Şimdi Ara

Battle For Terra [Terra'yı Kurtarmak] (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Battle For Terra [Terra'yı Kurtarmak] (2007)

Bulutların üzerindeki yerçekimsiz kentte tam bir uyum içerisinde yaşayan Terra gezegeni sakinleri, "savaş" kavramına yabancıdır. Gezegenleri, iç savaş ve çevresel felaketten kaçan insanlarca işgal edildiğinde, işgalcileri Tanrı gibi karşılarlar. Sadece cesur ruhlu bir kız olan Mala mücadelesini sürdürmektedir.

Babasının kaçırılmasından sonra işgalci uzay gemilerinden birinin düştüğünü görür ve geminin dünyalı pilotu Jim Stanton'u kurtarır. Jim, hayatını kurtarmasına karşılık Mala'ya babasını bulması için yardımcı olma sözü verir. Böylelikle ikili, insanların ana uzay gemisi Ark'a doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.

Yolculuk sırasında Mala ve Jim, halkların aslında birbirinden çok da farklı olmadığını öğrenirler. Ama dünyalıların ordusunun Terra’yı işgal etmesi ve gezegeni Terra'lılar için yaşanamaz hale getirmesi üzerine ikili, iki ırkın birlikte var olmasının bir çaresini bulmak zorundadırlar...

divxplanet.com

IMDB Puanı: 7.1/10
    Yapım: 2007 ~ ABD
    Tür: Animasyon, Bilim Kurgu, Macera
    Yönetmen: Aristomenis Tsirbas
    Senaryo: Aristomenis Tsirbas, Evan Spiliotopoulos
    Yapımcı: Ryan Colucci, Keith Calder, Dane Allan Smith
    Görüntü Yönetmeni: Aristomenis Tsirbas
    Müzik: Abel Korzeniowski
    Filmin Websitesi:www.battleforterra.com
    Süre: 1 saat 25 dk
    Gösterim Tarihi: 07 Ağustos 2009 (Türkiye)

http://www.imdb.com/title/tt0858486/

Bu sefer kötü istilacı uzaylılar biziz. Konusu güzel ama kurgu ve aksiyon biraz zayıf kalmış. 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Ekim 2009; 16:55:07 >

• Nasıl 2007 yapımı olur yav geçen aylarda sinemada 3d olarak izledim ben bunu,
  • Danny Glover,Dennis Quaid,Luke Wilson,Justin Long
    bu kadro için bile izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Nasıl 2007 yapımı olur yav geçen aylarda sinemada 3d olarak izledim ben bunu,

IMDB, sinemalar.com, beyazperde-mynet ve divxplanet'in yalancısıyım. Yapım yılı ile gösterime girdiği tarih ve özellikle de ülkemizde gösterime girdiği tarih arasında fark olabiliyor. Aşağıdaki listeye göre Arjantin ve Brezilya 2010 Ocak'ı beklemede. Bizde 7 Ağustos 2009'da gösterime girmiş.

http://www.imdb.com/title/tt0858486/releaseinfo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter 2012 Sizlere yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.