Şimdi Ara

BATTLE PRIEST YARDIM PLSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN BI BATTLE PRIEST ACTIM VE ELIME SILAH ALMAK ISTIYORUM.BATTLE PRIESTE EN FAZLA AP VEREN SILAH TURU HANGISIDIR(TWO HANDED SWORD , SPEAR V.B GIBI SORUORM) YARDM EDERSENIZ SEVINIRIM

• quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

BEYLER BEN BI BATTLE PRIEST ACTIM VE ELIME SILAH ALMAK ISTIYORUM.BATTLE PRIESTE EN FAZLA AP VEREN SILAH TURU HANGISIDIR(TWO HANDED SWORD , SPEAR V.B GIBI SORUORM) YARDM EDERSENIZ SEVINIRIM

Club türü silahlar bpye atak verir.Master açtıktan sonra swordlarda atak vermeye başlar.Sana önerim yüksek levellerde ms veya ii bulman(mirage sword veya iron impact).Yalnız dikkat et masterdan sonra sword atak verir
  • clup lardır master dan sora sword
  • CLUP OLARAK NEYİ ÖNERİRSİNİZ TOTO CLUB , WEIGHT HAMMER FALAN GIBI MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 14 Ocak 2007; 18:13:55 >
  • arkadaşların dediği gibi mastere kadar club masterden sonra sword silahlar atack werir.ben sana tavsiye edebileceğim silahlar ise eğer maddi konuda iyi değilsen elinde şimdilik large breaker al derim.eğerki maddi durumun normal ise eline en iyi silahlardan biri totamic cbubdır.eğerki çok iyi maddi durumun diyosan eline iron impact yada hell breaker al derim.masterden sonra ise durumun iyi ise ms mirage sword eğer normal ise (o lwlde artık normal olur)slayer alırsın eline ve mükemmel bir battle priest olabilrsin
  • paran warsa toto al tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZaZaKi

arkadaşların dediği gibi mastere kadar club masterden sonra sword silahlar atack werir.ben sana tavsiye edebileceğim silahlar ise eğer maddi konuda iyi değilsen elinde şimdilik large breaker al derim.eğerki maddi durumun normal ise eline en iyi silahlardan biri totamic cbubdır.eğerki çok iyi maddi durumun diyosan eline iron impact yada hell breaker al derim.masterden sonra ise durumun iyi ise ms mirage sword eğer normal ise (o lwlde artık normal olur)slayer alırsın eline ve mükemmel bir battle priest olabilrsin
    saol bir de bunların edeceği fiyatları söyleyebilirmisin edana piyasası için soruyorum ama aşağı yukarı bişe söylersende olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak edana piyasasını çok iyi bilmem ama çokğu servera oynamışımdırlarge breakeri yaklaşık 50m gibi totamic club biraz tuzludur 300m gibi ms dersen biraz elini yakıcak 800m+ iron impact da bu civarlarda olması lazım ama 600m yede bulabilrsin iyi bi pazzarlıkla slayer ise biraz uygundur fiyatı 200m gibi bi fiyatla bulabilirsin ama hell breaker hakkında fiyat söyleyemem uniqe item olduğu için pahalı olabilir(
    +7 fiyatları)
    not:çıkıpta 3 aşşağı 5 yukarısını hesaplamasın ben kendi oynadığım servera göre yazdım.yaklaşık aynıdır galiba(1 ay önceki )
    quote:

quote:

arkadaşların dediği gibi mastere kadar club masterden sonra sword silahlar atack werir.ben sana tavsiye edebileceğim silahlar ise eğer maddi konuda iyi değilsen elinde şimdilik large breaker al derim.eğerki maddi durumun normal ise eline en iyi silahlardan biri totamic cbubdır.eğerki çok iyi maddi durumun diyosan eline iron impact yada hell breaker al derim.masterden sonra ise durumun iyi ise ms mirage sword eğer normal ise (o lwlde artık normal olur)slayer alırsın eline ve mükemmel bir battle priest olabilrsin
    saol bir de bunların edeceği fiyatları söyleyebilirmisin edana piyasası için soruyorum ama aşağı yukarı bişe söylersende olur

• Masterdan önce totamic club, master açtıktan sonra ms
  • quote:

bak edana piyasasını çok iyi bilmem ama çokğu servera oynamışımdırlarge breakeri yaklaşık 50m gibi totamic club biraz tuzludur 300m gibi ms dersen biraz elini yakıcak 800m+ iron impact da bu civarlarda olması lazım ama 600m yede bulabilrsin iyi bi pazzarlıkla slayer ise biraz uygundur fiyatı 200m gibi bi fiyatla bulabilirsin ama hell breaker hakkında fiyat söyleyemem uniqe item olduğu için pahalı olabilir(
    +7 fiyatları)
    not:çıkıpta 3 aşşağı 5 yukarısını hesaplamasın ben kendi oynadığım servera göre yazdım.yaklaşık aynıdır galiba(1 ay önceki )
    quote:

quote:

İron İmpact En İyi Bp Silahlarından Biri Ms Yanında :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.