Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (769. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29.034
Cevap
153
Favori
727.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: renkci

beyler sol alttaki radara nasıl zoom out yapıyoruz, çok yakın gösteriyor

öyle bir seçenek var mı ya?Benim bildiğim büyütme ve geniş alanı görmek için M tuşuna basılıyor.Ama sabit harita değiştirilmiyor diye biliyorum

'N' tuşu
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Evet aynen ole cıtıes skylınes optımızasyon ozurlu bılıp bılmeden konusmayın.Sıze kanıtlarım burada ıtıbarınız duser sonra ban yemeyelım durduk yereHıcbır zaman konusurken %100 emın olmadıgınız seylerı yazmayın.Bır anda ters kose olmayın sonra

Cpu ve vga kısıtlamasına gırmeden oyunda 34fps alınıyor hemde 28k pop ıle bunu kanıtlayabılırım.Ama kanıtlasam ne olacak kı sızı yerın dıbıne soksam bana ne faydası var

Neyse yınede eklıyorum ama sızın ıcın degıl bılmeyenler ıcın

http://hizliresim.com/40o5MA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 28 Ekim 2016; 13:44:37 >

• cmravclr C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum
  • At ile tank patlamanın zevkini hiç bişeyden alamadım ya :D
  • 60hz'lik server'ların bulunduğu 64 kişilik yıkılabilir çevre içeren bir oyunda işlemcinin verimli kullanılması optimize sorunu değil, optimizenin iyi olduğunu gösterir bana kalırsa. (Single hakkında fikrim yok.) Eğer işlemciniz yeterli gelmiyorsa ayarları biraz kırpmanız yeterli olacaktır. Yorum belirten herkes için söylemiyorum ancak eski nesil işlemcilerle, 8gb ram'lerle bu seviyedeki bir oyunda ultra açmayı deneyip fps dropları yaşıyorum demek mantıklı değil diye düşünüyorum. Saygılar.
  • https://youtu.be/AwAc6JY7M2w

Düşen adamlar, uçan adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 28 Ekim 2016; 14:09:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper olmuş.
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    %100 kullanım olmaması darboğaz olmadığı anlamına gelmez. Kodlar hatalı değilse çalışır. Oyun mükemmel kodlanmış demiyorum ama optimizasyon özürlü denecek seviyede de değil. Belirli işlemler için işlemcilerin kapasitesi belli. Derseniz ki iyi ölçeklenmiyor, istisnai durumlar olabilir ama benim 2600K ile bir sorun yok. Kullanılan modları da kontrol edin, daha iyi işlemci ile daha düşük fps almanıza sebep olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

https://youtu.be/AwAc6JY7M2w

Düşen adamlar, uçan adamlar

Fenaymış acayip güldüm

• Taaruz için silah önerebilecek var mı arkadaşlar. MP18 kadar çöp bir silah yok
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    automatico m1918 güzel dene bir.
  • anlaşılmayacak, komplike şeyler söylemiyorsunuz. optimizasyon sıkıntısı olarak belirttiğiniz kriterler oldukça dar olduğunu düşnüüyorum. siz bu yüzden oyunun yüksek kapasite isteyen donanımlarla çalışması gerektiğini düşünmüşsünüz, görüşünüze saygı duyarım, ama katılmıyorum. en az sizin kadar benim de işlerim olduğu için ve birbirimizin görüşlerini değiştiremeyeceğimiz için daha fazlasına gerek yok

@BlackLead : hiçbir fikrim yok. motor aynı motor, görsellik aynı görsellik. bu agresif cpu kullanımı nedendir hiç bilemedim. i7 oyun için gerekmez algısını mahvetti bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ps4player

Arkadaşlar acil yardım,oyunda 80-90 fps alırken bugün açtım fps 50 ye yetişmiyor bile ne oldu birden anlayamadım lütfen yardım. Daha dün oynadım herşey tıkırındaydı şimdi her oyunda fps yerlerde.

Bunu yazan çok oluyor forumda. Arkadaşlar bunun sebebi dinamik hava koşulları. Yağmur vb eklenen doğa olayları özellikle amiens monte grappa vb ağaç beton bol olan haritalarda atmosfer fena fps düşüşü yaşatıyor.

• Premium pass Voidu'dan alan var mı? Key hemen geliyor mu?
  • Amiens haritasında saçma şeyler oluyor mesela belli bir noktaya bakınca ekran bembeyaz veya simsiyah hatta kırmızı bir ışık gözünüze yansır gibi bir şey oluyor bu oyundan mı kaynaklı yoksa benle mi alakalı başına gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Büyük ihtimal altıpatlar(revolver tarzı) istiyor bir deneyin.

Altipatlari denemedim aksam bakar cevap atarim sef. Saol.

• Voidu Canlı destek ile görüştüm, Premium Pass ellerinde varmış, 10 dakika içinde göndeririz dedi. 149 tl fiyatı da iyi.
    Ama doğru mu acaba, var mıdır ellerinde??????
  • Sonunda oyun geldi aral game yanlız bu Hellfighter Pack DLC gelmedi arkadaşlar Aral i aradım telefondan ulaşamadım bir türlü oyun içinde mi geliyor bu dlc Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 28 Ekim 2016; 17:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Süper olmuş.

Bide sonunda gemiyi batırıyor.O 3cü olay çok geldi başıma tam adamı kaldırırken vururdum.

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Dostum selam, oyunun kutulu versiyonu kaç DVD? Bir de DLC dışında gireceğimiz bie kod bulunuyor mu originden kurulum esnasında?
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.