Şimdi Ara

Batman'da aynı sınıfta 10 TEOG birincisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BATMAN Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman genelinde 60 öğrencinin TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yaptığını, bunlardan 16'sının İMKB Belde Ortaokulu'nda eğitim gördüğünü, okuldaki bir sınıftan da 10 birinci çıktığını söyledi.
    Mahmut Kurtaran'ın verdiği bilgiye göre İMKB Belde Ortaokulu 8'inci Sınıf öğrencileri, TEOG-2'de büyük başarıya imza attı. 10'u Okulun 8/C sınıfında eğitim gören öğrenciler olmak üzere toplam 16 öğrenci, TEOG sınavında sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak, Türkiye birincileri arasına girmeyi başardı.

Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, batman genelinde 60 öğrencinin TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak birinci olduğunu, bunlardan 16'sının İMKB Belde Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler olduğunu belirterek, "16 birincinin çıktığı okulumuzdaki 10 öğrencinin aynı sınıfta eğitim görmesi bizi ayrıca gururlandırdı. Emeğe geçen öğretmen ve velilerimizi kutluyorum" dedi.

KUTLAMA YAPTILAR

Sınav sonucunun açıklanmasının ardından okul idarecileri ile öğretmenler, öğrencilerle bir araya gelerek, başarıyı kutladı.

İMKB Belde Ortaokulu Müdürü Necat Demiral, TEOG'da birinci olan Işıl Canpolat, Arjin Canpolat, Mustafa Emir Özel, Mehmet Fatih Ocak, Miray İnci Başaran, Edanur Çetin, Muhammed Talha Gökmen, Cansu Çiçek, Beyzanur Kiper, Şahin Göymen, Gamze Akın, Edanur Özhan, Yusuf Yapıcıoğlu, Ahmet Şimşek, Abdullah Ardıl Acar ve Seyfullah Binay ve emek veren öğretmenlere teşekkürlerini ileterek, okulun 15 öğrencisinin ise 120 sorunun 119'unu doğru yanıtladığını söyledi.

İMKB Belde Ortaokulu'nun başarısında en dikkat çeken başarı ise 8-C sınıfının oldu. Sınıfta eğitim gören 40 öğrenciden 10'u soruların tümüne doğru cevap verirken, 5 öğrenci 119 doğru, 6 öğrenci ise 118 soruyu doğru yanıtlayarak, büyük başarı elde etti.

http://m.bursadabugun.com/haber/batman-da-ayni-sinifta-10-teog-birincisi-834445.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şebeke olmuş be bunlar. Batıda aynı iki yanlışı olan arka arkaya oturan ya da çapraz oturanın sınav iptal oluyor. Ne iş

• batman demeseydin belki inanırdımda batman diyince 120 soruda 120 dogru ?

çok degil çok çok çok mantıksız ve saçma geldi...
  • Cocuklarin ogretmeninden aciklama;
    Batman'da aynı sınıfta 10 TEOG birincisi

"Biz bu yola kefenimizle,ehem pardon pelerinimizle ciktik"
  • batıda öğencileri sınıftan zar zor geçiriyorlar, doğuya gelince bol keseden sınav sorularını bile veriyorlar.
  • Hıhı öyledir tabi.

Teog öğrencileri aynı sınıfta olmada aynı okulda girerler si nava.

1 okulda 26 birinci ne ya.

Özel okulda yok bu başarı. Derhal soruşturma açılmalı
    Ayrıca bunun bide 119-118 net yapan en az 20-30 kişisi vardir

Batmanda toplam 60 birinci varmış. Dediğiniz gibi TR geneli 486 birinci varsa oran anormal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 1 Haziran 2017; 12:9:46 >
  • Zaten her sene Tv'lerde/haberlerde spiker karşınıza çıkar ve der ki; "birbaşarı öyküsü" ve ardından devam eder;"teog/Lys birincisi doğudaki çoban/köylü..." birde ajitasyon yapılır ki sen oturduğun yerden dersin "vay be helal olsun" Az çok haberleri takip edenler her sene istisnasız dereceye girenlerin azımsanamayacak çoğunluğunun Doğu illerinden çıktığını görür.

