Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (1318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.795
Cevap
63
Favori
1.532.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • conquest assault large ne oluyor tam olarak?
  • Beyler ben de rus sürümü kullanıyordum. İng e çevrilmiş olarak. Patchden sonra yapmamız gereken birşey var mı? Daha indirmedim patchi.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

jetler helileri daha kolay alacakmış, Yazık ediyorlar şu helilere !

Nasıl yani? F35 hariç Jetlerin gücünde bir degişiklik olmadı yanılmıyorsam. Hatta yanlış okumadıysam AA füzelerinin gücü düşürüldü.

- Jetlerin havadaki araclara karsi daha faydali olmasi icin, havadaki araçlara (AAM) füzeleri artik hedeflere daha hizli
    kilitlenicek.
    - Jetlerin makinali tüfekleri baska jetlere veya helikopterlere karsi biraz daha etkili olucak. Simdi bu silahlar oyunun
    ciktigi zamana göre şimdi daha cok az ateş ve daha fazla hasar vericekler.
    - Helikopterdeki silahcinin (Gunner) zirhli araclara verdigi hasar azaltılacak.
    deniliyor.

Yazık ! jetlerin helilere etkisi azaltıysaydı, oyun daha dengeli olurdu.
    Hatta personel helisi diyeyim, onun gnnerlarını birazcık yükseltselerdi, harika olurdu diye düşünüyorum.
    Akşama bakalım neler olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 29 Mart 2012; 16:50:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Vedder

Beyler ben de rus sürümü kullanıyordum. İng e çevrilmiş olarak. Patchden sonra yapmamız gereken birşey var mı? Daha indirmedim patchi.

Teşekkürler

Bir önceki sayfada var indrimen gereken dosya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklan

şuraya 1mb üstü yazanlar kesin sallıyor yada gıcık veriyor.Liselilerden bile böyle bir yalan gelmiyor ama siz utanmadı 2 mb diyeceksiniz.Yaşadığım yerde fiber yok sinir oluyorum bu saçmalıklara 110kb nin üstünü gördüysem gözlerimi alıp size vereceğim.

AKK yemeden önce 1.1 mb sabit hızla origin den indirdim oyunu. Yalancı olsam şimdi uğraşıp alıntılamam hiç. Türkiye'de hızlar orantısız bölge bölge farklar oluşuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exchange

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Commo-Rose yine kötü olmuş .
    "Thanks" vs gibi komutların kimden geldiği anlaşılmıyor kim söylüyor belli değil .
    Bir BF2'deki düzeni yapamadılar

commorose gene anlaşılmıyorsa ne anladım ben update den... Bi düzeltemediler gitti şunu

Updatede 200 den fazla şey değişti. Henüz oynamadım okuduğum kadarıyla dengesizlikler giderildi. Birkaç bug ve sorun halledildi.

Simdi merak ettiğim bu commorose sizin için neden bu kadar önemli? Öyleki sırf commorose istediğiniz gibi olmadı diye 2 gb güncellemeyi gereksiz saydınız.

Gereksiz saymadık ki arkadaşım :) kim böyle bir cümle kurdu.. Sadece kişisel olarak kolay yapılabilecek bir şeyi yapmıyorlar... Commo neden önemli dersen bazen oyun içinde arkadaşlar ediniyorsun ve birlikte bi yere gitmek gerekiyor komut vermen gerekiyor. commo düzgün çalışsa çok hızlı bir şekilde squat ına iletebilirsin düşünceni.. olay bundan ibaret

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

monster i3610qm (ivy bride)
    gt650m kepler 128bit (384 cudas)
    bu laptop siparişi verdim ultrada b3'ü oynayabilecek miyim?
    ekran fullHD

Birkaç kez laptopta bf3 oynadım. Bence oyuna yazık oluyor. Ekran küçüklüğü ve arada bir laptopun kasması yüzünden masa üstündeki oyun zevkinin yarısını bile alamıyorsunuz.

