Şimdi Ara

battlefield 3 initializing problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye oyun kurmayalı oynamayalı 6 7 sene oldu .. playstore ile bf3 aldım origin üzerinden yükledim kurulumu yaptı .. oyunun exe sine tıklıyorum origin açılıyor oradan play diyorum ve battle log sayfasına yönlendiriliyorum.. lunch camping dediğimde tarayıcı ekranının sağ altında initializing şeklindeki ibare beliriyor fakat oyuna bir türlü girmiyor .. aynı tarz durum multiplayerdada mevcut herhangibi odaya bağlanmak istediğimde join server da kalıyor oda .. internette regedit üzerinden pc deki bazı battlefield yazılarının sonundaki " ™ " nin silinmesi düzeltiyor denmiş denedim ama olmadı belki eksik yaptım .. biraz cahil kaldım bu pc oyunculuğu üzerinde galiba :) her türlü yardıma , verilebilicek akıla fikre ,desteğe açığım .. şimdiden teşekkürler .

EDIT : arkadaşlar sabahtan beri bir çok yol denedim.. şansa bir yabancı sitedeki çözüme denk geldim .. kullanıdğınız browserda ki kötü amaçlı yazılımı engelleme tarzı bi güvenlik duvarı ayarını kapamamla oyuna girdim.. pc nin firewall u haricinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iburakteke -- 23 Haziran 2013; 23:18:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.