Bildirim
Battlefield 2 Onlıne oynayan var mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oynuyorum Bende yeni olmama rağmen benim kobrada iyi olduğumu söyleyen arkadaşlar var bişey dicem şu kameralı füzeyi nasıl kontrol ediyoz ya :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malcolmxccc1994
Oynuyorum Bende yeni olmama rağmen benim kobrada iyi olduğumu söyleyen arkadaşlar varbişey dicem şu kameralı füzeyi nasıl kontrol ediyoz ya :(
Skype hesabın falan varmı oynarken görüşelim aynı anda gireriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Malcolmxccc1994
Oynuyorum Bende yeni olmama rağmen benim kobrada iyi olduğumu söyleyen arkadaşlar varbişey dicem şu kameralı füzeyi nasıl kontrol ediyoz ya :(
Skype hesabın falan varmı oynarken görüşelim aynı anda gireriz.
hacı mikrofon arızalıydı benim şimdi aklıma geldi bak :( -
O oyundan nefret ettim diyebilirim Online hesabımda bir sorun var Special Force paketini oynayamıyorum Originden key vereceklerini söylediler ama oyunun faturası filan yok. Dosya ile ilgili hatada bulunamadı kendileri teklif etti ama fatura veya dijital satış maili olmadığı için oralı olmuyorlar. CD-key olarak almıştım... -
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
O oyundan nefret ettim diyebilirim Online hesabımda bir sorun var Special Force paketini oynayamıyorum Originden key vereceklerini söylediler ama oyunun faturası filan yok. Dosya ile ilgili hatada bulunamadı kendileri teklif etti ama fatura veya dijital satış maili olmadığı için oralı olmuyorlar. CD-key olarak almıştım...
Alla alla ben mahalledeki cd ciden aldım oyunu 2 tl ye ea den hesap açıp onlıne giriyorum bende key vs sıkıntısı olmuyor + silah paketleri açık -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz
Alla alla ben mahalledeki cd ciden aldım oyunu 2 tl ye ea den hesap açıp onlıne giriyorum bende key vs sıkıntısı olmuyor + silah paketleri açık
Benim başıma bela oldu orjinal oyun. BF2 çalışıyor ek paketlerden SF hariç hepsi çalışıyor ama SF serverlerine girmek istediğim anda hata mesajı geliyor EA bile çözemedi Dijital satışlarda her zaman makbuz gönderilmediği için destekte olmuyorlar. Fatura istiyorlar ille de sanki herkes onlar gibi satış sözleşmesi gösteriyor. Adam direk satıyor işte... -
15 Gündür S*hte key ile sıkıntısız oynuyorum. -
Arkadaşlar bir kişiyi bf2 de nasıl arkadaş olarak ekleyeceğiz nick eryilmaz90 -
beyler patch ? -
ben bf3 ucuzlasın alcam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- directx function getdeviceremovedreason failed with dxgi_error_device_hung
- battlefield 1 yorumları
- bf1 en iyi silahlar
- esn sonar nedir
- battlefield 3 türkçe yama
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 1 osmanlı nasıl olunur
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X