Live üzerinden online oynamak için hangisini önerirsiniz ?
Uzun zamandır Cod WaW oynuyorum aslında çok keyif alıyorum ama ortalıkta uçuşan adamlardan sıkılmaya başladım .
Battlefield 2- Gears Of War 2 - Halo Reach - Modern Warfare bunlardan birini alıcam 2.el hangisi sizce ? Onlie oynarım herhalde sadece ..
quote:
Orijinalden alıntı: punkjan
quote:
Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN
quote:
Orijinalden alıntı: punkjan
quote:
Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN
açıkçası neden geow 2 dıyıcem ama maddi sanırım sonuçta..şöyle birşey var 2. elde geow 3 un fıyatıda bayağı bir düştü..bence bıraz zorlayıp geow 3 alın 1 sene idare eder....örnegın ben daha gecen aksam sadece silverback te level atlamak için 4 saat horde modunda oynadım...ayrıca forumda çok oynayan var bizi eklersın bızımle oynayabılırsın...
maddi açıdan dolayı genelde bi oyun geriden takip ederim ben :) ama bu kez uygun bi 2.el geow 3 yada battlefield 3 düşünmüyüda degilim açıkçası.oyuncu sıkıntısı olmadan rahat rahat ..
bu sefer kesınlıkle geow3 düşün derım..hem grafıkler çok çok daha iyi hemde oyuncu bulmada sıkıntı yok..ayrıca horde 2.0 modu bile geow 3 alman için yeterli..buarada geçenlerde geow 2 takayım dedim oyuncu bulması uzun sürdü bende kapadım..
60 tl ye sıfır geow3 buldum ¿
Merhaba,
Ben Halo hayraniyim. 6 aydir Xbox'tan uzaklastim. Derslerime odaklanmak icin.
Turk kullanicilari goremedim, sadece iki tane. Simdi burda sizin oldugunuza cok sevindim.
Birlikte oynayabilirmiyiz? Ben cok tecrubeliyim ve Avrupada'ki bircok BTB takimlarinda online oynadim.