Şimdi Ara

Battal(Swordsman) Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun yakında kapalı betası başlayacak oyun adındanda anlaşılacağı gibi Türkçe olarak gelecek seslendirmeler orijinal dilinde kalacak.
    Kapalı Beta 24 TEMMUZ.
     Battal(Swordsman) Online

Oyunda farklı görevleri anlatılan hikayesi , diyaloglarıyla etkileyici olacak.Görevlerin bazıları git şundan kes , şundan getir tarzı ama bazı görevlerde bir o kadar farklı mesela hazine bulmamızı isteyebiliyor.Görevlere otomatik olarak siz tıklayınca gidiyor.Görev farklı haritadaysa otomatik olarak oraya kendini ışınlıyor.

Pvp olarak 1v1 ve 3v3 arenaları mevcut.

Oyunda 10 farklı class mevcut.
    Splendor
    Harmony
    İnfinity
    Wu tang
    Sun and Moon
    Emei
    Zephyr
    Five Venoms
    House Tong

Healer klası yok gördüğüm kadarıyla onun yerine bazı karakterlere heal skili vermişler.

Oyunda en çok sevdiğim bir diğer özellik bineğe binerken durupta binmiyor Cüneyt Arkın tarzında yürüyen bineğe tırmanıyor.Bineğe binme animasyonu şuana kadar oynadığım oyunlar arasında en iyisi.

Diğer konum :
    http://forum.donanimhaber.com/m_94426697/f_//tm.htm#94426697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Temmuz 2014; 2:37:13 >

• Eksik olan 2 class; Five Venoms ve House Tong.
  • türkçesini beklemek gerek o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

Eksik olan 2 class; Five Venoms ve House Tong.

Ekledim.

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

türkçesini beklemek gerek o zaman

Ben 35 level oldum 3-4 karakteride 20'ye kasıp denedim skillerini.Şimdi 40 olup skilleri açıp arena girecem.

• Kasmak kolay heralde max lvl kac

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Kasmak kolay heralde max lvl kac

38 oldum 30'dan sonra kasmak zorlaşıyor görevler kalmıyor zindan gir diyor.Max seviyeyi 89 sanırım.Kasmak zorlaştı hala 39 olamadım.Hergün girilebilen bir yer var 199 tane maymun 1 tanede boss maymun geliyor kesiyorsun slotta exp kasar gibi kesiyorsun ve iyi kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Temmuz 2014; 0:54:51 >
  • Hedef sistemi nasıl ? No target mi yoksa hedef alıp skill basma üzerine mi kurulu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight online vs world of warcraft
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hedef sistemi nasıl ? No target mi yoksa hedef alıp skill basma üzerine mi kurulu ?

İkisi arasında geçiş yapılabiliyor ama pvpde hedef alarak skil vurmazsan %99 kaybedersin.Pve de ise ben hedefli sistem kullanıyorum shifte basılı tuttukça hedefsiz sisteme geçiş yapıyorum.Tabi sürekli olarakta hedefsiz şekilde oynayabilirsin ama dediğim gibi pvpde etkisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Temmuz 2014; 2:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Hedef sistemi nasıl ? No target mi yoksa hedef alıp skill basma üzerine mi kurulu ?

İkisi arasında geçiş yapılabiliyor ama pvpde hedef alarak skil vurmazsan %99 kaybedersin.Pve de ise ben hedefli sistem kullanıyorum shifte basılı tuttukça hedefsiz sisteme geçiş yapıyorum.Tabi sürekli olarakta hedefsiz şekilde oynayabilirsin ama dediğim gibi pvpde etkisiz.

Anladım bana göre değil demek ki. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Anladım bana göre değil demek ki. Teşekkürler.

Rica ederim ama zevkli oyun.

• Şu son çıkan Türkçe'lerin arasında en oynanabiliri diyordu bir arkadaş ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatırlaa

Şu son çıkan Türkçe'lerin arasında en oynanabiliri diyordu bir arkadaş ne dersiniz?

Y2 ve Battal pvp olarak yetersiz.TSO'yu bilmiyorum ama oda güzel değildir.Forsaken world öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.