Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yardım toplama kanunu
    İzin alma zorunluğu:

Madde 6 - Kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım top-
    layamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangile-
    rinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi
    üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenip ilan edilir.
    İzin alınmadan girişilen yardım toplama faaliyetleri güvenlik kuvvetlerince
    derhal menedilir ve sorumlular hakkında kovuşturma yapılır.
    İzin vermeye yetkili makamlar:

Madde 7 - Yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa İçişleri Ba-
    kanlığından, bir ilin birden fazla ilçesini kapsıyorsa o ilin valisinden, bir
    ilçenin sınırları içinde ise o ilçenin kaymakamından izin alınır.
    Yardım toplama faaliyetleriyle ilgili işlemlerin yürütülmesinden, il ve il-
    çelerin emniyet kuruluşları, ilçede emniyet kuruluşunun bulunmaması halinde
    jandarma kuruluşları görevlidir. İzinin İçişleri Bakanlığınca verilmesi halinde
    ise bu görev Emniyet Genel Müdürlüğünce yerine getirilir.
    Başvuru:

Madde 8 - Yardım toplayacak kişi ve kuruluşlar, isteklerini bir dilekçeyle
    izin vermeye yetkili makama bildirirler.
    Gazete ve dergiler için dilekçeler sorumlu yazı işleri müdürlerince veri-
    lir.
    Yardım toplama, öğrenim kurumları yararına veya kurum içinde yapılacak ise,
    başvuru dilekçesine kurum sorumlusunun yazılı izninin eklenmesi zorunludur.
    Başvuru dilekçelerinde bulunması gereken hususlar ve eklenecek belgeler yö-
    netmelikte gösterilir.
    Başvurunun incelenmesi ve izin:

Madde 9 - İzin vermeye yetkili makamlarca başvuru üzerine; işin önemi, yar-
    dım toplama faaliyetine girişeceklerin yeterlikleri, yapılacak hizmetin amaca
    ve kamu yararına uygunluğu, yardım toplama faaliyetinin başarıya ulaşıp ulaşa-
    mayacağı ve gerekli görülen diğer konular üzerinde inceleme yapılır ve sonucu
    en geç iki ay içinde başvuranlara bildirilir.
    Süre:

Madde 10 - Yardım toplama süresinin takdiri, izin veren makama aittir. Bu
    süre bir yılı geçemez. Ancak, haklı sebeplerin bulunması halinde verilen süre,
    izin veren makamca bir yılı geçmemek üzere uzatılabilir.

bu kurallara uyulursa saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 24 Ocak 2019; 20:0:23 >

• Tom raider turkce yamasi cikmis bulunmakta.ucretsiz yayinlandi.bekleyenlere duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bir taraflarımızı yırtıyoruz o kadar söyledik bağışa karşı değiliz , satışı yapılabilir cüzi bir rakamla burada sizlere karşı çıkan insların sorduğu şey şu ; ABONELİK NEDİR KARDEŞİM , Satın almak için üste bir de neden ABONE OLMAK ve de kurarken ABONE GİRİŞİ yapmak zorundayım ... İnsalar bunu sorguluyor ... Oyun çeviri vakti zamanında COD: MW3 e ses dublajı yaması yaptığında bunun karşılığında satış bile yapmadı ... Bir çok insanın orada emeği söz konusu ... Stüdyo tutuldu , kayıtlar düzenledindi oyuna eklendi ... Hepsinin eline koluna sağlık ... Bağışını yapan yaptı ... O adamlara ne kadar teşekkür etsek az ... Ama Animusun burada yapmaya çalıştığı şey tamamen işi ticarete dökmek ... Biz buarada sesismizi çıkarmasak acaba o yamalar ne kadar olacak ... Acaba kaç kişinin o yamaları almaya gücü yetecek ... Animus Proje ekibine bunu soruyoruz ancak bizi baltalamaya çalışıyorsunuz cevapları geliyor ... Varsa verecek adam akıllı mantıklı bir cevabınız buyrun ... Bir kişinin yorumundan kendileri aleyhine olan bir cümleyi cımbızla çekip ancak onun üzerinden yürüyorlar ...

