Bildirim
Batman Beyond(Çizgifilm)'un 2.Sezon Türkçe Altyazısını Arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uppupupuppupup -
Sen biliyor musun reyiz? -
hocam bulman zor bende arıyordum ama bulamadım justice league falan var ama beyond yok -
1 sezonun videosunu altyazısını buldum da 2. sezonun videoları var altyazıları yok türkçe olarak hep ingilizce -
quote:
Orijinalden alıntı: agmerhamto
1 sezonun videosunu altyazısını buldum da 2. sezonun videoları var altyazıları yok türkçe olarak hep ingilizce
1. sezonunu pm atabilirmisinz? Teşekkürler -
eskişehirli betmen -
quote:
Orijinalden alıntı: NikoP
quote:
1 sezonun videosunu altyazısını buldum da 2. sezonun videoları var altyazıları yok türkçe olarak hep ingilizce
1. sezonunu pm atabilirmisinz? Teşekkürler
http://www.watchcartoononline.com/batman-beyond-season-2-episode-20-once-burned sitesinden 1. sezonu idm ile indirdim sonra dvixplanetten altyazıları indirip vlc player ile vidyoya altyazıları ekledim
-------------------------------------------------------------
2. sezonun ingilizce altyazıları var acaba bunları tercüme edebilecek birisini tanıyan var mı?Yada herhangi bir siteye şunları türkçe alt yazı olarak değiştirebilr misiniz gibi bir gönüllü var mı?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NikoP
quote:
1. sezonunu pm atabilirmisinz? Teşekkürler
http://www.watchcartoononline.com/batman-beyond-season-2-episode-20-once-burned sitesinden 1. sezonu idm ile indirdim sonra dvixplanetten altyazıları indirip vlc player ile vidyoya altyazıları ekledim
-------------------------------------------------------------
2. sezonun ingilizce altyazıları var acaba bunları tercüme edebilecek birisini tanıyan var mı?Yada herhangi bir siteye şunları türkçe alt yazı olarak değiştirebilr misiniz gibi bir gönüllü var mı?
Daha öncede sordular bunuBen birkaç yıl önce TV'den izliyordum (Cartoon Network,Planet çocuk vs. gibi kanallardan) Baya bir ilerlemiştim.İnternette tüm sezonlarını tr dublaj veya altyazı bulman zor tabi.İng.ce olarak bulabilirsin ama hepsini.Ha ayriyetten JL Unlimited'de izleyebilirsin.Ordada birkaç bölümde gözüküyordu Batman Beyond.Batman neslinin yeni Batman'i olarak
Yalnız onunda ilk sezonundan başkası yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 13 Ekim 2013; 15:55:24 >
-
Yok beyond u zaten nostalji olsun diye izliyorum ama sarıyor yav ayrı bir havası var.Peki tercüme ettirebileceğim birisi vb tanıyan var mı?Mesela divxplanet tarzı sitelere mesaj atsam yardımcı olurlar mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X