Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.936
Cevap
154
Favori
710.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Türkçe anlatamıyorum, Tabiki 2. dünya savaşında otamatik silahlar daha yaygındı. Cephe savaşlarında her er de bunlar yoktu. Hele heel 1. dünya savaşında çok minimal. Olmasın yada yoktur demiyorum. 32v32 savaşta bu otomatik silahlar sınırlı olmalı diyorum. Daha WW1 ortamı yaşansın atmosfer oalrak.

  • PS4 konsolda bu oyun için hile varmıdır bazı durumlarda öyle anlamsız ölüyorumki ping desem değil internet değil sebep ne olabilir.

  • Xbox'ta oynayan/aktif olan varsa birlikte de oynayabiliriz. ✓

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ortalama 550 Saat oyun sürem var bf1 de, 5500 topçu kamyonu ile öldürme başarım var sadece bu kamyonla birde bu skor, amma velakin şunu anlayamadım bu istatistiği vermemin sebebi en az 2000 tank patlatmışımdır çatışmada benim topçu kamyonu 34-45 (max 48) oda kritik bir yerine gelirse hasar veriyor daha şimdiye kadar 48 felan çok az vurmuştur. ancak bazı oyuncular var bu adamlar bana 55-60 hasar veriyor hem de yine topçu kamyonuyla buda şu demek ben adama 3 mermide patlatacak iken adamlar beni 2.mermide öldürüyor ilk ateş eden ben olmama rağmen ortalama 3.5/4 saniyelik mermi doldurma süresi yüzünden ben 3. mermiyi sıkamadan adam beni patlatıyor aşırı saçma geliyor düşman kamyonun sıkmadığım bölümü kalmadı test için, en çok hasarı ön motordan yiyor, ama bana arkadan sıkan adam bile bana 55-60 hasar veriyor ne gariptir ki bu adamlar 40-0 / yada 52-1 felan oynayan sürekli hile olduğunu düşündüğüm 2-3 adam epix ile bob serverinde oynayan adamlar, beni öldürünce kamyonun adı simgesi parlıyor ölüm ekranında.


    bu adamlar parayla kit aldı da bu kit çaktırmadan %20 hasar bonusu mu veriyor %99 buna şüpheleniyorum başka izahı yok çünkü sadece 3-4 kişi bana bu hasarı veriyor hemde nerede hangi saniye de ne koşulda çatışma altında olursa olsun benim onları öldürebilmem %10, aynı anda 2 tank saldırdığımızda ancak patlatabiliyoruz 2-3 defa şuna denk geldim inanmayacaksınız.


    2 tank gidiyoruz aynı anda düşman tankına sıkıyoruz (Nick1564) bu düşman adı, adama ilk sıkan biziz adam önce yanımdakini patlatıyor sonra aynı anda bir birimizi patlatıyoruz son mermiyle, yada çoğu zaman ben 3. mermiyi sıkmadan o beni çoktan öldürüyor iddalar ithamlar varsayım da olsa istatistiksel olarak benim hasarımın 34-45 arası verdiğimi görürken onun bana ilk sıkmadan 40 canım kaldığını görüyorum direk 60 puan hasar veriyor ve belliki battlepack mıdır boostpack midir nedir onu almış, pakete bakıyorum ekstra hasar ile ilgili bir bilgi yok ama bu premium adam aynı anda 2 eşdeğer tank ile çatışıp ikimizi öldürmesini hiç bir açıklama izah edemez.


    bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.





  • K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

    tüm tanklar arkadan çok hasar yiyor, zaten topçu tankında zırh yok normal arkadan yiğince çabuk patlaması


    chamond yada zırh delen Putilov-Garford kullan

  • Patren kullanıcısına yanıt

    bahsettiğim bu değil ki eş değer tank ile hep bazı oyuncular bana aynı yerden 60 vuruyor ben veya bizim takımdakiler 35-40 bu adam da bende aynı tankı kullanıyoruz, putilov da kullandım yine aynı nick1564 adlı vatandaş bana 2 atışta patlatırken ben de putilov ile 3-4 üncü atışda patlatabiliyorum bildiğin adam benden 15-20 puan fazla vuruyor her mermisi hangi, tank kullanırsa kullansın.