• M.Shewki M kullanıcısına yanıt
    Abone olmak veyahut tek seferlik almak zorunda degilsiniz..Yama zaten bir süre sonra herkese açık hale gelecek fakat bu süre zarfında kendilerini destekleyenler erken erişim imkanı elde ediyor.Abone olmayıp erkenden erişmek isteyenler de destek oluyor.Aynı şey Dragon Age 2 yaması için de geçerli.Kusura bakmayın adamlar yamayı zaten halka açık sunacak ama kendilerine bağış yapıp destekleyen insanların erken erişim haklarında bir beis göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Shewki

Burada bir taraflarımızı yırtıyoruz o kadar söyledik bağışa karşı değiliz , satışı yapılabilir cüzi bir rakamla burada sizlere karşı çıkan insların sorduğu şey şu ; ABONELİK NEDİR KARDEŞİM , Satın almak için üste bir de neden ABONE OLMAK ve de kurarken ABONE GİRİŞİ yapmak zorundayım ... İnsalar bunu sorguluyor ... Oyun çeviri vakti zamanında COD: MW3 e ses dublajı yaması yaptığında bunun karşılığında satış bile yapmadı ... Bir çok insanın orada emeği söz konusu ... Stüdyo tutuldu , kayıtlar düzenledindi oyuna eklendi ... Hepsinin eline koluna sağlık ... Bağışını yapan yaptı ... O adamlara ne kadar teşekkür etsek az ... Ama Animusun burada yapmaya çalıştığı şey tamamen işi ticarete dökmek ... Biz buarada sesismizi çıkarmasak acaba o yamalar ne kadar olacak ... Acaba kaç kişinin o yamaları almaya gücü yetecek ... Animus Proje ekibine bunu soruyoruz ancak bizi baltalamaya çalışıyorsunuz cevapları geliyor ... Varsa verecek adam akıllı mantıklı bir cevabınız buyrun ... Bir kişinin yorumundan kendileri aleyhine olan bir cümleyi cımbızla çekip ancak onun üzerinden yürüyorlar ...
    ya Kardeşim Adam O kadar Emek harciyor. Sizin Attiginiz Tribe bak ? Cefasini Cekenler Olnlar Sefasini Sürenler Siz ? Bu kadar Güceniyorsan. Siteyi Kapat ve ordan uzaklaş. Kimse sana zorla al demiyor. Alacaksan Kurallarina uyacaksin. İşine gelmiyormu Orjinal Halinde Oynayin. Piyasada Ceviri Ekibi Kalmadi. Animusprojesi Kapatip gitse. COK ARARSİNİZ cok. Elbette TİCARETE DÖKECEK. Bizim millet NANKÖR. hem ye hem tükür. hem eleştir hem oyna hem yerden yere vur. Hic bir cevirmen Senelerce Patlattigi Yazinin atarli ergen Tarafindan Sözlü saldirayi maruz kalmasini kaldiramaz.
    Ben Aylardir Destekliyorum. hala Destekleyecegim. Büyümelerini Diliyorum. OkadarO yunlarini Bedava Oynadiniz. Hürmetiniz bumudur. Oyun 17 Lira diye cevirmenin Kisi başi 45 istemesi nesi Yanliş ?Siz Avrupaya Yurtdişindaki cevirmenlerin cevirdikleri oyun icin Aldiklari Ücreti Gözden gecirin. Türkçe Yamalari arttikca DESTEK büyüdü..Ve O kücük Grublar Oyunlarinin Cevirilerinide YAPİYORLAR. Yarin Animusprojesi neden Olmasin ? Adamlarin Sistemini Begendim.Ve destekliyorum.Aylardir Destekte bulunan Adam varken. Birisi gelip 10 tl basip Oyuna Binecek Öylemi ? Biraz Mantik Yürütün.Tamam Gencsiniz. sigaraya para buluyorsunuz. cok zor degil 4paket icmesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 24 Ocak 2019; 19:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

ya Kardeşim Adam O kadar Emek harciyor. Sizin Attiginiz Tribe bak ? Cefasini Cekenler Olnlar Sefasini Sürenler Siz ? Bu kadar Güceniyorsan. Siteyi Kapat ve ordan uzaklaş. Kimse sana zorla al demiyor. Alacaksan Kurallarina uyacaksin. İşine gelmiyormu Orjinal Halinde Oynayin. Piyasada Ceviri Ekibi Kalmadi. Animusprojesi Kapatip gitse. COK ARARSİNİZ cok. Elbette TİCARETE DÖKECEK. Bizim millet NANKÖR. hem ye hem tükür. hem eleştir hem oyna hem yerden yere vur. Hic bir cevirmen Senelerce Patlattigi Yazinin atarli ergen Tarafindan Sözlü saldirayi maruz kalmasini kaldiramaz.
    Ben Aylardir Destekliyorum. hala Destekleyecegim. Büyümelerini Diliyorum. OkadarO yunlarini Bedava Oynadiniz. Hürmetiniz bumudur. Oyun 17 Lira diye cevirmenin Kisi başi 45 istemesi nesi Yanliş ?Siz Avrupaya Yurtdişindaki cevirmenlerin cevirdikleri oyun icin Aldiklari Ücreti Gözden gecirin. Türkçe Yamalari arttikca DESTEK büyüdü..Ve O kücük Grublar Oyunlarinin Cevirilerinide YAPİYORLAR. Yarin Animusprojesi neden Olmasin ? Adamlarin Sistemini Begendim.Ve destekliyorum.Aylardir Destekte bulunan Adam varken. Birisi gelip 10 tl basip Oyuna Binecek Öylemi ? Biraz Mantik Yürütün.Tamam Gencsiniz. sigaraya para buluyorsunuz. cok zor degil 4paket icmesiniz.

