Şimdi Ara

<< BATTLEFIELD 2 >>RANKED SERVER KURDUK BUYRUN... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
0
Favori
149.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna genelde ıftardan sonra gırıyoruz yanı 19.00 dan sonra mıx dolmaya baslıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

quote:

quote:

bana bi yardım !

Bu servera girerken oluyor bazen, bazen de oyundayken oluyor! Oyundayken firewall, MSN Messenger ve dl gibi olaylardan kaçının! Büyük ölçüde bu soruna çözüm oluyor...

ARKADAŞIM BANA Bİ YARDIM ET TAM DEDİĞİN GİBİ VALLA
    BAZEN OYUNDAYKEN BAZENDE TAM GİRERKEN OLUYOR.BANA Bİ ÇÖZÜM CAFEDE MODEM DEĞİŞTİ PROBLEMLER BAŞLADI MODEM ZOOM X5 NASIL YAPICAZ Bİ YARDIM! BU dLL DEDİĞİN NEDİR Bİ ANLATSAN.

DL ile iorda download 'ı kastetmiştim :] Neyse, X5 'de firewall bildiğim kadarı ile, ondan olabilir! Bir kapa, gir öyle dene istersen baba...

Bu BF2 dostluk maçları nerede yapılıyor ya? Eğer turnuva filan olursa haber verin abi, Martin Mystere! Bu server hangisi bu arada ve uluslararası olan clan?

Bi arada PunBuster hatası veriyodu ve oyundan atıyordu v1.2 iken Sorunun çözümüde DeepFreeze den kaynaklanmıştı.DeepFreze i kapatınca oyundan atmıyordu server.

ARKADAŞLAR BU OYNU AĞ ÜZERİNDEN OYNAYAN VARMI? YANİ İNTERNET CAFEDEN KİMLER OYNUYOR? SANIRIM AĞ ÜZERİNDEN OYNAYINCA VERİYOR BU HATAYI.

• Arkadaşlar ben oyunu kurarken gamespy ı kurmuyorum acaba ondan dolayı mı atıyor oyundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fpotur

quote:

Orjinalden alıntı: mumya

soruma cevap gelmedi koca forumda

yazdık arkadasım yukarda

nasıl yükleyecem biri en baştan anlatabilirmi

• 1.03 patchini yükledim sorun aynı neden böyle yapıyor arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana bi yardım !

Bu servera girerken oluyor bazen, bazen de oyundayken oluyor! Oyundayken firewall, MSN Messenger ve dl gibi olaylardan kaçının! Büyük ölçüde bu soruna çözüm oluyor...

ARKADAŞIM BANA Bİ YARDIM ET TAM DEDİĞİN GİBİ VALLA
    BAZEN OYUNDAYKEN BAZENDE TAM GİRERKEN OLUYOR.BANA Bİ ÇÖZÜM CAFEDE MODEM DEĞİŞTİ PROBLEMLER BAŞLADI MODEM ZOOM X5 NASIL YAPICAZ Bİ YARDIM! BU dLL DEDİĞİN NEDİR Bİ ANLATSAN.

DL ile iorda download 'ı kastetmiştim :] Neyse, X5 'de firewall bildiğim kadarı ile, ondan olabilir! Bir kapa, gir öyle dene istersen baba...

Bu BF2 dostluk maçları nerede yapılıyor ya? Eğer turnuva filan olursa haber verin abi, Martin Mystere! Bu server hangisi bu arada ve uluslararası olan clan?

Bi arada PunBuster hatası veriyodu ve oyundan atıyordu v1.2 iken Sorunun çözümüde DeepFreeze den kaynaklanmıştı.DeepFreze i kapatınca oyundan atmıyordu server.

ARKADAŞLAR BU OYNU AĞ ÜZERİNDEN OYNAYAN VARMI? YANİ İNTERNET CAFEDEN KİMLER OYNUYOR? SANIRIM AĞ ÜZERİNDEN OYNAYINCA VERİYOR BU HATAYI.

Alıntıdır:http://sss.mix.gen.tr/index.php?action=artikel&cat=1&id=50&artlang=tr

BattleField2 oyununda bir multiplayer hesap yaratabilmek veya dünya üzerindeki sunucu listesine erişebilmek için bilgisayarınızda açık olması gerken portlar aşağıda belirtilmiştir.

Firewall yazılımınız içerisinden gerekli portları açarak bu sorunu çözebilirsiniz.

UDP 27900
    UDP/TCP 29900
    TCP 80
    TCP 4711
    TCP 29901
    UDP 1500-4999
    UDP/TCP 1024-1124
    UDP 28910
    UDP 16567
    UDP 55123-55125

Benim sorunum bu portlar olmasın?