Aslında bu şehir efsanesi de değildir bir çok sınıf arkadaşınızın son sene Doğuya ikamet adresi değişikliği yaparak memleketine gittiğini ve sınava orada girdiğini hatırlayacaktır.Odtü,Boğaziçi üniversitelerindeki senelerdir militan devşiren örgütlerin kök saldığı ve ekseriyetle eğitimle zerre akalakaları ve kapasiteleri olmadığı aşikar olunan konular malumunuz.Aslında senin,benim, çocuklarımızın hakkına girilmesi bir yana, Devlette pek sesini çıkarmaz bu işe "Açılım" saçmalığı gibi hepsi "aman ağzımızın tadı kaçmasın Alirıza bey" modundadır.Devlet göz yumma sebeplerinden biri de şudur aslında "cahil kalıp dağa çıkacağına okuyup adam olurlar" der ve yatar kulağının üstüne ne de olsa büyük bir sorunu stratejik bir hamleyle çözmüştür.ama bilmez ki en saygın üniversitelerinden,akademisyeninden öğrenci işlerine kadar militan doldurmuştur.Ülkenin geleceğini şekillendirecek,kariyeriyle kendilerine her kapıyı açacak hainlerle doldurmakta akademik ünvanlar vermektedir.Genelleme yapmak hoş değildir ama ekseriyetle bu böyledir.Gerçi devletin en iyi üniversitelerinde en iyi olanakları ve tabi ki öğrenci kredileri kullanarak yetişen bu neferler bir bakmışsınız okullarda 10 sene çift dikiş yapmış en güzel solcu hatunlarla eleman avına çıkmıştır veya zekidir belki doktor olmuş doğuda yaralanan bir asker/polisimize boş şırıngayı basmıştır veya bir pkk lıyı tedavi eder fena mı? veya yurtdışına devletin verdiği akademik ünvanla gazetecilik oynamaya çıkar ve yediğe kaba pisler veya kim bilir birisi öğretmen olur şarka görev ister ve bir sonraki sınavda teog sorularının cevaplarını öğrencilerle beraber çözer...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katiyen bu iste birsey var bir siniftan 2 birinci ciksa hadi oldu dersinde 10 nedir arkadas yahu

2010 kpss de birsey yok dendi ve sonunda neler oldu gorduk...

Bu dunyada adalet bekleyen yanilir ,hele memleketimin adaletinden umut bekleyene Allah sabirlar ve akil sagiligi versin...

Memleketimiz cok guzel lakin sanildigi gibi degil asiri derece de bir curumusluk var ve biz soyle boyle milletiz diye avunuyoruz o devir geride kaldi kapitalist duzen en dindarindan ,en dinsizine bile paraya tapar(maddiyata) oldu...

Eger bu avunmalara devam edersek durum hic iyi degil.....

Kanit mi cikin bir carsiya hile hurda karistirmayan esnaf kac tane bulacaksiniz cok merak ediyorum,bir millete bakmak istiyorsaniz ticaret yapan adamlarina bakin o milletin ahlakini analiz etmis olursunuz,durumumuzda ortada malesef gercek bu...

Bunlarin devlete yansimamasini dusunmek ise safligin alasi olur,velhasil kelam kendinizi kurtaramaya bakin hem manevi hem maddi anlamda,insanimiz eskisi gibi degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 1 Haziran 2017; 12:18:56 >

• Hep pkk sempatizanları nasıl böyle üniversitelere rahat rahat giriyor diye merak ediyordum. Demek ki böyle giriyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inekmatur

quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Olasılık konusunu "çalış".

Sonra da, önceki hileli sınavlarda belli grupların nasıl toplu halde tam veya tama yakın puan aldıklarına arşivlerden bakarsın. Onlar da aynı sınıfta sınava girmemişlerdi. Ayrıca tam yapanlar dışında tama yakın yapanlar da incelenmeli. İllerin nüfuslarını bir kenara bıraksak bile il başına 10 civarı düşmeli. Nasıl oluyorsa Batman'da, tama yakın yapanlar haricinde, tam yapanlar 60 kişi ve 10 tanesi aynı sınıfta. Bu başarı sınıfı bahanesi ile geçiştirilemez.

Zamanında çalınan ve bir şekilde cevap anahtarı ulaştırılan kişiler konusunda da hile yok deniyordu. Daha doğrusu şifre var ama kopya yok, diye garabet açıklamaları olmuştu.

hadi gardaşım başka kapıya

Hebele hubele

• Tam yapanların yanında bide 1-2 yanlışla bitirenlerde az değildir bu da gözden kaçmamalı. Sadece 1. ler değil.

60 kişi tam yaptıysa en az 150-200 kişide 1-2 yanlışlıdır. Bunlar sırıtmaz ve haber olmaz. Kendini gizler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.