Alıntıları Göster
    Yardım toplama kanunu

İzin alma zorunluğu:

Madde 6 - Kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım top-

layamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangile-

rinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi

üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenip ilan edilir.

İzin alınmadan girişilen yardım toplama faaliyetleri güvenlik kuvvetlerince

derhal menedilir ve sorumlular hakkında kovuşturma yapılır.

İzin vermeye yetkili makamlar:

Madde 7 - Yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa İçişleri Ba-

kanlığından, bir ilin birden fazla ilçesini kapsıyorsa o ilin valisinden, bir

ilçenin sınırları içinde ise o ilçenin kaymakamından izin alınır.

Yardım toplama faaliyetleriyle ilgili işlemlerin yürütülmesinden, il ve il-

çelerin emniyet kuruluşları, ilçede emniyet kuruluşunun bulunmaması halinde

jandarma kuruluşları görevlidir. İzinin İçişleri Bakanlığınca verilmesi halinde

ise bu görev Emniyet Genel Müdürlüğünce yerine getirilir.

Başvuru:

Madde 8 - Yardım toplayacak kişi ve kuruluşlar, isteklerini bir dilekçeyle

izin vermeye yetkili makama bildirirler.

Gazete ve dergiler için dilekçeler sorumlu yazı işleri müdürlerince veri-

lir.

Yardım toplama, öğrenim kurumları yararına veya kurum içinde yapılacak ise,

başvuru dilekçesine kurum sorumlusunun yazılı izninin eklenmesi zorunludur.

Başvuru dilekçelerinde bulunması gereken hususlar ve eklenecek belgeler yö-

netmelikte gösterilir.

Başvurunun incelenmesi ve izin:

Madde 9 - İzin vermeye yetkili makamlarca başvuru üzerine; işin önemi, yar-

dım toplama faaliyetine girişeceklerin yeterlikleri, yapılacak hizmetin amaca

ve kamu yararına uygunluğu, yardım toplama faaliyetinin başarıya ulaşıp ulaşa-

mayacağı ve gerekli görülen diğer konular üzerinde inceleme yapılır ve sonucu

en geç iki ay içinde başvuranlara bildirilir.

Süre:

Madde 10 - Yardım toplama süresinin takdiri, izin veren makama aittir. Bu

süre bir yılı geçemez. Ancak, haklı sebeplerin bulunması halinde verilen süre,

izin veren makamca bir yılı geçmemek üzere uzatılabilir.

bu kurallara uyulursa saygılar.

YUrtdışında ki bir site üzerinden bağış açıp toplamak vergi kaçırmaktır ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Alıntıları Göster
    abona olan kişiler animus'un tüm yama çalışmalarından faydalanıyor, yani sen abone oldun ben 10tl verdim yamayı aldım değil olay, ben sadece batman ak yaması alacağım sen ise abone olarak tüm yamalara erişeceksin. tek yama fiyatı en düşük aboneliğin 4 aylık tutarı olmalı en fazla, 45tl'ye yama satmak kusura bakmayın absürd bir olay. bunu 20tl'ye koysalardı herkes satın alır üzerine teşekkür ederdi, şimdi kaç kişi alacak bakalım, şahsen ben almayacağım bu fiyattan, orjinal dilinde oynarım, tek üzüldüğüm seriye ara vermiştim sırf yaması çıkacak diye, keşke hiç beklemeden ak'ı da bitirseymişim, boşa bekledik onca zaman.

• cybrtrk kullanıcısına yanıt
    Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

Konuda hala Kitlesel Fonlama ve sunduklarını bilmeden durmadan komik yasa bilgileri alıntılamak cidden komik dahi olmuyorsunuz artık.

