Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (780. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.050
Cevap
112
Favori
548.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de ps4 için Bf1 almak istiyorum. İkinci El 100-120 arasına almayı düşünürken ps store daki indirimi gördüm. Devrim versiyonu var orda 74 lira. Bunu alsam diğer Bf1 den ne farkı var? Aynı şekilde online server lara girebilir miyim? Bilen biri söylerse ona göre burdan alayım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Devrim sürümünün içinde oyun ve premium pass var. Yani oyun ve tun ek ozelliklerin olduğu paket. Ps Plus varsa online'ada girersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Devrim sürümünün içinde oyun ve premium pass var. Yani oyun ve tun ek ozelliklerin olduğu paket. Ps Plus varsa online'ada girersiniz.

Hocam yani normal dediğim kutulu Bf1 oyunu alsam da bunu alsam da aynı online server a giriyorum öyle mi?

Evet hocam ayni. Alın geçin derim bi daha kutuluya gerek yok bence. Ve fiyati gayet uygun.

• quote:

Evet hocam ayni. Alın geçin derim bi daha kutuluya gerek yok bence. Ve fiyati gayet uygun.

Hocam çok teşekkür ederim. Aynı olup olmadığını merak ediyordum. Online olarak uzun süre oynarsın dedi birisi Bf1 için. O yüzden niyetlendim ben de. Aynı olduğu için alıyorum hemen :)

Rica ederim:) Ben aim'de filan berbat olmama rağmen aşırı eğleniyorum oynarken hocam bende tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar,
    Av tüfekleri diye geçen tüfekler hangiler?
  • marcio_nobre M kullanıcısına yanıt
    Pompalılar shotgun

• quote:

Rica ederim:) Ben aim'de filan berbat olmama rağmen aşırı eğleniyorum oynarken hocam bende tavsiye ederim.

Oyunu Türkçe değil mi hocam tam bakamadım

Arayüz Türkçe, hikaye Türkçe altyazılı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Pompalılar shotgun

Kardeş emin misin?
    Pompalı dan av tüfeği olur mu?
    Teşekkür ederim cevap için
    Haa bir de süvari oynar iken mızrağı nerden çıkartıyoruz,bir türlü bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcio_nobre

quote:

Pompalılar shotgun

Kardeş emin misin?

Hocam suvariyi almadan önce silah seçer gibi seciceksin onu menüden

• quote:

quote:

Pompalılar shotgun

Kardeş emin misin?

Tüfekler sniper grubunda daha çok . Martini Henry olsun. Mosin nagant olsun birsuru tüfek var

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin7

quote:

quote:

Pompalılar shotgun

Kardeş emin misin?

Tüfekler sniper grubunda daha çok . Martini Henry olsun. Mosin nagant olsun birsuru tüfek var

Çok teşekkür ederim
  • Uzun süre PC'de oynadıktan sonra ilk defa PS4'te BF1'e girdim ve beklediğim gibi adeta kolsuz gibi oynarak rezil oldum

St.Quentin Kayalığı ve Alçıtepede oynadım ama 2 haritada da FPS düşüşleri canımı sıktı biraz. Sanırım konsollarda bu tarz 64 kisilik haritalarda fps düşüşlerine alışmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 9 Ocak 2018; 13:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Hocam çok teşekkür ederim. Aynı olup olmadığını merak ediyordum. Online olarak uzun süre oynarsın dedi birisi Bf1 için. O yüzden niyetlendim ben de. Aynı olduğu için alıyorum hemen :)

Devrim versiyonu kutulu alacağınız standart versiyondan da daha fazla içeriğe sahip ayrıca.
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Seddülbahir haritasında düşman her bölgeyi aldı. Bize tek bir bölge kaldı. Tüm düşmanlar bizi sıkıştırdı orada ve resmen oyun Ps3'e döndü. 64 kişi birbirine çok yakındı. FPS zaten yerlerdeydi. Uzak çizim mesafesi diye birşey kalmadı. Tabi bu her zaman denk gelmiyor. Bir bölgeye sıkışınca oluyor. Genel olarak FPS sürekli düşüyor Fetih ve Operasyonlar modunda. Ama geri kalan Akın gibi modlar 24 kişilik olduğundan onlarda pek bir sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pro da 4 k oynuyorum süveyşt te binaların orda bazende fransız dlcsinde sossions mapi olabilir orada düşüyor ama sabit aynı noktaya geldigimde düştügünü farkettm. Ps4 te durum sizin dediginz gibiyse vahim biraz

• BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bir bölgeye sıkışınca o aksiyonun içinde oyun leş oluyor. Fetih ve Operasyonlar modunda genel olarak hep düşüyor, sabit değil.

Pro oyuncuları çok avantajlı. Hem grafikler hem FPS durumu daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam bende çok operasyon oynuyorum dediğim gibi pro da pek olmuyor belli baslı yerlerde sabit düşüyor ilginç :) ps4 te dediğin gibi kalabalığın bi yerde toplanmasından kaynaklanıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.