Bildirim
battık artık herkezde ii itemler war
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
+1907
oyunun içine ettiler hiçbişi para etmiyo yau -
daha düne kadar level 55ten asağı chitin giyemem diyordum şimdi üstüm full chitin :) iki elimde mirage. benim açımdam iyi oldu.. walla benim için olmayan chitinleride sattım alan oluyor fp ler ucuzladı biraz onlarada bonus basıp satıyorum :)... -
YA BLESSED SCROLL ALIP BASSAN ZARARA GİRERSİN NERDESE NPC YE SATACAMMM -
euheuhe adamlar ne yapcaklarını şaşırdı abbys ler 1750 den 950ye indi lottolar sayesinde şu yılbaşı geçsinde kurtulalım adam gibi maradonda dolaşamaz oldum -
OLM BEN DİOM BOŞUNA DEMİOM U.S.A SERVERİNİ BATIRDILAR GELİN TÜRK KNİGHT YEE YAKİNDA HİZMETİNİZDEE -
bencede yaa tum serverlar içinde herzaman en pahalı olan xgenondu onda bile +5 chitin 10m oldu adam blessedla bile basmıo kutudan çıkan hight class upg. kağıdı ile bası oyunun içine en sonuda biz deil onlar etti bea
-
ben yaza saklıycam butun iyi itemleri bu noel falan gecince bence itemlerin fiyatları yine para etmeye başlıycak ve o zaman satmaya başlıcam .bugunlerde bayaa ucuzladı piyasa -
BEN 40 TANE BASTIM 2 ÇİTİN ÇIKTI.BENCE O KADAR DA DEĞİL. -
ben 15 kutu açtım içinden en iyi rogue fp helmet çıktı 1 lotto aldım ondanda rogue chitin pauldron çıktı 6 lotto daha aldım 6.sında warrior chitin pauldron çıktı!lotto alın daha iyi -
quote:
Orjinalden alıntı: I LOVE YOU GS
ben 15 kutu açtım içinden en iyi rogue fp helmet çıktı 1 lotto aldım ondanda rogue chitin pauldron çıktı 6 lotto daha aldım 6.sında warrior chitin pauldron çıktı!lotto alın daha iyi
lotto konusunda baya ballıymışsın ama kutulardan o kadar da degil ben 16 tane lotto kırdım 4 fp cıktı gerisi boş.30 a yakın kutu kırdım 6 tane chitin en az 15 tane fp ve kardan adamlar cıktı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X