Şimdi Ara

batmanin dizisi varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gotham var ama Batman daha çocuk.
  • Batman The Animated Series`i tavsiye ederim.Muhteşem bir çizgi film serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 4 Ocak 2015; 18:16:31 >
  • Batman The Animated Series var. İlgini çeker mi bilmem ama çizgi film. Ama yine izlemeni tavsiye ederim.
  • arkadşın dedigi gibi Gotham var ama batmanı tam emin olmamakla birlikte 2-3 sezonda anca görebiliriz.
  • Peki hocam nasil neyi anlatiyor sizce batman gelirmi konusu ne bide kacinci bolumde tesekkur ederim
    İyi gunler

• NİHATCSRPNR N kullanıcısına yanıt
    En son 10 bolum çıktı yeni bölümler daha bi kaç ay gelmez konusu bitane çocuğun anne ve babası olduruluyor olaylar gelişiyor izle sende seversin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gotham
  • Sezon arası kısa sürdü, yeni bölüm bu hafta başladı.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Aynen reis

• Gotham var.Şuan komple izliyorum tavsiye ederim.Batman aslında Batman olarak yok.Bruce Wayne çoçukluğu var.Ama bildiğim kadarıyla Batman filminde oynayanların geçmişleri anlatılıyor.Seneye Joker'in geçmişi gelebilir diye bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu bile izlemem için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IReSTiwa

Gotham var.Şuan komple izliyorum tavsiye ederim.Batman aslında Batman olarak yok.Bruce Wayne çoçukluğu var.Ama bildiğim kadarıyla Batman filminde oynayanların geçmişleri anlatılıyor.Seneye Joker'in geçmişi gelebilir diye bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu bile izlemem için yeterli.

Başladım bile hocam diziyi bende çok beğendim hele 2 3 ladın arasına küfğr sıkıştırmaları beni bitiriyır

• spoiler olcak o yüzden yazayım

gothamda batman sadece finalde gözükcek diye biliyorum
  • Bence de Batman finalde gözükme olasılığı çok fazla.Belki DC daha sonra Batman geçmişini konu alan değilde gerçek Batman'in yaptıklarını konu alan başka bir dizi çekebilir.Arrow tarzı çok yüksek bütçe harcamadığı bir film çekerse çok güzel olur.
  • quote:

Bence de Batman finalde gözükme olasılığı çok fazla.Belki DC daha sonra Batman geçmişini konu alan değilde gerçek Batman'in yaptıklarını konu alan başka bir dizi çekebilir.Arrow tarzı çok yüksek bütçe harcamadığı bir film çekerse çok güzel olur.

Bence tam tersi olmali yuksek butceli olup.Jonathan nolan gibi bir yonetmenin cektigi dizi game of thrones ile yarisir

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Bence de Batman finalde gözükme olasılığı çok fazla.Belki DC daha sonra Batman geçmişini konu alan değilde gerçek Batman'in yaptıklarını konu alan başka bir dizi çekebilir.Arrow tarzı çok yüksek bütçe harcamadığı bir film çekerse çok güzel olur.

Bence tam tersi olmali yuksek butceli olup.Jonathan nolan gibi bir yonetmenin cektigi dizi game of thrones ile yarisir

Yüksek bütçeli olmasını bende isterim ama bir dizi için çok yüksek bütçe ayırmazlar bence.Arrow kalitesinde bir dizi olsa yeterli olur bana göre.

Christopher Nolan konusunda haklısın.Dizi çekeceğini pek sanmıyorum ama bence Game Of Thrones'i geçer ki ben Game Of Thrones izlemiş birisi olarak bu dizinin niye bu kadar çok sevildiğini anlamıyorum.

Bana göre Arrow Game Of Thrones'dan çok daha iyi bir dizi yada Spartacus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IReSTiwa -- 27 Ocak 2015; 4:54:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.