benim laptopda yardırıyorum ben hiç kasmadan 17 inç her şey ultra , full hd olarak

aa ve af yi kapatıyorum o kadar

ekran kartınız nedir?
    ben aa ve af yi kapatmaksızın açar mı diye soruyordum.
    öyle olunca bende de kasmaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu sabahdan beri oynuyorum ama şu jetleri uçak savarla bir kere vuramadım atıyorum roket 1 i adam x le çeviriyor 2. roketi atıyorum oda kendiliğinden mevzi dışına çıkıyor.Af edersiniz ea oyunun içine etmiş.
  • quote:

quote:

quote:

ekran fullHD

Birkaç kez laptopta bf3 oynadım. Bence oyuna yazık oluyor. Ekran küçüklüğü ve arada bir laptopun kasması yüzünden masa üstündeki oyun zevkinin yarısını bile alamıyorsunuz.

benim laptopda yardırıyorum ben hiç kasmadan 17 inç her şey ultra , full hd olarak

bende aa ve af fullde nedense 45 fps altına düştüğümü görmedim caspianda.

hd 6850 crossfire i5 2500k 4.7 Ghz Overclock akar.

• quote:

Yahu sabahdan beri oynuyorum ama şu jetleri uçak savarla bir kere vuramadım atıyorum roket 1 i adam x le çeviriyor 2. roketi atıyorum oda kendiliğinden mevzi dışına çıkıyor.Af edersiniz ea oyunun içine etmiş.

Biraz çalışman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geçmisi arayan adam

quote:

Yahu sabahdan beri oynuyorum ama şu jetleri uçak savarla bir kere vuramadım atıyorum roket 1 i adam x le çeviriyor 2. roketi atıyorum oda kendiliğinden mevzi dışına çıkıyor.Af edersiniz ea oyunun içine etmiş.

Biraz çalışman lazım.

Çalışmakla alakası yok betadayken rahatlıkla 5 dakikada 6 7 uçak avlardım ama bu patchlardan sonra 20 dakikada avlayamaz oldum 1 uçağı.

Ayrıca 3 milyona yakın puanım var çalışmakla ilgisi yok bu işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 29 Mart 2012; 16:25:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Beyler sanırım rus keyler patladı.Oyuna girdim siyah ekranda kaldı.Şimdi başka bir haritada deniyorum muhtemelen sıkıntı devam edecek.

Not: Tekrar denedim sıkıntı var siyah ekranda kalıyor.

Bunla çözebilirsin sorunu ;
    http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch

December 6th Patch (latest) DOWNLOAD LINKS: (2mb file) diyor ordan indir

sağol oldu.

Sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: xako

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

Benhttp://www.mediafire.com/?42cvvjw6ooqnss9 burdan indirip yaptım şu an sorunsuz oynuyorum.

hocam indirip ne yaptın nereye attın dosyayı?

bf3 dosyasını ıcıne atıcan

İkiside olur

• quote:

