ekseni etrafinda donuyor. Ve fare bakisini tersine cevirdim. Yani simdi fareyi yukari kaldirdigimda helinin ve jetin burnu yukari bakiyor. Onceden tam tersiydi bende. Suan cok rahat kullaniyorum.

bu ayarları deneyeceğim. birde dostum helide ileri gitmek için mouse u aşağı doğru indiriyoruz. ileri ve geri gitme olayını klavyeden ayar çekilebilir mi? yükselme ve alçalma gibi. örnek verecek olursam. yükselme w alçalma s ileri gitme z geri gitme x gibi. nişangah ise mouse ile olacak. yani mouse un görevi sadece nişan alma ve ateş etme olacak
    teşekkürler

Hocam dediginiz olmuyor sanirim. W tusu ile yukselirsiniz, W tusuna basip fareyi asagi cekerseniz helikopter ileri gider. Tek tusla helikopterin ileri gitmesini saglayamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bf3 benim ilk bf oyunumdu hiç bir bf geçmişim yoktu. Videolara çok bakardım ve ben bu kadar iyi asla kullanamam diyordum ama oyuna girince ''dolu'' server'larda sürekli çarpa çarpa kullanmayı denerdim ve bu çok uzun uğraşlardan sonra kullanmayı öğrendim
    benim tekniğim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

Hocam bf3 benim ilk bf oyunumdu hiç bir bf geçmişim yoktu. Videolara çok bakardım ve ben bu kadar iyi asla kullanamam diyordum ama oyuna girince ''dolu'' server'larda sürekli çarpa çarpa kullanmayı denerdim ve bu çok uzun uğraşlardan sonra kullanmayı öğrendim
    benim tekniğim bu

Hocam dolu serverlarda ogrenmeye calistiysaniz bayagi laf yemissinizdir arkanizdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dönüşte duty free var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinin alışması lazım önce.
  • quote:

quote:

Hocam bf3 benim ilk bf oyunumdu hiç bir bf geçmişim yoktu. Videolara çok bakardım ve ben bu kadar iyi asla kullanamam diyordum ama oyuna girince ''dolu'' server'larda sürekli çarpa çarpa kullanmayı denerdim ve bu çok uzun uğraşlardan sonra kullanmayı öğrendim
    benim tekniğim bu

Hocam dolu serverlarda ogrenmeye calistiysaniz bayagi laf yemissinizdir arkanizdan

hiç takmadım öyle şeylere istedikleri kadar yazsınlar Şu an bende böyle benim gibi yenilerle karşılaşıyorum anlayışlı davranıyorum
    bu arada bence dolu server larda öğrenmenin avantajları fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makik -- 8 Nisan 2013; 15:40:21 >

• quote:

benim tekniğim bu

Bende geçen dolu serverda denemiştim adamlar resmen sövüyordu Dün boş bir serverda denedim en az 30 kez ölmüşümdür . Jette bir ilerleme yok fakat heliyi biraz çözdüm . En azından kalkar kalkmaz yere yapışmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.