Şimdi Ara

Battle Sayısını Arttırma Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu aralar Top Trainers'te ilerleyebilmek için battle sayımı nasıl daha kolay fazlalaştıracağımı araştırdım ve bir yöntem buldum:
    Benim yaptığım bir trainer var. Nicki: " yani Battle Any Member (Computer Controlled) e bu " karakterini yazıyorsunuz ve çıkıyor. içinde 18 levellik bir tane başlangıç pokemonu var (Staravia) İşte bunu 100 levellik pokemonunuzun en az 45 lik atağıyla yenin ve savaş sayınız artsın. Fakat niçin exp kasmayalım diye buna gidelim diyeceksiniz. Çünkü exp kasmak için F5+Enter'de yapmak gerekiyor. Yani bu trainer F5+Enter yapmaktan üşenenler için ideal. Ama exp kazandırmıyor. Sadece savaş sayısı

Lütfen bu traineri sadece savaş sayısı için kullanın. Ezik pokéleri kasmak için kullanmayın. Ezik pokeleri kasanlar için yasal soruşturma açılacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: Enterighi

Arkadaşlar ben bu aralar Top Trainers'te ilerleyebilmek için battle sayımı nasıl daha kolay fazlalaştıracağımı araştırdım ve bir yöntem buldum:
    Benim yaptığım bir trainer var. Nicki: " yani Battle Any Member (Computer Controlled) e bu " karakterini yazıyorsunuz ve çıkıyor. içinde 18 levellik bir tane başlangıç pokemonu var (Staravia) İşte bunu 100 levellik pokemonunuzun en az 45 lik atağıyla yenin ve savaş sayınız artsın. Fakat niçin exp kasmayalım diye buna gidelim diyeceksiniz. Çünkü exp kasmak için F5+Enter'de yapmak gerekiyor. Yani bu trainer F5+Enter yapmaktan üşenenler için ideal. Ama exp kazandırmıyor. Sadece savaş sayısı

Lütfen bu traineri sadece savaş sayısı için kullanın. Ezik pokéleri kasmak için kullanmayın. Ezik pokeleri kasanlar için yasal soruşturma açılacaktır

Ben biLe biLmiyodum iyi taktik orti

• TEŞEKKÜRLER
  • daha kolayı vr harita
  • Teşekkürler Ama Bana Gerek Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death_Hunter -- 15 Mayıs 2007; 14:10:30 >
  • tesekkürler ama bu na hic gerek yok ne isimize yarayacak ki savas sayısını arttırmak
  • Puan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goleme çekmenin yeni yöntemi...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paylaşim için teşekkür ederim..baya akıllıca..
  • Onun yerine brock'u yenebiLiriz 2 tane pokési var
  • quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

Onun yerine brock'u yenebiLiriz 2 tane pokési var

ona bakarsan brock u degıl fireflying tranierini yenerız..lvl 18 totodile war sadece..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

paylaşim için teşekkür ederim..baya akıllıca..

peki mac basına kac puan veriyo madem bu kadar önemli
  • Maç başına puan olmuyo. Mesela sana şöyle bir örnek veriyim. Charında 5000m exp var. Ama Battle sayın 0/0 olursa senin puanın da 0 olur
  • Train in nick ne
  • "
  • sadece " Benim poke 90 300 vs wuruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezew -- 15 Mayıs 2007; 17:33:20 >
  • Way ÇaKaL
  • Aferim
  • bravo tebrik etmek lazım
  • cook ii is vallaha tebrikler bravoo
  • thank
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.