Orijinalden alıntı: xako

yama'nın birkısmını paylaşıyorum

-güncellenmiş mini map
    -paraşüte daha hızlı yön verebilme
    -commo-rose yeni komutlar
    - yüksek düşüldügüne az enerji gidicek
    -mav asansör olarak kullanılamayacak
    -tmd ve sq tdmlerde düşmanın yanında spawn olma sorunu giderildi
    -paraşüt daha erken tepki verecek (hızlı açılma)
    -
    --The Radio Beacon, Mortar, MAV, EOD bot, T-UGS, and SOFLAM simdi daha kolay kurulacak
    -düşman ekipmanlarını (mortar tugs radio beacon vs) bıçakla yok edebilecegiz
    --AKS-74U diğer silahlara göre olan uzun mesafe atışı düşürülecek (yani m4a1 neyse o mesafe kadar etkili eski hali uzun menzilliydi)
    --M16A3 degişiklik yok
    -m416 degişiklik yok
    -an94 dikey tepme azaltıldı
    -famas 25 mermi kapasitesi olucak sekme artılıyormuş
    -l85a2 dogruluk attırılacak .oluşan sapma azaltıldı
    -pp2000 pdw-r p-90 bu silahlarda ilk tepme azaltıldı.
    -mk3a1 mermi kapasitesi 8 den 12 ye attırıldı
    -m1014 ateş etme hızı 200 den 210 attırıldı (Rate of fire)
    - oyuncular yatma pozisyonundan daha hızlı kalkıcak.
    -bazen takım arkadaşı öldügünde diriltilmiyor.yeni gelicek düzeltmeyle bu sorun giderilecek
    -oyunda dogarken ekran gecikmeli olarak 2 saniye kararık görünüyor.update sayesinde 1 saniyeye düşürülecek.
    -spawn süresindeki koruma 1 saniyeden 2 saniyeye çıkaraılacak.oyuncu hareket ettiginde koruma süresi iptal olucak.ama fareyi haraket ettirdigimizde koruma süresi iptal olmayacak
    - koşarken dürbün açtıgımızda daha cabuk nişan alınabilecek dürbün daha çabuk açılacak
    - shotgun silahlarında Flechette mermilerle ateş etildiginde,ekran daha az bulanıcak ama orta ve uzun mesafelarde
    - Düşman ateş ettiginde ekran bir bulanıklaşıyor.bu şekilde oldugunda mermilerimiz daha cok sekicek
    - shotgun buck ve flechette mermilerini diger silahlarla karşılaştırınca daha dengeli olucak
    - .44 magnum, 357 magnum ve type88 5.8x42mm DAP88 mermileri daha ateş edildiginde ekran daha fazla bulanık olucak
    - koşarken çömelme dügmesine basarken bazen çömelmiyordu.bu hatayı düzelticekler
    - kit seçeneklerinde düşman ateş ettiginde ekran bulanık olmaması icin bir koruyucu özellik seçebiliyoruz.yeni gelecek update ile bu koruma dahada etkili olucak.
    - paraşütle inerken daha hızlı hareket edilebilecek ve inişlerde kolayca yönlendirme olucak.
    - Birinci silahtan, ikinci silahlara geçiş daha hızlı olucak
    - (uzmanlaşma)Specialization seçeneginde explosive resistance seçilince Patlayıcılar c4,el bombası,mortar gibi özelliklerde daha az hasar almamız sağlanıcak.
    - silahların altındaki çatal ayak oyuncumuzun çene yüksekliginin üstüne takılmayacak.
    - silahlardaki çatal ayağı araba kayaların bazı yerlerine koyulmuyordu.bu hata giderilecek
    - oyundaki nesnelerle iligili değişik sorunlar düzeltilecek(korkuluklar,tel örgüler v.s.)
    - düşmanla yüzyüze iken ve yanından bıçakla 3 hamle ile ölüyordu.yeni gelecek update ile bu 3 kez bıçaklama 2 ye düşürülecek (yaklaşık %50 gibi)
    - Büyük haritalarda Noshars canals gibi deniz bulunan yerlerde gemilerde bulunan CENTURION C-RAM silahıyla artık''stationary emplacement ribbon'' şeriti alınabilicek.
    -AS VAL için Extended Mags (Uzun şarjör) eklendi.AS VAL silahıyla 200 kill alanlar için açılabilir durumda.
    -SKS tüfeğinin geri tepmesi azaltıldı ve yakın mesafeden maksimum hasarı arttırıldı.
    -Pecheneg'le nişan alıp ateş ederkenki maksimum isabet oranı diğer LMG'lerle tutarlı hale getirildi.
    -otomatik ve yarı otomatik pompalılarda Frag mermisinin verdiği hasar düşürüldü.
    -M26 MASS frag ve slug mermileri artık daha etkili.
    -M26 MASS and M320 Underslung Rail'le tüfeğe monte biçimde kullanıldığında Laser Sight'tan yararlanabilecek.
    - L96'da animasyon hatasına neden olan bolt action kurma kolu düzeltildi.
