Cod da aim yok hocam pubg gibi değil vur geç kaç yıl oldu adam gibi bir oyun çıkarmadılar |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (496. sayfa)

-
-
max ın dediğine göre bf de ki aim assist çok iyi değil hatta ilk zamanlar çok daha kötüydü şimdi daha iyi diyor. Ama cod da ki çok basit diyor nişan almana bile gerek yok diyor.
-
Herşey tdm severler içim tamam ama izlediğim kadarıyla bf portalda 32 kişilik bir tdm çok daha keyifli duruyor ben tdm sevmem bu gözle bakınca cod sadece kurukafa maskesinden ibaret geliyor her görsele iliştiriyorlar
açık betayı oynayıp nesi özel göreyim diyorum.
Tek oynadığım multiplayer cod 2019 daki betaydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oynadım 15 yıl önce çıkan soldier of fortune payback oynar gibi hissettim kalas gibi oyun.
-
11400f 6600xt 16 ram ile 2k'da kaç fps alırım acaba oyun indirime girmiş cod'u beğenmedim bf alasım geldi ama çok kötüydü optimizasyon hatırladığım kadarıyla.
-
Alın durum kötüyse iade edersiniz yine
her haritayı ilk oynadığınızda shader cache işlemi yapılacak onu hesaba katın performansı değerlendirirken.
Optimizasyon kötü değil 128 oyuncu var 8 çekirdek min. en ideali 64 kişilik modda var o işlemciye fazla yüklenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Eylül 2022; 21:21:20 >
codu gördükten sonra bf almaya karar verdim 3070ti performansı güncel olarak nasıl?
-
Gpu iyi herşeyi ultra yapmazsanız 120 fps üstü rahat alırsınız tabi 8 çekirdeğide oyuna teslim ederseniz. O zaman dropsuz yağ gibi akar oyun ve cod un taş devrinde kaldığını daha bi net görürsünüz.
Teşekkürler hocam, halihazırda yıllardır bf v oynuyorum, cod'a şans vermek istemiştim ama maalesef hiç beğenmedim. Zaten o parayı o oyuna verirsem uyuyamam. Sevene lafım yok, bf devam.
Ben iki oyunu da oynayan biriyim severek şu sözün hiçbi anlamı yok.
Yok araçlar yıkım fiziği harikaymış yahu oynamasak kusursuz sanacağız. Evet bu görüntüler harika. Ama piyade olarak uçakla ve tankla öldürülmekten nefret ettim BF'de. Hali hazırda devamlı BFV oynayan biri olarak konuşuyorum. 2 kilometre koşup 1 tank güllesiyle ölüp 2 km daha koşuyorum ne bu Mirror edge mi koşu simülatörüne dönüyoruz. O yüzden sadece Aerodrome ve Province oynuyorum en azından o kadar devasa değil.
CoD ön sipariş geçtim konsolda canım hangisini çekerse BF1, 5, CoD ikisi arasında takılıyorum. Ölümüne birinden birini övmenin manası yok.
Taraf değilim, doğruları konuşuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EA Ceo'su andrew wilson daha tarafsız konuşurdu
2km nasıl koşuyorsunuz hocam her seferinde base de canlanıp en son bayrağa mı gidiyorsunuz?
Ben squad yada vehicle spawn yapıyorum direk aksiyonun ortasındayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı oyunlarda squada atmıyo. Squad var ama tek üyr benim. Yeşil yanmıyo kimse. Bazen de 2 squadım da keskin nişancı olup çimene yatıyo maç sonu bakıyorum 3 kill almış.
Her seferinde olmuyor bunlar çok keyifli maçlar geçiyor ama dediğim 2 mapte. Diğer mapler aşırı geniş. Koşuyorum koşuyorum karşı dağdan bir tank beni görmüş bir top atışıyla indiriyor ee ne bu şimdi yani. Neyseki cod geldi. Birinde tilt olunca ona geçiyorum. Codda da aptal camperlar var.
ESC- Squad and players - kendi nickinizin üstüne gelip sağ tıklayınca squad değişir.
-
6650xt ryzen 3600 ile bu oyunu oynuyorum kesinlikle 6 çekirdek için yapılmamış bu oyun 8 çekirdek şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bro4ke053 -- 25 Eylül 2022; 13:50:33 > -
Performans nasıl hocam hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X