< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (95. sayfa)

-
-
-
Bf3’ten sonra ilk defa bf’ye bu kadar yukseldim. Düzgün desteklerlerse oyunun ömrü uzun olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladigim kadarıyla isteyen herkes kendi sunucusunu kurabilecek ve hostingi EA üstlenecek. Ayrıca portal üzerinden hosting için oyunu satın alma gereksinimi de yok, sadece EA hesabı yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada örneğin sadece bc2 döneminde geçen movement(mesela bc2 tarafında oynuyorsanız prone yok) ve ttk de bc2deki gibi modlar oluşturabiliyorsunuz. İstediğiniz map rotasyonunu oluşturabiliyorsunuz sınırı yok bu işin çok yaratıcı modlar ortaya çıkacak. Portal ayrı olarak satılsa şaşırmazdım yani resmen bütün bir oyun gibi.
jackfragsyoutube
Battlefield 2042 just dropped a bomb, Battlefield Portal. Remade maps from Battlefield 1942, Battlefield 3, Bad Company 2 and the ability to mix and match, make your own game modes and servers! This is huge... Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.https://www.youtube.com/watch?v=QypWGkr7diY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 22 Temmuz 2021; 21:51:9 > -
Dengesiz olacağı çok aşikar fakat aynı çağı kullanma imkanımızın olacağını da unutmamak lazım bence. Doğrusu kimse sürekli panzer alıp m1 abrams ile savaşmak istemez.
Fakat işte daha gelişmiş grafiklere sahip bir BC2 oynayabilme imkanımız olacak. Bu kesinlikle çok iyi bir şey.
Dengesiz yapmazsınız siz o zaman ? olayı tam anlamadınız istediğiniz oyun kurallarında modlar oluşturabiliyorsunuz isterseniz hardcore 2042vs2042 no hud no revive şekilde bir mod yapabiliyorsunuz. İlla herkesin yaptığı mod dengesiz ve eğlence odaklı olacak diye bir şey yok. Bir sürü insan ciddi dengeli modlar yapar ve kafa yorar bu işe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 22 Temmuz 2021; 21:53:24 > -
Kendi custom sunucumuzu yaparken ayarların içinde sürekli campleyen noobları yasaklayan seçenek var mıydı? Ben ilk başta bunun karmaşık bir mod olduğunu ve bize dayatılacağını düşünmüştüm ama öyle değilmiş isteyen istediği silah, asker, araç vs seçip oynayabiliyormuş :) Herşey güzelde sistem gereksinimleri ve beta tarihleri yine açıklanmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 22 Temmuz 2021; 22:4:45 > -
Eğer portal buysa saçmalığın daniskası olmuş, 1942 yapımı tek motorlu uçukla jet avlamaya çalış evet bayağı eğlenceli.
Yanlız aşağıdaki haberde dikkatimi çeken birşey oldu, demek isteseler BFV için de map yapma olayını getirebilirlerdi şerefsiz bunlar, hiç olmazsa yarım bırakılan oyuna daha fazla harita yapılırdı. WW2 askerlerinin kıyafetleri de düzgün bu sefer, BFV'den sonraki WW2 oyunu muhteşem olacaktır, bu onun sinyalini de veriyor aynı zamanda. Battle of Bulge ve El Alamein haritasını modern savaş öğeleri ile çorba etmeden, orjinal hali ile oynamak BF1942 remake zevki verir. Yanlız BC2'nin yenilenmiş grafikli hali de güzel olmuş, BC3'ü yaparlarmı bilmem ama 2 sene arayla yine farklı bir BF oyunu umarım çıkarırılar.
Duyurulan bu yeni modda oyuncular daha önce de sızdırıldığı gibi serinin eski oyunlarındaki sevilen haritaların yenilenmiş versiyonlarında oyunu oynayabilecek. Bunun ötesinde daha çok topluluk odaklı bir mod olacak ve oyuncular başka oyuncuların yarattığı haritalarda oyun oynayabilecek. Buradan daha fazla detay öğrenebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Temmuz 2021; 22:41:36 >
-
Gene doğru dürüst oyuncu gözünden gameplay göremedik yemişim portalını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 22 Temmuz 2021; 22:3:19 > -
Caspian çok güzel durmuyormu sizce'de
Bf4 gibi olacak sanki oynanış ve hız olarak bu sefer güzel olacak gibi.
-
Open Beta'nın tarihi belli oldu:
3 Eylül yükleme
4 Eylül Erken erişim
6 Eylül Genel erişim
11 Eylül'e kadar sürecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sistem toplatır bu oyun :((
-
-
Battlefield 4 2021.07.22 - 22.36.26.01streamable
Battlefield 4 2021.07.22 - 22.36.26.01https://streamable.com/owee1m -
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 😏😒
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718Dengesiz olacağı çok aşikar fakat aynı çağı kullanma imkanımızın olacağını da unutmamak lazım bence. Doğrusu kimse sürekli panzer alıp m1 abrams ile savaşmak istemez.
Fakat işte daha gelişmiş grafiklere sahip bir BC2 oynayabilme imkanımız olacak. Bu kesinlikle çok iyi bir şey.
Dengesizden kastım düzgün çalışmayan, mücadelenin, çekişmenin olmadığı shit storm oyun modları. 4vs20 gibi asimetrik oyunlar değil yoksa.
Eskiden oyun modu çok olsun, isteyen istediğini oynasın diye düşünürdüm ama oyuncuya ne kadar özgürlük verirsen, ne kadar çok seçenek sunarsan oyunun odağını o kadar geniş alana yaymak zorunda kalırsın. Bu da oyunun harita tasarımı, takım dengesi, silah dengesi gibi bazı alanlarda sıçışa geçmesine sebep oluyor. Şimdiye kadarki oyun tecrübelerim bana bunu söylüyor.
Portal modunda da olacak bu bence. Oyunculara bu kadar çok seçenek verirlerse çöplüğün içinden oyun bulmaya çalışacağız. Girdiğimiz on oyundan belki bir tane düzgün oyun bulabileceğiz.
BF 2042 ye BC2 skinleri getirmek gelişmiş grafiklerle BC2 oynayacağın anlamına gelmez. Önemli olan o ruhu yansıtabilecek mi.
-
Bu oyun icin 6900xt aliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X