Şimdi Ara

battle for middle earth 2 en güçlü hero yapımı ? ( Rezil olmak istemiyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
41.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra arkadaşlarla bfme 2 de sadece 10 lvl herolarımızı kapıştırıcaz bende arkadaşlarımın gazından dolayı 20 tl sine girdim
    Kaybetmeyi göze alamam , yardımınızla şu 20 tl yi cebellezi etmek istiyorum Sadece 1 tane heromuzu kapıştırıcaz ordu felan götürmek yok
    Lütfen taktiklerinizi esirgemeyin Arkadaşlara rezil olmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramantark

Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra arkadaşlarla bfme 2 de sadece 10 lvl herolarımızı kapıştırıcaz bende arkadaşlarımın gazından dolayı 20 tl sine girdim
    Kaybetmeyi göze alamam , yardımınızla şu 20 tl yi cebellezi etmek istiyorum Sadece 1 tane heromuzu kapıştırıcaz ordu felan götürmek yok

Bayadır oynamıyorum ama kendi yaptığınız customları mı kağıştırcaksınız yoksa orjinal heroları mı

• quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

Merhaba arkadaşlar birkaç gün sonra arkadaşlarla bfme 2 de sadece 10 lvl herolarımızı kapıştırıcaz bende arkadaşlarımın gazından dolayı 20 tl sine girdim

Bayadır oynamıyorum ama kendi yaptığınız customları mı kağıştırcaksınız yoksa orjinal heroları mı

Kendi yapıcağımız custom hero

• O zaman o hero ya ultileri ve armor damage vere skilleri diz oyun kurulu olsaydı yapardık güzel bi hero
  • Man açıp şu skilleri koy güzel kullanırsan yenemeyeceğin adam yok. Diğer özelliklerde Power ve Health fulle artanları armora koy. Bu heroyla yenemeyen zaten oynamasın oyunu. Blade master açıp adamın herosunu kesebilirsin ya da direk fortressa dalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Man açıp şu skilleri koy güzel kullanırsan yenemeyeceğin adam yok. Diğer özelliklerde Power ve Health fulle artanları armora koy. Bu heroyla yenemeyen zaten oynamasın oyunu. Blade master açıp adamın herosunu kesebilirsin ya da direk fortressa dalabilirsin.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Man açıp şu skilleri koy güzel kullanırsan yenemeyeceğin adam yok. Diğer özelliklerde Power ve Health fulle artanları armora koy. Bu heroyla yenemeyen zaten oynamasın oyunu. Blade master açıp adamın herosunu kesebilirsin ya da direk fortressa dalabilirsin.

Çok teşekkür ederim.

call rein e izin varsa ohooo :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haradrimlerde assainate olana ver tam hatırlamıyorum kaç sene oldu kimbilir ama gamerager olsun hamachiden falan olsun custom hero kapalı oynanır multi oyunlar. çok nadir cusom herolu oyun oynadım.
  • Ben karakterin özelliklerini ya Power Armor ve Heath'a basarım yada dengeli yaparım.

Dengeli:
    Armor: 13
    Power: 7
    Health: 11
    Heal Rate: 11
    Vision: 10

Ağırlıklı:
    Armor: 11
    Power: 17
    Health: 15
    Heal Rate: 5
    Vision: 4

(Vision sadece heronun haritada ne kadar gölge açtığını gösterir savaşla bir ilgisi yoktur)

Yetenekler:

Sırasıyla Bas

Blade Master
    Athelas
    Spear Throw
    Spear Throw
    Invulnerability
    Cripple Strike
    Invulnerability
    Cripple Strike
    Spear Throw
    Spear Throw
  • gondor captain alıyorsun. blade master ve mızrak atma skilleri en önemli olanlar. mızrak atmayı fulluyosun. blade master skilini açıp mızragı fırlatıyosun ve 20 tl cepte
  • Mızrağı +9 bas qnq.
  • beyler mızrak atma skilini ingilzcesi ne onları yazsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan79

beyler mızrak atma skilini ingilzcesi ne onları yazsanız.

Spear throw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spear throw ve blade mastera fullersek iş tamam o aman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Mızrağı +9 bas qnq.

2M vhéririM qNq.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 7 Nisan 2013; 22:17:43 >
  • Öncelikle tek atış ile ölmemek için zırhı ve canı olabildiğince arttırıyorsun, üstüne zırh işareti olan ve zırhını daha da arttıran power'ı seçiyorsun. Gerisi kolay
  • En pis atak vuran istiyosan. okçu erkek elf açıp Arrow spec'i fullüyosun her okun ışın atacaktır bide cripple shot açıp athelas falan verirsen tadından yenmez adamı yaklaştırmazsın zaten Cripple ile ve Stat verirken power'ı fulle vision rateyi arttır biraz geri kalanı can'a ver çünkü Spear throw gibi skiller armora bakmaksızın direk cana etki eden skillerdir yani can fazla olursa götürüsü aynı olur ama geç ölürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 8 Nisan 2013; 20:28:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.