    -9x39mm mermiler artık Sniper Headshot Bonusu almayacak.
    -9x39mm mermilerin uzun mesafedeki hasarı arttırıldı.
    -Fixed the AKS74u damage at max range AKS74U'nun maximum hasar menzili düzeltildi, diğer karabinalardan doğru olmayacak şekilde daha yüksekti.
    -.357 and .44 magnum mermilerinin maksimum hasar menzili arttırıldı.
    -Tüm yarı otomatik ve kurmalı silahlarda, tüm pompalı slug mermileri de dahil, artık 15m üzerinde maksimum hasara sahip.
    - Yarı otomatik silahlar, oyuncu, silahı atış kapasitesinden daha hızlı ateş etmeye zorladığında tutukluk yapmayacak.Bazı yarı otomatik silahların sahip olduğu ateş gücü bu değişikliğe uyacak şekilde ayarlandı.
    -[Güzel haber]Eğer bir oyuncuyu göğsü üzerinden yakın mesafeden Bolt Action sniper mermisiyle vurursanız tek atışta öldürme şansına sahipsiniz.(Şu an iki atış istiyor)
    -Yarı otomatik nişancı tüfekleri, Assault tüfekleri, hafif makineliler ve pompalı slug mermileri artık uzak mesafeden daha tutarlı hasara sahip.Maksimum mesafede birini ayaklarından öldürmek için fazla sıkmanıza gerek kalmayacak.
    -Flechette mermimisinin yayılımı tüm pompalılarda düşürüldü.
    -M1014, DAO-12 ve S12k silahlarında Buckshot mermisinin yayılımı düşürüldü.Bu silahlar USAS12'den daha iyi isabet avantajına sahip, fakat bir 870 kadar değil.
    -Buckshot ve Flechette mermili bir pompalıyla zum yaptığınızda saçma taneleri çok dağılmayacak.
    -Hızlı bıçak hamleleri arasındaki süre azaltıldı. (Yani bir düşmanı bıçakladıktan sonra diğer düşmanı biraz daha hızlı bıçaklayabileceğiz) Çekilmiş bıçakla (eldeki bıçak) yapılan saldırılar hala önemli ölçüde daha hızlı.
    -Frag cephanesiyle donatılmış USAS ve MK3A1'in ateş gücü düzeltildi.Bu silahların dışındaki pompalıların frag mermisiyle ateş gücü zaten dengeliydi.
    -MK3A1'in Frag ve Slug mermisi kullanıldığında ortaya çıkan isabet hatası düzeltildi.
    -Slug mermisiyle kullanılan Pompalılar, şarjör boşaldığında eğer silahla zum yapılmışsa otomatik olarak şarjör değiştirmeyecek.Böylece oyuncu merminin tam olarak nereye ulaştığını şarjör değiştirmeden önce görecek.
    -12g Frag mermilerinin uzun mesafeden cam kırmama olayı düzeltildi.
    -Oyuncular, artık M26 MASS ile Pompalı Ribbon'u elde edebilecek.
    -Rus tüfeklerinde kullanılan sabitlenmiş bombaatar artık düzgün bir şekilde kill kaydı içindeki GP30'a raporlanacak.
    -Kendini kill kaydına FRAG olarak listeleyen AEK971 40mm pompalının kaydı düzeltildi.
    -40mm sis bombası düzeltildi, artık o askerlerden ve kırılmamış objelerden doğruca geçip gitmeyecek, bunlara çarptığında patlayacak.
    A10 Ucagi artik dogru bir sekilde "Jet puani" veriyor.
    - Yönlendirilmeyen Tank mermileri ve Rpg roketleri artik tek bir atışda Jet, Attack Helikopteri ve Scout Helikopterini patlatabilecek
    - Tanklarin normal mermileri artik baska tanklarin ön ve yan taraflarinda daha cok hasar yapıcak. Bu tankin ön tarafina 1 kez daha az ates etmek gerekicek.tankları ön tarafından vurduğumuzda ancak 2 atışda yok edebilecez ve iyi bir nisanci tankin yan tarafina ates ederek 1 atışda tanki haraketsiz bir duruma getirebilecek.
    - Kaynak aleti artik biraz daha hizli tamir edecek.
    - M220 Tow silahi (sabit mouse ile yönlendirilen roket aticisi) zirhli araclara artik daha cok hasar vericek.
    - Bazi araclarda bulunan Coax HMG silahi (Heavy Machine Gun) artik daha hizli ates edicek ve yaptigi minimum hasar
    seviyesi yükseltilicek.
    - uzun mesafede .50cal HMG silahlariyla verilen hasar yükseltilicek.
    - Kaynak aletinin;askerlere ve düsman araclara verdigi hasar yükseltilecek.
    - Yakinda iki (yada daha fazla) Hedef varken,Hedef takip eden silahlarda ortaya cikan bir hata kaldirilicak
    . Artik Hedef o iki araclarin arasinda hedefler karışmayacak ve diğer hedefe atlamayacak. Bu hata bütün Hedef takip eden