• mix Bf2 sunucusudna mikrofon tekrar aktıve edılmsıtır arkadaslar hayırlı olsun

bu arada sureklı port hatalarından yakınan arkadas benım msn ıme gelırse yardımcı olayım.

Mix in son zamanalrda kotulesmesi vb. konusunda sabancı telekom ıle cozume ulastıramadıgımzı bazı network k sorunları var bızım kapasıtemızı tam olarak tasıyabılır olmaktan cıktılar o sebeple tum mıx sunucularının ay basında tasınması durumu soz konusu

bu ıs oldukca planlı ve kapsamlı bır konu o akdar aletı almak tasımak ve yenıden kurmak ıcın ugrasıyoruz bu arada sılah oylaması vb anketlere bakıp ta

gerken ayalraı yapmaya degıl yukarda kı olaylara oncelık verıldı.

Bızım kurulusumzudan berı en buyuk ozellıgımzı baglntı kalıtemız olmustur ve bunu degıstırmeyı de hıc dusunmuyoruz o sebeple koklu bır ısp degısımıne gıtmeyı de yuurulruge koyduk ay sonundan sonra bahse gecen tum aksaklıkalr elnde gecmıs olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxSEPHIROTH -- 29 Ekim 2005, 18:42:33 >
  • hımm mıx ın admını max :) hosgeldın
    cok sagol sukur sonunda bagrıslarımıza kulak verıldı sımdı cok daha zevklı olacak oyun...
    pekı bazı clan macları ıcın gun ayırırmısınız?
  • http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv arkadaşlar su videoyu bi seyredin kopacaksınız çok komik
  • yaw nerden buluyorsunuz boyle klip leri gulmektten ölüyordum az daha baska varmı arkadasım varsa eklede izleyelim(baska oyunların varmı mesela counter source)
  • valla bnuda bi siteden buldum çok komik paylaşmak istedim
  • @tugay17 , senin sorun bende de oluyor ama sadece harita değiştiği zaman... Mesela oynuyorum, bölüm değişiyor tam yeni harita açılacakken bu hatanın aynısı oluyor... Gerçi o server'a tekrar bağlanınca çok da düzgün giriyor oyuna...

Bu arada bildiğiniz ve oynadığınız server'ları paylaşırsanız güzel olur...
  • Klan 'a alınmayı talep ediyorum.

Bf2 içindeki nick'im([TR]FoxHoud)

Msn=mczaga07@hotmail.com

Bu oyun iyi bi oyun Mesajlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 30 Ekim 2005, 13:28:23 >
  • quote:

Klan 'a alınmayı talep ediyorum.

Bf2 içindeki nick'im([TR]FoxHoud)

Görevim(Commander,Squad leader)
    Kitim (Spec Ops,Sniper,Anti Tank,Assault)
    Kullandığım Araçlar(Heli Silahçısı,Tank,Apc,AA[Aslında hepsinde iyiyim ama en iyileri bunlar])

Msn=mczaga07@hotmail.com

Bu oyun iyi bi oyun Mesajlarınızı bekliyorum...

şimdi soyle soyluyım bu takıma bırden fazla kısı gırmek ıcın talepte bulundu
    sagol sende ıstedıgın ıcın ama sunu soyleyebılırımkı ben belırlemıyorum takıma gır gırecek gırmelı veya gırsın dıye sadece ben onerıde bulunuyorum baskasıda onerıde bulunuyor ve herkes kabul ederse oluyor...daha tam olarak toplanıp belırlı kararlarımızı almadık
    yanı oyun ıcerısındekı tutumuna bakılıyor onemlı olan guzel oynamak degıl onemlı olan takıma ayak uydurması bunlar goz onune alınıyor ona gore karar verılıyor...ve tabıkı bıze ayda yılda bır oyuna gıren bırı lazım degıl senın gıbı her zaman oyuna katılan kısıler lazım
    dılegını ılk fırsatta arkadaslara ıletıcem gozlemlenırsın ok lerlerse olur basarılar

• Tamam anladım.Sonuçta takım oyunu bu .
  • ayın birinden itibaren bende oynayacagım bu oyunu.
    biyerlere sıkıştır benide fpotur
  • hadi ya biri cevap versin 1.03 ü nasıl yükleyecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: mumya

hadi ya biri cevap versin 1.03 ü nasıl yükleyecez

Konunun başında oldukça ayrınıtlı olarak açıklandı...
  • Oyunu oynayabilmek için istenilen butun işlemleri gerçekleştirdim ama tam servera bağlanırken cdkey hatası veriyor bunun için neyapmam gerekiyor? Cevabınızı PM olarakda atabilirsiniz
  • ^Psygnosis^
    p.m e bak muhtemelen cozeceksın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.