Şimdi Ara

BATTLE PRIEST ICIN EN IYI ITEM`LAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR OLIMPIADA FULL STR 62 LVL PALADINIM VAR..
    ARTIK UST BAS DIZMEYE YOGUNLASTIM ANCAK BIR BP ICIN KULLANILABILECEK 1. VE 2 SINIF ITEMLARI TAKILARI YAZABILIRMISINIZ?
    YANI YUZUKLERDE ROL ROC MU KULLANMALIYIM YOKSA CIFT ROL MU ARAMALIYIM.
    BELT OLARAK NELERI SECEBILIRIM BUNUN GIBI KUPE VE PENDANTLAR FALAN..
    BU ARADA 1. ONCELIGIM ATACK 2.SI DAYANIKLILIK..ATAGIM SU AN 1940 FALAN..AMA 2000+ OLMASINI ISTIYORUM..74 INT GERISI STR
    CEVAPLARINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM..

• +8 set,
    +6 ms falan alacaına +6 hell breaker al yani ilk terchin hell breaker yada iron impact olsun
    belt iron yada glass(paran warsa),
    iron necklace ,
    dual we
    dd +6 25
    çok paran warsa bunlar
    ,yoksa,
    +7-+8 set,
    str9 takılar ,
    +6 +7 ms yada durandal
  • kanka kesınlıkle takı9lar +9 olucak +7 +6 veya paaran yetiosa +8 ms alacaksın ve +8 giysi giyineceksın set olarak
  • ama kankı cz de normal skıll wurma kendıne durmadan heal ve bir adam ile karşılarştıgında pat kut saydır 62 skilini
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

+8 set,
    +6 ms falan alacaına +6 hell breaker al yani ilk terchin hell breaker yada iron impact olsun
    belt iron yada glass(paran warsa),
    iron necklace ,
    dual we
    dd +6 25
    çok paran warsa bunlar
    ,yoksa,
    +7-+8 set,
    str9 takılar ,
    +6 +7 ms yada durandal

Olimpiada DD ve iron impact yok, sen onları unut. Bu itemler en iyilerinde bile yok. Orta dereceli bir BP itemleri bence:
    +8/15 str bp armor set
    mirage sword +7/70
    dual warrior earring
    warrior pendant
    paran varsa glass belt veya skeleton belt. Kıytırık bi belt = belt of str 3 tane varsa +1 yap.
    dual ROC.
    Bunlar uniqler normal str takı için piyasadan str takıları topla bas +11e 12str 1 hp bonus veriyo.

• cevaplariniz icin tesekkurler..
    ewt czde taktik onemli czde heal cok onemli 62ye kadar kendi canima hic dikkat etmedigimden alismam gerekiyor ama gecenki savasta bayaa bi adam yatirdim..isin zevkini de alinca milleti falan heallemeyi bufflamayi biraktim..aklinizda olsun savasta partinizde judgementi acmis bi priest varsa heal buff konusunda fazla guvenmeyin siz can cekisirken o oldurmenin dayanilmaz cazibesini yasiyor olabilir:)

falconun da soledigi gibi olympiada hell breaker,iron impact dd gibi itemlar yok..oyuna olympiada basladigimdan oturu bir gun pazarda satilsa bile taniyamayacagima eminim cunku hic gormedim:)
    gecen gun sadece `impact` adinda bir silah gordum..tipi biraz priest impacta benziyordu ama sadece str istiyordu ve satan kisi de +1`ini 700m`dan satiyordu..
    ustumde talia mi kullanayim yoksa +8/str paper giysi mi..atack tutkunu biri olmamdan oturu karar veremiyorum..ote yandan da talia`nin da mukemmel defansi var neredeyse shell ayarinda..
    bir sure str12hp1 taki gitmeye karar verdim....bi ddnin iron impactin bile bulunmadigi serverda glass of beltler icin ne gibi bi servet isterler tahmin edersiniz..
    ve son birsey..ms+6`im ve de uyelikten kalma bir trinam var..100m degerinde item yakarak ve trina kullanarak +7`ye gecirebilirmiyim (bendeki esek sansini da goz onune alarak) yoksa satip biraz daha para kasip (yaklasik bir m.s +6 parasi kadar daha) +7 sini mi almaliyim..
    tekrar tesekkurler