silahlarda ve Laser ile hedef belirleme aletinde (Laser Designator) geçerli olucak.
    - Javelin roketlerinin ve karadan,havaya dogru füzelerinin laser ile belirlenmis olduğu hedefe (laser designation)
    hedeflere verdigi hasar yükseltilecek.
    - Javelin roketi laser ile belirlenmemis tanklarin (MBT - Main Battle Tank) yan ve arka tarafina daha cok hasar vericek.
    - Bütün silahlar artik laser ile belirlenmis hedeflere biraz daha hizli kilitlenicek.
    - Laser yardimi ile hedefe kilitlenen bütün silahlar artik flares sayesinde hedefe kilitlenemiyecek.
    - Jetlerin havadan karaya füzeleri laser ile belirlenmis hedeflere artik daha yakın bir mesafeden kilitlenicek,
    - Jetlerin karadaki araclara karsi daha faydali olmasi icin, havadan karaya (AGM) füzeleri artik hedeflere daha hizli
    kilitlenicek.
    - Jetlerin havadaki araclara karsi daha faydali olmasi icin, havadaki araçlara (AAM) füzeleri artik hedeflere daha hizli
    kilitlenicek.
    - Alev toplari yani (flares) artik silahlarin bir araca kilitlenmesini iptal etmeyecek, sadece füzenin hedefini
    kaybetmesini sağlayacak.
    - Alev toplari artik füzeleri daha güvenli bir sekilde şaşırtıcak, özelliklede helikopterlerde.
    - Alev toplarinin reload (şarjör değiştirme)zamani yeniden 11 saniyeye indirilidi, ama helikopterdeki pilotun yanindaki
    silahci (Gunner) icin bir değişiklik olmayacak yine gunner atma süresi yine 20 saniye olucak.
    - Havadaki araçlarda; Havadan,havaya atılan füzelerinden kacmak artık jet pilotlari icin artik daha zor olucak.
    Önceden bunun mümkün olmasi istemiyerek olmus biseydi ve oyunda iyi pilotlar sayesinde bir dengesizlik yaratiyordu.
    - Havadan,havaya füzeleri artik araclar zarar görecek, pilotlar ölmüyecek.
    - Havadan,havaya füzeleri artik hedeflerine, alev toplarina veya ECM bulutuna (ECM chaff cloud) ulasmadan patlamiyacaklar.
    - Havadan,havaya füzelerinin jetlere verdigi hasar 45% indirildi.
    - SU-35 jetinin havadan havaya füzelerinin atis hizi düzeltildi. Önceden baska ucaklarla karsilastirildiginda daha
    yavasti.
    - IGLA ve Stinger füzeleri hedeflere artik cok daha hizli kilitlenicek ve 1 füze ile araclari haraket edemiyecek duruma
    getirebilecek. Ayni zamanda bu silahlarin kilitlenme mesafeleri cok daha düsürüldü. Böylece bu silahlari kullanan askerler
    yakin mesafede ucak ve helikopterlere karsi iyi bir defans yapabilecek ama artik bütün haritada araclara karsi üstün
    olmayacak.
    - Helikopterlerin havadan havaya füzeleri artik daha hizli kilitlenicek. Nedeni ise helikopterlerin birbirine karsi
    savasmalarini daha az ve daha yorucu yapmak icin ve jetlere karsi daha iyi defans yapabilmelerini sağlamak.
    - Jetlerin makinali tüfekleri baska jetlere veya helikopterlere karsi biraz daha etkili olucak. Simdi bu silahlar oyunun
    ciktigi zamana göre şimdi daha cok az ateş ve daha fazla hasar vericekler.
    - Rpg ve Smaw roketlerinin jetlere ve helikopterlere verdigi hasar artirildi.
    - Önceden düsünüldügü gibi hedef takip eden roketler artik tek kara hedeflerini takip edicek.
    - Helikopterdeki silahcinin (Gunner) zirhli araclara verdigi hasar azaltılacak.
    - Helikopter silahlari artik dogru bir sekilde düsmanin ekranini bulandiricak.
    - Attack helikopterinin Rocket Pods roketleri artik daha isabetli ates edicek
    - Attack helikopterinin Rocket Pods roketleri askerlere ve diger helikopterlere karsi biraz daha fazla hasar vericek.
