Şimdi Ara

Battle Beach (Dikkat Bağımlılık Yapar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone'cuların delice oynadığı oyun clash of clans android platformuna gelmedi ancak onun benzeri olan ve bana göre dahada geliştirilmiş ve zevkli hali olan Battle Beach strateji oyunu artık bizlerle beraber arkdaşlar. Oyunu şiddetle tavsiye ediyorum son günlerde elimden düşüremediğim tek oyun Battle Beach.

Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ember.nationzSD

Oyuna başladıktan sonra birlik binası kurarak sizleride kendi birliğimize yardımlaşmya, desteğe bekleriz arkadaşlar. Klanımızın ismi "Ottoman Empire" Zaten oyunda Türk sayısı az birbirimize ihtiycacımız var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 29 Temmuz 2013; 23:20:40 >

• oyun hangi platformda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenaga

oyun hangi platformda.

Android Oyunları konusundayız! Verdiğim linktende anlayan anlıyor zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

quote:

Orijinalden alıntı: guvenaga

oyun hangi platformda.

Android Oyunları konusundayız! Verdiğim linktende anlayan anlıyor zaten :)

Psp'den İnternete giriyordum. Kolay olmuyor da :)
  • Ama gelmiyosunuz ki :(
  • Indirdim şuan biraz sardı. Guilde gelebilmek için bi yapı yapmak lazım galiba ama henüz yapamıyorum onu. Oyun nickinizi verirseniz eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Indirdim şuan biraz sardı. Guilde gelebilmek için bi yapı yapmak lazım galiba ama henüz yapamıyorum onu. Oyun nickinizi verirseniz eklerim

oyunda nickim Lazzow
    klan adı: Ottoman Empire
    bekleriz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu hortlatacam, bi soru sormam lazım. Elmasları kullanıp engineer house'ı hemen yükseltmeli miyiz yoksa elmasları kullanacağımız başka durumlar olabilir mi ilerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

konuyu hortlatacam, bi soru sormam lazım. Elmasları kullanıp engineer house'ı hemen yükseltmeli miyiz yoksa elmasları kullanacağımız başka durumlar olabilir mi ilerde?

Elmasları sakın harcama ilerde çok lazım oluyor.

• Tamam harcamayım da engineering house'u yükseltmeyim mi 3.işçiyi çalıştırabilmek için? elimde 2500 elmas var belki 4 işçi birden bile açabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Tamam harcamayım da engineering house'u yükseltmeyim mi 3.işçiyi çalıştırabilmek için? elimde 2500 elmas var belki 4 işçi birden bile açabilirim?

İşçi yap aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.