• dual roc

dual we

ıron belt

ıron necklace

hb +7 - +8

ama cok pahalı en ıyısını sordun dıye yazdım

DAGGER defans 10 yada 25 bu zor ama ıkısınden 1 i olmalı kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    DOTA 2 DERGILERE SAHIP ACCOUNT.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi dd şart oldu.arenada hadi neysede czde 2 yada 3 asas party kuruyolar.hepsi görünmez bir şekilde beraber dolanıyorlar.nerde str pries görsünler aynı anda 3 spike bi yiyorsun.heal yada pot basamadan yerdesin.

bende priestle oynuyorum.human araken koluma 24 dd kalkanımı takıyorum.kalabalıkta den getirebildiğime malice atıyorum ve durandalı takıp 2-4 judgmentle yere seriyorum.ama kimisi minör pot basıp kaçarak hp fullüyor.sonra dönü spike trust bi diziyor skilleri.czde nerdeyse en kötü asas 1k
    dmg çıkartıyor.1400 falan vuranlar var onlar karşısında pek bir yapacak bişeyim kalmıyor.
    dd giymemiz şart.olimpiyada bilmem ama beramusta dd siz oyarlar

yavas yavas hp set yapıyorum üzerime şimdiki itemler.

+8 str küpeler
    +8 str yüzükler
    +8 str topaz
    +12 str hp1 belt
    +8 2 parça 15 str elbise(fabric giyemiorum 76 int lazım 63 de inş)
    +7 durandal

bunlar atack yaparken

kaçarkende

2 parça +7 hp12 giyiyorum.(hp düşüyor pot basarak fullüyorum)
    74 defans 24 dd kalkan (trabzon ekmeği şeklinde)

ve bir sürü basılan pot

• ya benim kafama takılan int buff bi priest nasıl para kasar goblin kesemez abys kasamaz nasıl para kasıcaklar iny priesti olanlar cevap yazabilirler mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

vallahi dd şart oldu.arenada hadi neysede czde 2 yada 3 asas party kuruyolar.hepsi görünmez bir şekilde beraber dolanıyorlar.nerde str pries görsünler aynı anda 3 spike bi yiyorsun.heal yada pot basamadan yerdesin.

bende priestle oynuyorum.human araken koluma 24 dd kalkanımı takıyorum.kalabalıkta den getirebildiğime malice atıyorum ve durandalı takıp 2-4 judgmentle yere seriyorum.ama kimisi minör pot basıp kaçarak hp fullüyor.sonra dönü spike trust bi diziyor skilleri.czde nerdeyse en kötü asas 1k
    dmg çıkartıyor.1400 falan vuranlar var onlar karşısında pek bir yapacak bişeyim kalmıyor.
    dd giymemiz şart.olimpiyada bilmem ama beramusta dd siz oyarlar

yavas yavas hp set yapıyorum üzerime şimdiki itemler.

+8 str küpeler
    +8 str yüzükler
    +8 str topaz
    +12 str hp1 belt
    +8 2 parça 15 str elbise(fabric giyemiorum 76 int lazım 63 de inş)
    +7 durandal

bunlar atack yaparken

kaçarkende

2 parça +7 hp12 giyiyorum.(hp düşüyor pot basarak fullüyorum)
    74 defans 24 dd kalkan (trabzon ekmeği şeklinde)

ve bir sürü basılan pot

iyi de arkadaşım sen böyle czde str giysilerle takılırsan vay haline str setle senin canın 2300ü falan geçmez bu da spike+thrust belki tek spike demektir zaten +8 de giyemiyomuşsun czde bpler health +8/15 giysi giymelidir str yi exp ksarken falan giyiceksin ama czde kesinlikle health ama takıların hepsi str üzerine olucak wihte dragon falan kullanabilrisn roc kullanabilrsn lupus kullanabilrsin yapabiliosan da 12+1 yapmaya çalış ama giysilerin czde health olsn eline de +7 veya +8 durandal çak iş yaparsın bi yerde hb bulursan +6 ve üstü ne yap ne et al bp en iyi silahı hb dir

• quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

ya benim kafama takılan int buff bi priest nasıl para kasar goblin kesemez abys kasamaz nasıl para kasıcaklar iny priesti olanlar cevap yazabilirler mi

zaten sen goblinde abysste para kasıosan pühüü olcak iş deil benm 61level int priestim vardı o da 2 ay falan oluo bırakalı shamannn die bilen bilir neyse dm clanım vardı damageinc adında inventoryme shard,raptor,iron bow vs vs alayı düştü ve gayet te zengindim zaten abyssle falan para kasmaya çalşıosan boşver derim ben sana level kas dm dön boss kovala
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

ya benim kafama takılan int buff bi priest nasıl para kasar goblin kesemez abys kasamaz nasıl para kasıcaklar iny priesti olanlar cevap yazabilirler mi

walla klasik bi cevap olacak ama para kasmanin en temiz ve guzel yolu pazarda alip satmak..
    ben str bufferim tek basima troll donup glave kasabilecek durumda olmama ragmen bile pazari tercih ediyorum..cunku saatlerce kasip dusecek bir glave en baba 7m`a gidiyor..
    ben 61 lvlda parasizliktan master acamamistim ve de utancimdan seek acamiyordum..
    seekte 61 lvl `CLERIC` yazisi bence yeterince eziq bi durum:)
    elimdeki dandik l.b`yi satarak sermaye falan crystal hus opal safir gibi seyler alip satmaya basladim..para geldikce de piyasami yukselttim..kesinlikle abyss goblin falan kasayim deme..bosuna zaman kaybi..abyss cikarsa da satma kendin kirdir..bisi cikmasina gerek yok arada bole sansini denemek iyi oluyo..
    dedigim gibi hic paran yoksa tas alip sat eger biraz paran varsa silah al sat daha da paran varsa taki al sat..tabi tum bunlar icin once kendine bir alan sec 2-3 gun pazardaki fiyatlari takip et sonra da alip satmaya basla..para gelince de upgradeden uzak dur..upgrade`i cok cok iyi bilene kadar hic yanasma derim emeklerin hepsi bosa gider..

Bu arada kendi sorumla ilgili bazi arkadaslarla hala anlasamadigimiz yerler var..Olympiada dd yok arkadaslar
    tekrarliyorum olympiada dd yada iron impact hell breaker falan yok..napalim eziq bi serverimiz var

Bir de 12+1 taki yapmak icin uc tane 10`luk taki basarken yanma ihtimali cok mu yuksek?
    tesekkurler

• esasında kararsızım ya 40 lvl asas ım vare manes de ama int pri char açıp 62 lvl de judge yi açıp resser olmayı düşünüyorum ama int iken sermaye yokken nasıl sermaye yapıp silah alacağım kafama takıldı asas ile devam mı etsem ne kafam karısık pre alıcam bugün pre ile asas mı kassam priest mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_mask

ARKADASLAR OLIMPIADA FULL STR 62 LVL PALADINIM VAR..
    ARTIK UST BAS DIZMEYE YOGUNLASTIM ANCAK BIR BP ICIN KULLANILABILECEK 1. VE 2 SINIF ITEMLARI TAKILARI YAZABILIRMISINIZ?
    BU ARADA 1. ONCELIGIM ATACK 2.SI DAYANIKLILIK..ATAGIM SU AN 1940 FALAN..AMA 2000+ OLMASINI ISTIYORUM..74 INT GERISI STR

krdş 65 Master skilini açmadan ve skeleton or glas or ıron belt ( 3 unden 1 tanesi ) oLmadan BP olma asaslara karşı fazla bi şansın oLmaz cz de 2 asas daldıgı anda alır yere dier takılar için önerilierm duan warrior earring, ıron necklace weya warıor pendant, dual roc veya dIam0nd Ring öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: IamKmkm

quote:

krdş 65 Master skilini açmadan ve skeleton or glas or ıron belt ( 3 unden 1 tanesi ) oLmadan BP olma asaslara karşı fazla bi şansın oLmaz cz de 2 asas daldıgı anda alır yere dier takılar için önerilierm duan warrior earring, ıron necklace weya warıor pendant, dual roc veya dIam0nd Ring öneririm

