Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins'den Tüm Detaylar! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rocksteady ve Joker olmadıktan sonra...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -berkay-

Rocksteady ve Joker olmadıktan sonra...

Oyun bizi batman efsanesinin başına götürüyor daha doğrusu geçmişe.Yani Joker'de olabilir.

• bütün oyunların artık senoryaları bozuldu ilk 2 seriyi yazıyolar sonra başa dönüyolar belki iyi olabilir ama baştan başlayıp gitse bence daha iyi olur fikir çıkmayınca en başınında başına dönerler artık karakterlerin sperm yolculuğunu oynarız artık...

Neden böyle düşünüyorum?

1/Kaliteli bir senaryoya sahip dijital oyunların sayısı fazla değil. Konsollar tarafından domine edilen bir piyasada oyunların geleceğinden hiç umutlu değilim ve önümüzdeki yıllarda yaratıcılık açısından oyunların ileriye gideceğini düşünmüyorum. Arkham serisi bu ortamda zor bulunacak oyunlardı. Özellikle ikinci oyun pek çok filmden daha derin ve komplike bir konuyla karşımıza çıktı, side missionlarında bile bu kaliteyi korudu. Hikayenin ayrıntılarını öğrenebilmek için Riddler'ın bulmacalarıyla uğraştığımı, o yeşil soru işaretlerini alabilmek için deli gibi çabaladığımı hatırlarım ki hiçbir oyunda collectible bulacağım diye bu kadar kastığımı hatırlamıyorum. Önceki iki oyun bu kadar iyi senaryolara sahipken bu oyunun baştan savma yapılma olacağına inanmıyorum. Ortaya iyi bir iş çıkmasa bile en azından en iyisini yapmak için çabalayacaklardır. Kimse böyle bir oyunu tuvalette kurgulayacak kadar deli olamaz.

Dikkat!Buradan sonrası spoiler içermektedir.

2/Arkham City devam oyunun sinyallerini veriyordu. Protcol 10 sırasında Scarecrow'un çevirdiği gizli işler, Azrael tarafından bildirilen kehanet, oyundaki karakterlerin dahi Joker'ın ölümünün düzmece olduğunu düşünmesi, Hush ile aramızdaki hesabın kapanmaması, Ra's ve kızının kaybolan cesetleri (Kimileri oyun motorunun ortamda kalabalık yaratmaması için ölüleri ortadan kaldırdığını iddia etse de başka deliller Talia ve babasının bedenlerinin assasinler tarafından alındığını gösteriyor),Poison Ivy'nin psikopata bağlayıp Gotham'ı yerle bir edeceğini söylemesi, oyunun ek paketinde Gordon'ın "Batman bu işi bitir sonra daha büyük bir problem ile uğraşacaksın"sözü, Harley'in bir bebek bekliyor oluşu gibi devam oyunu işaret eden pek çok var. Bir devam oyunu yapmak varken prequel ile uğraşılmasının iyi bir nedeni olmalı.

3/Arkham City'nin çok komplike bir senaryoya sahip olduğunu söylemiştim. Bence bu prequel hikayede fazla detay verilmeden geçilen yerleri açıklamak için ideal bir fırsat. Mesela bence Wonder City olayı Old Gotham'ın bir parçası. Arkham serisi bir sequelden çok prequele ihtiyaç duymakta.

Neden Black Mask,neden Deathstroke neden Silver Age? Neden oyun senaryo açısından bu kadar büyük bir riske giriyor? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• grkm_61

10.04.2013 20:09:20

Arkham City resmini adama yutturmaya çalışmakta güzelmiş.

Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • benim anlamadıgım şu arkadaşlar bu adam bruce waynemi ? yoksa deyilmi

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.