    - Tv missile füzesi bazi durumlarda onu ates eden araci patlatabiliyordu. Bunu önlemek icin bazi düzeltmeler yapilacak.
    - Mi28 helikopterinin yükselme ve saga sola dönme kabiliyeti düzeltilecek.
    - Mi28 helikopterinin yönlendirilen roketleri bazen hedefi dogru bir sekilde takip etmiyordu bu hata düzeltildi.
    - Mi28 helikopterinin silahi artik AH1 helikopterininki gibi daha isabetli ates edicek.
    - IFV araclarinin APFSDS mermileri artik daha fazla hasar vericek.
    - IFV aracinin hedef takip eden füzeleri artik daha hizli kilitlenicek.
    - Helikopterlerin silahcisi yani (gunner) ve minigunlar park etmis arabalari artik daha hizli yok edicek.
    - Patlayan arabalarin ve haritada bulunan baska patlayici nesnelerin patlayici gücü arttırılacak ve artık daha şiddetli patlayacak.
    - Patlayan bir nesne sayesinde bir askerin öldürülmesi bazen puan vermiyordu, bu hata düzeltildi.
    - F35 jetinin agirlik merkezi gibi ve daha kolay havada durmasi icin baska ayarlar düzeltildi.
    - Diger jetlerle karsilastirildiginda daha uygun olmasi icin F35 jetinin silah sistemlerinde degisik düzeltmeler yapilacak.
    - F35 jeti artik tek yere yakin mesafelerde süzülme moduna (hover mode) gecicek, ama süzülme moduna gectikten sonra yüksege ciksada tek ileri dogru uculdugunda süzülmeyi iptal edicek.
    - F35 ve SU35 jetlerinde oyuncularin jetden cikarken ölmemeleri icin artik dogru calisan acil firlatma koltuklari yapılacak.
    - Wake Island haritasindaki Kornet sabit silahlari TOW sabit silahlariyla degistirildi ve AAV aracinin spawn noktasi daha düz bir alana konulacak.
    - Jet ve helikopterlerin bazi nesnelere carpip hasar almamalari için düzeltme yapılacak.
    - Araclariyla kaza yaptiklarinda oyuncular artik intihar (suicide) veya teamkill yapmis olmayacaklar (ölmeleri ceza olacak).
    - MAV aleti artik ona carpan araclara hasar vermiyecek, onun yerine kendisi patlayacaktir.
    - Jetlerle ve helikopterler birbirleriyle carpisdiklarinda artik her iki aracda patlayacak.
    - EOD bot aleti ile artik düsman asker ve araclari isaretlemek (spot) mümkün.
    - AA (Anti Air) silahlari ile artik daha iyi isabet edilebilecek ama uzun ates sirasinda isabetliligini gittikce yitirecek.
    - AA silahlarinin (hem sabit hemde AA-tanki) askere verdigi hasar azaltılacak.
    - Ucak gemilerindeki CRAM AA silahlari artik sabit silah olarak geçicek.
    - CRAM ve Pantsir sabit AA silahlarinda artik Air Radar var.
    - Araclar hasar alirken cikan sesler düzeltildi, böylece oyuncular araclarinin ne kadar hasar aldiklarini o anda daha iyi anlayabilecekler.
    - A10 jetinin yangin söndürücüsü artik dogru bir sekilde calışıcak.
    - Daha güvenli bir yere kacabilmek icin, hareket edemiyecek durumundaki (disabled) araclarin geri gitme hiziyani yavaşlama hızı arttırılacak.
    - T90 tankinin hedefi (crosshair) artik merminin yolunu daha iyi göstericek.
    - Toggle ve hold zoom ayarlari artik jeeplerdeki, asker tasima helikopterlerindeki, botlardaki ve IFV araclarindaki silahlardada etkili olucak.
    - AAV aracindaki silahi kullanirken artik zoom ve disardan kamera secmek mümkün olucak.
    - Z11-W helikopteri Below Radar (radarin altinda) ile dogru bir sekilde calışıcak.
    - Below Radar (radarin altinda) artik Stinger ve IGLA füzelerinin kilitlenmesinide engellenicek.
    - Bütün jeeplerde artik korna olucak.
    - Tanklar artik suyun icine giremiyecek ve Wake Island haritasinda suyun altindan karsi tarafa gecemiyecekler.

