|
Banada gelmiş zarftan access restored mesajını bulup claim now demek lazım bakalım sonraki battle pass gelecekmi bu ödüllerin geleceğini öğrendikten sonra phantoma yükseltmiştim. |
|

Popüler Konular listesinde
|
Banada gelmiş zarftan access restored mesajını bulup claim now demek lazım bakalım sonraki battle pass gelecekmi bu ödüllerin geleceğini öğrendikten sonra phantoma yükseltmiştim. |
|
|
Hocam molotof bu silahdan daha etkili.Etrafina yayılıyor kurtulman zor.Support bu silahla ilgili bir görevi var yapana kadar ne çektim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
|
|
Ne kadar haklısınız ne kadar güzel özetlemişsiniz hocam ben de var ya neler çektim, O kadar taviz verdim gereksiz yere öldüm. silah açılınca ilk kullanımda tam bir hayal kırıklığı oldu😁 İlk haliyle kalsaydı bayağı eğlenceli olurdu gerçi ortalık bu silahtan geçilmez de her yer alev tarlasına dönerdi ama çok eğlenceliydi ilk hali 😂😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu oyuna acilen sınıf dengesi de gelmeli. Support olmuş yeni assault. Kişisel sağlık-mermi-alet/bomba doldurma var, molotof var, smoke var, barikat var, ateş atar launcher var insan dışı hasar vuruyor bunlar. Assault'a bakıyosun dilenciye versen kullanmayacak adrenalin injektörü var, merdiven çok durumsal ve sadece bazı haritalarda iş yapabiliyor, bi tane hasar veren bombası var, bomba atarları çöp özellikle ateşli olan hasar vurmuyor, ne sağlığını doldurabiliyor ne mermi. Tek işe yarar aleti beacon, o da zaten ilk çıktığı zaman da söyledik sınıf tamamiyle çöp olmasın diye verildi. Ondan sonra millet neden sırf support oynuyor ve kimseyi kaldırmıyor. Kişisel oynar tabi abi niye oynamasın sınıf aşırı op, assault gibi oynayabiliyorsun çünkü defib ana aleti değil, değiştirilebiliyor. Assault çöpü bi an önce buff almalı, adrenalin injektörün sağlık doldurması gerekiyor. Bomba atarlarına hasar ve alan buffı gerek, betadaki halleri çok iyiydi nerfe ihtiyacı yoktu. Bombalarına smoke ya da molotof seçeneği verilmeli. |
|
Dün arkadaşla oyunu satın aldık herşey iyi güzel de bu silahlar nerde kasılacak arkadaşlar? |
|
Support tek başına ordu gibi.. Support dışındaki classları oynamak mantıksız. Engineer desen bi tankı patlatmak için 50 takla atman lazım 3 roket attığında tankı süren elemanı güldürüyosun anca.. boşa uğraş.. |
|
z713a bu kodu comunity kısmına girin host kısmından server açın hata verirse spamlayın girer botlara karşı silahları kasarsınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 23 Kasım 2025; 20:6:47 > |
|
Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
|
|
Evet kasılıyor |
|
|
|
Hala şu bot hilesini engellemedilerse diğer hilesiz oynayanların suçu ne? macrocu aimci vb hileciler yetmiyormuş gibi bir bunlar eksikti.Tek yaptıkları botları öldürmekle oluşan kd yi düzeltmek.Vay bee. |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
|
şunun tadı hiçbir şeyde yok. ben daha ne diyim ![]() |
|
beyler bu 2042 deki bf6 skin görevleri vardı. onu 40 level yapıp tamamladım. şimdi bf6 aldım kurdum skinler gelmedi bf6 ya. ayrıca ea app te steam hesabım bağlı olmasına rağmen bf6 kütüphanede görünmüyor. bilen arkadaşlar bi yardım. |
| _____________________________ |
|
Oyunu aldım ve henüz campaign modunu oynuyorum. bitince online başlayacağım. |
| _____________________________ |