  • arkadaşım bf1 aldı, takımla ölüm seviyor hep hile geldi Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] takımla ölümle


    bir firma hiçmi düşünmez oyuncuları.

  • buda benim köşem

  • bf1 bob sunucularına giriyorum adam 20 level hacker 90-10 gidiyor 2 saat banlanmıyor güzel topluluk sunucusu önerebilecek olan varmı *

  • 6 yıldır oynuyorum, taaruz sınıfında 4x smg olduğunu yeni öğrendim, smg silahları ile sniper öldürmek imkansız çünkü ve ben askerdeken gelmiş bu silah 2018 başında



    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
  • bob sunucularında kimi reportlasam anında ban yiyor ama bende başka kimse discorda reportlamıyor

  • En iyi bf topluluğu bf1 olabilir adamlar bfban sonra 2. Topluluk anti cheat programı yapmışlar

    https://www.bfeac.com/#/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 25 Ocak 2023; 21:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların anticheati asya resmi sunucularda çalışıyor diceın resmi sunucularını hacklemiş, umarım bfeacavrupayada gelir



    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]www.bfeac.com
    BFEAC
    https://www.bfeac.com/#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 25 Ocak 2023; 21:45:57 >
  • ea özel serverlardaki admin özelliğini kapatmış, hileciler özel servere giriyor server sahibi adamı banlayamıyor


    ea kadar kötü firma türkiyede yok.

  • Yorumları okuyunca bf1'e tekrar başlamaktan vazgeçtim, bf4'e devam.

  • arkadaşlar merhaba. yeni başladım oyuna, r5 5500 işlemci ve 1060 ekran kartım var. oyunu ultrada oynayabiliyorum. oyundan yana sıkıntım yok. level 11 olduk. onbaşıyım. taaruz seviyesi de 1 oldu daha yeni. bu savaş paralarıyla alıyormuşuz silahları. hangisi iyidir? bazen ölen kişilerden alıyorum, fena silahlar var. bana bir yol yordam gösterirseniz sevinirim. çok tepmeyen, dürbünü yada yakınlaştırması iyi olan, tek tek atmayacak seri atabilen bir silah lazım.



    bu arada oyunda yeni olmama ragmen adam görünmez olup silahla tarayan bir kaç kişiye denk geldim. 100-130 larda kill i vardı. şikayet edin fln diyorlardı ama sanmıyorum banlanacağını. bir oyun online ise illa ki hileciler de vardır.

  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    Özel serverlarda oyna hocam hile yok orda

    Taaruzda en iyi silah automico siper

    Medic yakın fedorov siper, orta yakın m1907 factory, orta uzak farguar storm

    Destek chauchat hafif

    Sniper Ross mk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

    valla özel serverlar nerededir bilmiyorum ama arayacağım. daha çok yeniyim. eski bilgisayarım kaldırmıyordu. buna geçince maden bulmuş gibi oldum.


    oyunda arkası delik bi silah aldım. pompalıymış. güçlü bir silah. kapalı alanda ve yakın menzilde iş görür. dediklerini yazdım hocam onları da alcağım param ve seviyem yettikçe.

  • 1 aydır oynuyordum, bir türk clanında herkesin minimap hack ve nametag hilelerini özel serverdada kullandığını öğrenince oyunu bıraktım

    Nametag hilesi tüm düşmanları haritanın her yerinde spotluyor ve fairfight ekran görüntüsü alsa bile bunu oyuncuların yaptığını sanıyor hilede aşağıda

    https://www.youtube.com/watch?v=HIiHDyosJS4&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

    hocam ben de şu silahı soracaktım size, adı nedir seviyesi kaçtır diye. düşmandan kaptım, bayaa da iş yaptı.


    mesajınızı görünce, alenen hack olayları beni üzdü. hızlı oyuna giriyordum ben. ara sıra denk geliyordu hackerlar ama bu kadar basit ve kolay olabileceğini düşünmemiştim. her oyunda ekran videosu mu çekeceğiz? bf1 adminleri müdahale etmiyor mudur bu tarz programlara yada oyunculara?


    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.