harika bi rehber.biçok şeyi engellemişler helal olsun vala.oyun artık daha dengeli oldu bnm için(TDM)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekran fullHD

laptop - dizüstü - notebook diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekran fullHD

hocam bir ricada bulunabilir miyim? elinizde 3dmark 11-3d mark vantage- Unigine Heaven 2.5 testlerinden herhangi biri varsa bir test alıp sonucunu pm'le yollayabilir misin rica etsem bende cf kullanıyorum da bir karşılaştırma yapmak amaçlı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

ttnet ile 800kb ile çekiyorum.. bir süre oynayamam ama olsun.. bulunsun..

edit: 1.3mb/s 'e bağladı maşallah..

1.1mb

kardeş niye atıp tutuyorsun 1.1mb geldimiki türkiyede?Benim bildiğim en fazla 8mbit de 900k bye çıkar onun üstüne çıkması imkansız.

Kardeşim niye yalan söyleyeyim yalan borcum mu var?

http://img818.imageshack.us/img818/5352/adszlwy.png

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

ttnet ile 800kb ile çekiyorum.. bir süre oynayamam ama olsun.. bulunsun..

edit: 1.3mb/s 'e bağladı maşallah..

1.1mb

kardeş niye atıp tutuyorsun 1.1mb geldimiki türkiyede?Benim bildiğim en fazla 8mbit de 900k bye çıkar onun üstüne çıkması imkansız.

Kardeşim niye yalan söyleyeyim yalan borcum mu var?

http://img818.imageshack.us/img818/5352/adszlwy.png

Ttneti bombalayacağım bir gün.

Bu bursa neden geride kalıyor!!!Sen nerede oturuyorsun kardeş?bu bursaya fiber döşemeyen belediye başkanın annesine taziye ziyaretine gideceğim.

• bazı kisiler demiş 2mb ckmaz 8mbit ama size allah belamı versinki originde bikere 2.2ye cıkmıstı bc 2 indrrken netim superonline
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

conquest assault large ne oluyor tam olarak?

?
  • 
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.