Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.054
Cevap
111
Favori
549.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben medic oynamıyordum uzun zamandır. En sevmediğim ve en az oynadığım sınıftı bu. Fedorov silahı gelince oynamaya başladım. Sınıf perkleri olarakta en iyi perkler medic te zaten.

Ayaklı silahlar kullanmadığım için support sınıfının perkleri bir işime yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Büyük haritalarda Selbstlader m1916 nişancı(2.5x zooml küçük haritalarda autoloading extended(1. 00x zoom) tavsiye ederim.

• arkadaşlar en aktif türk sunucumuz ( turkish army ) tüm oyuncuları bekleriz sunucumuz 7/24 fuldür ayrıca 430 kişilik birliğimizde mevcuttur turkish army birligimize alımlar turkish army 5 üzerinden devam edecektir 1.2.3.4 birliğimizde fuldür sunucu ve birlik bana aittir ve sunucumuz (DICE) ekibi tarafından önerilen sunucular arasındadır psn adresim ( descent_tr ) buradan iletşime geçebilirsiniz hepinize iyi oyunlar

• Süngü eğitimi perki tamam,

İyileştiren eller temel tamam

İyileştiren eller gazi tamam

Durup dövüştüğün yer tamam

Güvenilir tamam

Şimdi sıra güvenilir gazide buda tamam olursa 12 perkin 7 si açılmış olacak diğer geri kalanları açmayı düşünmüyorum işime yaramaz. Belki örnek asker perki belki...

• selamlar. oyunun season pass lı paketini satın alsak hem pri hakkı hem sec hakkı season passdan faydalanabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefaoğuz

arkadaşlar en aktif türk sunucumuz ( turkish army ) tüm oyuncuları bekleriz sunucumuz 7/24 fuldür ayrıca 430 kişilik birliğimizde mevcuttur turkish army birligimize alımlar turkish army 5 üzerinden devam edecektir 1.2.3.4 birliğimizde fuldür sunucu ve birlik bana aittir ve sunucumuz (DICE) ekibi tarafından önerilen sunucular arasındadır psn adresim ( descent_tr ) buradan iletşime geçebilirsiniz hepinize iyi oyunlar

Sunucu turkiyedemi yoksa yurt disindami??pingler yuksek olunca biseye yaramiyoda..

• korsan067 K kullanıcısına yanıt
    Türkiye de bf sunucusu yok kardeşim. Tümü yurtdışında.
  • Sefaoğuz S kullanıcısına yanıt
    Ben de soracaktım bu sunucu forumdan birinin mi diye? 1 hafta önce gördüm server ınızı maşallah günün her saati sıra var neredeyse. Gördüğüm kadarıyla harita rotasyonunuz da güzeldi. Ancak tek sorun mermi hasarı %200 olması. Arada görev yapmak için girdiğim oluyor bu tarz serverlara. Hatta baya da ilgi var bu hasar gücü yüksek serverlara. Ama bizim gibi pingi yüksek olanlar için ilk mermi de ölme durumu çok can sıkıcı.

• konsollarda parabellum mg14 azmı sekiyor ?
  • Rus dlc'sinin müzikleri çok güzel olmuş.

• patren kullanıcısına yanıt
    Hayır, mesafede gayet güzel sekiyor. Dmr gibi tek tek atmak zorundasın.
  • Sefaoğuz S kullanıcısına yanıt
    Hocam servere girdim iyi güzelde hasarda %200 bana göre oyunu anlamsizlaştiriyor.örnegin sina colune girdim herkeste sniper var a dan f ye siksa askerin ayagina gelse kill aliyorsun.silahlar arasinda hicbir fark kalmiyor.oyun cod donuyor kim once gorurse kill aliyosun.hasari kaldirirsaniz tadindan yenmez kişisel fikrim.

Pc ye göre tüm silahlar daha az sekiyor evet.auto aim den dolayı.

• bu dice operasyonları neden dengelemiyor? 7-8 ay öncesinde de böyleydi,hala değişmemiş.
    attackers çok daha güçsüz,10 oyunun 8 ini defenders kazanıyor.tekrar başladıktan sonra dlc ve eski haritalar karışık 2 attack-3 defend olarak 5 oyun attım 5'ini de defenders kazandı.daha da operasyon oynamam.
    birkaç yabancı foruma baktım çoğu kişi benim gibi şikayetçi bu durumdan.

büyük ihtimalle dengeyi hiç umursamıyorlar,ya da bu konuda gerçekten beceriksizler.
  • pcde her silahı 2x zoomda kullanıyorum ama parabellumu 2xde kontroll edemiyorum 1.25 kullanıyorum oda uzağa bakınca adamlar küçük gözüküyor, parabellum konsol videolarına bakıyorum yatay tepmesi 2 kat daha az gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Pc ye göre tüm silahlar daha az sekiyor evet.auto aim den dolayı.

oto aim açık oynayanlar için olabilir tabii böyle.

Yatay sekme özellikle mg14 bastırmada pek yok konsolda, pc yi bilmem, ama ciddi dikey sekme var.
  • Atak takımının kazanamaması çoğunluğun snipera yatmasından kaynaklanıyor. Mesela Osmanlı vs İngiliz olan operasyonda atağa 3 tank, defansa sadece uçak veriyor ilk haritada. Normalde ezip geçip tüm bayrakları alman lazım. Kağıt üzerinde atak gayet avantajlı. Ancak takımın yarısı dağa tepeye snipera yatınca piyadelerden destek alamayan tanklar ilerleyemiyor. Tabi bir de tankla ilerlemeyip haritada dışından kill kasan kanserlik oyuncular var. Kısacası operasyonu baltalayan şey denge değil, görev odaklı oynamayan oyuncular.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    parabellumda yatay sekme yoksa, ozaman ps4de klavye mouse takan adam 50-0 gider pcde çılgınlar gibi yatay sekme var.
    Gamepad le xboxta oynuyorum, parabellum ile 31 killstreak yaptım vauxta, manyak bir silah. Medic oynardım hep ama artık support bundan sonra.

Bu arada farkedilmeyen perki bence en iyi perk olmuş.sıktığım halde adamlar hala minimape bakıyorlar, karşılarında olduğum halde göremiyorlar. Müthiş bir perk. Her sınıfta kullanılabilir olmasıda cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 el atayım diyorum ping tavan yapıyor ilk 1 dk boyunca sonra düzeliyor sizde de öylemi...
  • 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.