Ben bunun bi örneğiyim malesef 62 olduğum anda str ye döndün we deyseler ölüorum neden 65 skıllı dersenizde ozaman her silaha karşı yüzde 10 daha fazla direnci oluyor ayrıca bende canımı artırıcak fakat atağımı düşürmiyicek bi item arıorum elimde ms war birisi bu konuda bilgi were bilirmi

• quote:

Orjinalden alıntı: berkçe

quote:

quote:

Ben bunun bi örneğiyim malesef 62 olduğum anda str ye döndün we deyseler ölüorum neden 65 skıllı dersenizde ozaman her silaha karşı yüzde 10 daha fazla direnci oluyor ayrıca bende canımı artırıcak fakat atağımı düşürmiyicek bi item arıorum elimde ms war birisi bu konuda bilgi were bilirmi

warriror earring guzel hp werir ama 5 str weriori, ıron neckleace 20 healht bonus 65 lwle yaklasık( 250 hp gibi bişey werıor str si ya 8 ya 5 ole bısey tam hatırlamıorum) beltlerde fazla hp weren bi silah yok glass belt 50 hp werıor, hp we str weren tek ring ROC cok ii hp werıor ama str si ya 5 ya 7 aklımda Kaldıgı kadarıyla ( Kısacası Unıqe takıcaksan hem str we hem hp weren atttackın mecburen dusucek weya + lısını takıcaksın ama sen BP oldugun için attackın 1900 2k arası Olsa bişey oLmaz debuf weya torment atıp herseyını kırarsın zaten onemlı olan defans we hp Bp lerde)

• quote:

Orjinalden alıntı: berkçe

quote:

quote:

walla herkes bir degil de iki asas`in ayni anda saldirmasindan bahsediyo nedense:)
    bp`lerin en buyuk dezavantaji asas`lar mage`ler gibi party halinde calismakta zorlanmalari daha dogrusu bunla aliskin olmamalari ben de dahil bircok bp 62 skilini acinca alip basini solo takilmaya calisiyor tabi o kadar zaman kenarda yelleyip buflamis olmanin verdigi bi hirs var:)..yani ben bugune kadar bp`lerden kurulu bir parti gormedim ama sirf mage ya da sirf asas cok parti var..burada da cift dalan asaslardan bahsediliyo:)..bana gore uyumlu calisabilen iki bp 1.buff heal 2.heal-ress alayini alabilir..onden parasite`i yemis kim olursa olsun arkadan gelecek judgmentlerdan sonra sansi yok..bu arada bp`ler artik durup heallemekten cok atack aninda kendinlerine can potu basmaya alismalilar..bp`ler isin en zorunu yapmaya calisiyolar..bu arada asas`larin stealtla dolasmalari ve ani saldirmalari light feet minor gibi ozelliklerinin olmasi bana gore oyunda en fazla kiyak gecilmis karakterler oldugunu dusunduruyo..bi de buff verselermis tam olacakmis yani:)

• ya assas ların skıllerınde dıer karakterlere gore cok fark war kendıne can basar sonra malıce atarsn bakmıssn sılmıs assas ztn r ye bastıktan sonra skll atsa bıle combo yerını tutuo bıde ustune def ve can eklenınce harbı kıyak wallaha ben sımdı hp az olmasın dıe takıları str +9 kıyafetlerı hp yaptm cz de normal kullanımda full str cz de 2,7k hp oluyo bu halımle bıde bp lerı su lıght ların staff showu bıtırıo donup kalıosn adm koya koya alıo en mantıklı acılcak char su anda assas gorunuo o yusden onların sayısıda artıo we admlar kodummu oturtca hale gelıorlar bana sımdıye kdr hıc 3 assas saldırmadı herhalde jpkoda czde az adm bulnmasındandr
  • Benim attck kım 1.5k 62 lwl bp iyimi sizce ???
  • olympiada olman olman kotu dd yok iron impact yok hell breaker yok bole oyunmu olur ya warriorların taktıkları takılar senin isine yarar diger bossları kesemezsin ama atillayı kesebilirsin para harcamadan bi warrior pendantın olabilir atilla bekle derim bi kere saatini ogren hep 8 saatte 1 cıkar ztn onu cıkardıktan sonra dukeyide kesip roc dusurebilirsin tabi bunlar sabır ve sans ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_Me -- 12 Temmuz 2006; 13:32:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.