45 tl ve Eft dediğiniz para işi de Kitlesel Fonlama üstünden istenilen bir para istediğiniz kadar bir yerinizi yırtın anca cürmün kadar yer yakacaksınız.

---------------------------------------------------------------

Her yama sonrası garip kişilikler görmek artık olağan oldu. Ama hala ben ünlü bir oyun firmasında çalışıyorum (şu kadar sterlin alıyorum) diyen o şahsiyet neden konuya gelmedi; onuda özledim hadi kimin fake hesabı ise ona da girip gelsin sohbet edelim.

• Konu ne konuşulan ne komedi resmen kimse zorla ne alın diyor nede satıyor. Giren çıkan nedir bilelim ülkede onca sıkıntı vs. var ona tepki yok ama aha beleş değil mi lafını duyduğu gibi oyunu torrent çeken tayfa baya rahatsız olmuş bu durumdan.

Şimdi çıkıp oyunu ben aldım abi diyenler çıkacaktır he 17 tl di değil mi aynen. Ayrıca firmaya mesaj atın ve deyin ki neden oyun türkçe değil size süper bir şekilde geri döneceklerinden emin olabilirsiniz. Gönüllü bu oyunu çeviren de var mı? gördüğüm kadarı ile yok o zaman güzelce free olacağı zamanı bekleyin zaten ne yardım ediyor, nede destek çıkıyorsunuz konuyu baltalamayın bari.
  • Avrupa gibi bilinçli toplumlarda kuruş zam olsa dahi tepkisini ortaya koyan bir toplum var neden az kazandıkları için mi? Hayır tabi ki. Her şeyin bir ederi vardır. Bizim millet ise ne kadar kanı emilirse emilsin vampirine daha da em diyor. Bu fiyatı savunanları anlamak mümkün değil anlamak da istemiyorum zaten. Bu kafayla gidin siz ,siz sustukça, aldıkça fiyatlar daha da artacaktır. Sadece bu konu için değil genelde böyleyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker ali -- 24 Ocak 2019; 21:3:55 >
  • Ben kardeşim ilk indirecek diyene sesleniyorum oyunu ingilizce oynadım bitirdim hikayeyi sorsan hepsinide söylerim bir dahada oynamıyacam ama size reva ilerde umarım 100 tl olurda gene emek falan şeyini söylersin bizim sen para konusuna karşı çıkmıyoruz 20 tl lik oyunu 45 tl gibi yama olması siz devam edin yakında 100 oluncada okey dersin semer vuran çok olur böyle şeylelre sesini çıkarmayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow

Konu ne konuşulan ne komedi resmen kimse zorla ne alın diyor nede satıyor. Giren çıkan nedir bilelim ülkede onca sıkıntı vs. var ona tepki yok ama aha beleş değil mi lafını duyduğu gibi oyunu torrent çeken tayfa baya rahatsız olmuş bu durumdan.

Şimdi çıkıp oyunu ben aldım abi diyenler çıkacaktır he 17 tl di değil mi aynen. Ayrıca firmaya mesaj atın ve deyin ki neden oyun türkçe değil size süper bir şekilde geri döneceklerinden emin olabilirsiniz. Gönüllü bu oyunu çeviren de var mı? gördüğüm kadarı ile yok o zaman güzelce free olacağı zamanı bekleyin zaten ne yardım ediyor, nede destek çıkıyorsunuz konuyu baltalamayın bari.
    bu arkadaşın hatrına sonraki yamaları 145tl'den hatta 245 tl'den satın. kimsenin, yamanın ücretsiz sunulmasını talep ettiği falan yok, sadece bu komik hatta absürd fiyata tepki. dersen ki yamayı yapan istediği fiyata satar, o zaman en baştan söylersin ben bu yamayı 45tl'den satacağımm diye, bekleyen ona göre bekler; beklemeyen oyununu oynar.

ben ilk 3 oyunu peş peşe oynamış, son oyunu da sırf yaması yapılıyor diye ertelemiştim, 20tl bağışımızı yapar alırız diye umuyordum ki talep edilen fiyata bak. yıllardır insanlar çeviri yapıyor, kimisi bağış kabul ediyor kimisi ücretsiz sunuyor ama böyle bir arsızlığı ilk kez görüyorum, o yamanın fiyatını 45tl diye belirlerken utanmadınız mı arkadaş, nerde görülmüş 45tl'ye yama satıldığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoli4 -- 24 Ocak 2019; 22:55:41 >

