Şimdi Ara

battle.net soyisim değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler 5-6 ay önce oyunda tanıstıgım bi arkadaş oyunu bırakınca accountunu bana vermişti bende şimdi bu accountun soyismini değiştirip kendi accountuma mirage etme şansım varmı elimde sadece classic/tbc/woltk/cata keyleri var mop siteden upgrade

• normalde böyle birşey yapman mümkün değil. yazım hatası, evlilik vs. gibi durumlarda değiştiriyorlar ama her halükarda ispat istiyorlar kimliğini taratıp yollamak gibi.
    ama sen yine de şansını dene istersen supporttan bir ticket atarsın.
  • Hirbag kullanıcısına yanıt
    Doğum tarihi değişebiliyor mu bir bilginiz var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cleyear kullanıcısına yanıt
    yanlış yazdıysan tabi ki değiştirirler ama kimlik taratmanı isterler büyük ihtimal.
  • Hirbag kullanıcısına yanıt
    Kimlik taratırım da doğum tarihini bilerek yanlış yazmıştım alakasız bir şey

• İstisnayla GM'ine göre farklı bi durum oluyorsa bilmiyorum fakat hesap kuzeninizin bile olsa aynı evde bile oynasanız kimlik de yollasanız komple bi isim değişimi imkansız gibi bişey. Ama mesela ben henüz 18 değilken açmıştım hesabımı o yüzden babamın ismini yazmıştım, 18imi doldurduğumda tamamen güvenlik nedeniyle babamın ismini koyduğumu belirtip kimliğimi yollamıştım düzeltmişlerdi hatta bi harf tuhaf çıkıyordu onu da tekrardan ertesi gününe düzeltmişlerdi. Doğum tarihi için de battle.net hesabındaki ad soyad eğer kimlikteki ad soyad ile aynıysa oyundaki kimlik yollayarak kolayca halledilebilir diye düşünüyorum.
  • Cleyear kullanıcısına yanıt
    o zaman bir sıkıntı yok düzeltirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zavillen

İstisnayla GM'ine göre farklı bi durum oluyorsa bilmiyorum fakat hesap kuzeninizin bile olsa aynı evde bile oynasanız kimlik de yollasanız komple bi isim değişimi imkansız gibi bişey. Ama mesela ben henüz 18 değilken açmıştım hesabımı o yüzden babamın ismini yazmıştım, 18imi doldurduğumda tamamen güvenlik nedeniyle babamın ismini koyduğumu belirtip kimliğimi yollamıştım düzeltmişlerdi hatta bi harf tuhaf çıkıyordu onu da tekrardan ertesi gününe düzeltmişlerdi. Doğum tarihi için de battle.net hesabındaki ad soyad eğer kimlikteki ad soyad ile aynıysa oyundaki kimlik yollayarak kolayca halledilebilir diye düşünüyorum.

ben isim değil soyisim değiştirme hakkında konuşuyorum hocam
  • #öylebidünyayok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Zavillen

İstisnayla GM'ine göre farklı bi durum oluyorsa bilmiyorum fakat hesap kuzeninizin bile olsa aynı evde bile oynasanız kimlik de yollasanız komple bi isim değişimi imkansız gibi bişey. Ama mesela ben henüz 18 değilken açmıştım hesabımı o yüzden babamın ismini yazmıştım, 18imi doldurduğumda tamamen güvenlik nedeniyle babamın ismini koyduğumu belirtip kimliğimi yollamıştım düzeltmişlerdi hatta bi harf tuhaf çıkıyordu onu da tekrardan ertesi gününe düzeltmişlerdi. Doğum tarihi için de battle.net hesabındaki ad soyad eğer kimlikteki ad soyad ile aynıysa oyundaki kimlik yollayarak kolayca halledilebilir diye düşünüyorum.

ben isim değil soyisim değiştirme hakkında konuşuyorum hocam

İlk başta kullandığım ismi, ad ve soyad komple anlamında kullanmıştım pardon. Kısaca nerdeyse imkansız o iş.

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Mümkünatı yok kesinlikle değiştirmezler, soyadı sabit tek değişen şey "isim" oda adına fatura ve kimlik falan taratırsan, ikna ederek ısrarcı olursan yüksek bir ihtimalle değişiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 18 Şubat 2014; 14:15:53 >
  • kesinlikle hayır....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.