< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1450. sayfa)
-
-
Dostlar origin yokmuş artık,EA app indirmem gerekiyormuş indirdim ama ben bf1 ulaşamadım ücretli görünüyor. library bölümü boş originde direkt çıkyordu oyun..Uzun zamandır oynamıyordum, steam,ubisoft vs. bütün oyunlarım görünüyor. ama origin yok ea appda bf1 de yok bilgisi olan var mı ?
-
hooyytt hesabı buldum
pc ye birde Asus GTX strıx 980 taktım, tam nostalji oldu, hesaptan oyunu ındırıyorum şimdi, online gelen yok mu ?
-
bonk serverlar var 2 adet schock operasyon yazar sürekli admin var akşamları ve takım oyununa yatkın oyuncular çoğunlukta beyler.
-
Laço serverı diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hafız
-
Oyunun mevcut hikayesi haricinde tek başına oynanabilecek bir ek senaryo bulunuyor mu? Ya da botlarla hızlı oyun gibi seçenekler mevcut mu?
-
sakarya lımısın Hocam, konu dışı olacak ama dayanamadım
-
yok sağdıç, izmirliyim doğma büyüme :)
-
Hocam durumu anlayamadım, oyun içindeki server lardan mı bahsediyorsunuz online.... yoksa farklı bir platformda grup oyuncuları falan mı var ?
detay verirseniz sevinirim
-
multiplayer/server browser kısmına ''shock operation'' yazın, 2 adet server çıkacak o serverlar iyidir.
-
Hikaye modu var ama sanki multiplayer mod gibi, amaç sizi oraya hazırlamak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LavMaNCi PC den ekleyin girelim dostlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her akşam oyuna girerim genelde hocam ekleyeyim sizleri nickim nizhnoye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manga kurmak isteyen arkadaşlar bana da EA üzerinden veya Steam üzerinden istek atabilir her akşam giriyorum BF1 veya BFV beraber oynarız. ID: Routinues
Arkadaşlar sunucu kiraladık sadece Türkler var sunucuda discord üzerinden de ekip kurduk her akşam 8-9 gibi toplu olarak girip oynuyoruz eğer bizimle oynamak isterseniz beni steam veya ea üzerinden ekleyin iletişime geçelim veyahut buradan da iletişim sağlayabiliriz.
Eyvallah hocam istek attım sizlere fakat görmediniz steam dscoopas ea nizhnoye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afordisman -- 10 Ocak 2025; 11:21:17 >
Hocam yanlış hesaba mi istek attınız acaba bana her hangi bir bildirim gelmedi çünkü.
Steam;
EA: Routinues
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam steam den davet gönderdim,
-
Eskisi gibi değil, hep kötü takımlara atıyor oyun. seviye takıldı kaldı boş boş oynuyorum online da ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X