Şimdi Ara

Batman The Dark Knight Rises Türkçe Dublaj İzlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cinecity de bugün indirim var biletler 7,5 lira fakat sadece türkçe dublaj var.Acaba Türkçe dublajda filmin kalitesi gider mi? Bane'in falan değişik sesi var ya
    Sizce altyazılıya mı gitmek mantıklı yoksa bu mu? Ben aslında altyazılı izlerdim ama fark yoksa gidicem düşüncelerinizi bekliyorum

AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • Ben ilk gün gittim Türkçe Dublajdı bilmiyordum öyle olduğunu ama fena değildi.. Tabi kide hiç bir şekilde orjinal sesi tutmuyor..

Orijinalden alıntı: Morgue

Ben ilk gün gittim Türkçe Dublajdı bilmiyordum öyle olduğunu ama fena değildi.. Tabi kide hiç bir şekilde orjinal sesi tutmuyor..

anladım hocam sağol
    AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • TDK mezunu güzel insan Bane'in sesini duymak istemiyorsan git, buyur izle.

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

TDK mezunu güzel insan Bane'in sesini duymak istemiyorsan git, buyur izle.

anlamadım hocam espriyi
  • Çüş, yuh, oha, deve. O filmin en güzel unsurlarından biri Bane'in sesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Çüş, yuh, oha, deve. O filmin en güzel unsurlarından biri Bane'in sesidir.

Ya öyle de bu bilette 7,5 lira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Çüş, yuh, oha, deve. O filmin en güzel unsurlarından biri Bane'in sesidir.

Ya öyle de bu bilette 7,5 lira

Karşim o zaman gençturkcell gününü bekle al yanına birini yarı fiyatına gidin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.