Şimdi Ara

battık artık herkezde ii itemler war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya başlarım bunların nuel lerine ya ortalık chitin full plate silah filan doldu bende bankada 2-3 sayfa fp we chitin war war ama para da etmezzler artık herkezde war fp ler sudan ucuz oldu para bulmak zorlasacak 15 tane kutu topluom bir sürü fp shitin cıkıo olmaz böle bişe ya

• +1907

oyunun içine ettiler hiçbişi para etmiyo yau
  • daha düne kadar level 55ten asağı chitin giyemem diyordum şimdi üstüm full chitin :) iki elimde mirage. benim açımdam iyi oldu.. walla benim için olmayan chitinleride sattım alan oluyor fp ler ucuzladı biraz onlarada bonus basıp satıyorum :)...
  • YA BLESSED SCROLL ALIP BASSAN ZARARA GİRERSİN NERDESE NPC YE SATACAMMM
  • euheuhe adamlar ne yapcaklarını şaşırdı abbys ler 1750 den 950ye indi lottolar sayesinde şu yılbaşı geçsinde kurtulalım adam gibi maradonda dolaşamaz oldum
  • OLM BEN DİOM BOŞUNA DEMİOM U.S.A SERVERİNİ BATIRDILAR GELİN TÜRK KNİGHT YEE YAKİNDA HİZMETİNİZDEE
  • bencede yaa tum serverlar içinde herzaman en pahalı olan xgenondu onda bile +5 chitin 10m oldu adam blessedla bile basmıo kutudan çıkan hight class upg. kağıdı ile bası oyunun içine en sonuda biz deil onlar etti bea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yaza saklıycam butun iyi itemleri bu noel falan gecince bence itemlerin fiyatları yine para etmeye başlıycak ve o zaman satmaya başlıcam .bugunlerde bayaa ucuzladı piyasa
  • BEN 40 TANE BASTIM 2 ÇİTİN ÇIKTI.BENCE O KADAR DA DEĞİL.
  • ben 15 kutu açtım içinden en iyi rogue fp helmet çıktı 1 lotto aldım ondanda rogue chitin pauldron çıktı 6 lotto daha aldım 6.sında warrior chitin pauldron çıktı!lotto alın daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: I LOVE YOU GS

ben 15 kutu açtım içinden en iyi rogue fp helmet çıktı 1 lotto aldım ondanda rogue chitin pauldron çıktı 6 lotto daha aldım 6.sında warrior chitin pauldron çıktı!lotto alın daha iyi

lotto konusunda baya ballıymışsın ama kutulardan o kadar da degil ben 16 tane lotto kırdım 4 fp cıktı gerisi boş.30 a yakın kutu kırdım 6 tane chitin en az 15 tane fp ve kardan adamlar cıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.