Şimdi Ara

Battlefield 1 Premium + Origin Access UYGUNA 100TL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Battlefield 1 Premium + Origin Access UYGUNA 100TL!!
    http://bf1stats.com/pc/MrNtluTR

Şuanda Dünya'da dakika başına yapılan skorda 150 ila 190 arası gidip geliyor.

K/D oranı 1.84dir.

Premium DLC silahlarından Martini Henry Marksman(ismi yanlış olabilir), Obrez Pistol, Parabellum MG14/17 Suppressive, Hellriegel Defensive, Chauchat Low Weight, RSC 1917, SMG 08/18 Factory, Perino 1908 açıktır. Knife olarak Sawtooth Knife vardır.

Genel Level 98, Assault 50 level, Medic 15, Support 37 ve Sniper 22.

Ek olarak içinde 9 Ay süresi bulunan Origin Access vardır.

Fiyat:
    100TL etrafta nerden alındığı bilinmeyen hesaplar gibi 50-60tl'ye satmak gibi bir niyetim yoktur o yüzden referans fiyat olarak onları baz almayın lütfen.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sancaktepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Medic için Fedurov açıldı ve 99 level olundu.
  • İyi de oyunun premium versiyonu zaten 220 tl... kimse kullanılmış hesaba bu paraları vermez bence vermemeli temiz temiz Key almak varken ne diye sizin ne yaptığınız belli olmadığı hesabınızı alsınlar belki hile yaptınız ban yediniz serverlardan veya yeme ihtimaliniz var... ayrıca istediğiniz kadar kasın hesabı hiç bir şey değiştirmez bu RPG oyunu değil ki yaptığınız şeyi yapmak çok zor ya da çok meziyet gerektiren şeyler değil hatta bir çok insan kendi yapmak bile isteyebilir... yani silah açmış olmanız level yükseltmiş olmanız bu oyun için bir "ücret" değeri taşımıyor şahsen böyle düşünüyorum
  • esTFyz kullanıcısına yanıt
    Düşüncenize saygı duymakla birlikte fiyatta oynama yapmayı düşünmüyorum. Referansım vardır ilk hesap satışım değil hile vs. ile işim olmaz ayrıca satılmazsa ben oynuyorum zaten satma sebebim de çok oynamam. Dünya Sıralamasında tutabilmek için(Evet çok önemli bir marifet değil biliyorum :) Ama ego tatmini :)) baya oynuyorum. Ben hesaba topla 400TL verdim bu alıcıyı bağlamaz farkındayım ama dediğim gibi çalıntı hesaplar 50TL'ye satılırken benim istediğim çok değil diye düşünüyorum. 1 senelik Origin Access 50tl desek 125TL premium'a.
  • K/D:1.84 oldu Lebel Sniper açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat düşmüştür. Günceldir. 150TL
  • hocam satıldımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet satıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.