• Yamada emeği geçenlerin eline sağlık.Yasal değil diye kendini parçalayanlar şikayet edebilir. daha önce şikayet edenler olmuştu sanırım gereken cevabı almış olmalılar ki ortalıkta gözükmüyorlar.
    Fiyat konusuna gelince 45 TL kimine göre fazla gelebilir almazsınız olur biter kimin ne aldığı ne kadar ödediği o kişiyi bağlar.Bunun neyini sorun ediyorsunuz anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OR-Bİ -- 24 Ocak 2019; 23:6:5 >
  • Güzel kardeşim zaten almıyuacaz yamayı dediğim gibi oynayıp bitirrdiğim bir oyun siz şimdiden bu kişilere bu fiyattan destek oluyorsanız bütün oyunlardada aynı şeyi hatta daha fazlasını istemeye başlayacaklar bir rpg oyunu ne kadar ingilizce blirseniz bilin iyi pratik olmadığı içim kaçırılan noktalar oluyor bu adamlar hikaye bazlı gibi bi oyunda bile böyle para istiyor yarın Divinity OS 2 yaması çıkar 50 60 tl der var mı güzel kardeşim her yamaya bu kadar paran varsa zaten bu yazdıklarında haklısın kusura bakmayın ama zor şartlarda oyun oynayan insanlar için yüksek meblaalar birisi tutar torrentçi diye yapıştırır açsak steam kütüphanesi parayla aldığı oyun zor bulunur biz emekleri çöp kötü iş demedik fiyatların fahişliğinden bahsettik ki şimdiden tepki göstermezseniz ileride olacağı sadece söylüyoruz bu işi yapanlar sizin kara kaşınıza gözünüze yapmıyor bu işi parasını veren düdüğü çalar ama satıcı müşteri ilişkisi var siz bir malı çok yüksekten alınca olsun satıcı haklı emek mi var diyorsunuz yoksa kendi cebinizi mi düşünüyorsunuz artık gene destek olmak isteyen bu ücretlere emek diyenler yapsın yapacaklarını bizide ötekileştirsinler hep çamur atanlar olarak konu kitlensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melankoli4

bu arkadaşın hatrına sonraki yamaları 145tl'den hatta 245 tl'den satın. kimsenin, yamanın ücretsiz sunulmasını talep ettiği falan yok, sadece bu komik hatta absürd fiyata tepki. dersen ki yamayı yapan istediği fiyata satar, o zaman en baştan söylersin ben bu yamayı 45tl'den satacağımm diye, bekleyen ona göre bekler; beklemeyen oyununu oynar.

ben ilk 3 oyunu peş peşe oynamış, son oyunu da sırf yaması yapılıyor diye ertelemiştim, 20tl bağışımızı yapar alırız diye umuyordum ki talep edilen fiyata bak. yıllardır insanlar çeviri yapıyor, kimisi bağış kabul ediyor kimisi ücretsiz sunuyor ama böyle bir arsızlığı ilk kez görüyorum, o yamanın fiyatını 45tl diye belirlerken utanmadınız mı arkadaş, nerde görülmüş 45tl'ye yama satıldığı.

Alıntıları Göster
    Anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az demişler ... Onu anlatmaya çalışıyoruz inatla başka noktalara çekiyorlar zaten ... Odyssey yamasını yapmaya kalktıklarında 100 TL den satmaya kalkarlar o zamanda bunlar çıkıp bu şekilde konuşmaya başlarlar...

• ozyurt1964 O kullanıcısına yanıt
    Anlama zorluğu çekiyorsunuz sanırım ve dalga geçmiyorum.Yama bir süre sonra ""herkese açık"" olacak yani imkanı olmayan arkadaşlarımız da ""indirebilecek"".Fakat ilk olarak kendilerine bağış yapan kullanıcılar erken erişim hakkı kazanacak.Abone olup aktif olarak bağışta bulunanlar zaten tüm yamalara erkenden sahip oluyorlar ki hakları.Bunun haricinde abone olmayıp erkenden sahip olmayan isteyen insanlar bağış yapıyor.Eğer bağış yapacak durumunuz yoksa kendi emekleri olduğu halde,siz bukadar hakaret ve tehdit ettiğiniz halde vermemezlik yapmayıp bir süre sonra tüm kullanıcılara açacaklar.Bu oyunları bildiğimiz çevirmenler çeviriyor ve bu çevirmenlere animus projesi para ödüyor.Yapılan bağışlar bu çevirmenlerin emeklerinin karşılığı.Zaten gerçek çevirmenler tarafından çevrildiği için bir Allahın kulu yama da hata bulamıyor çünkü bukadar temiz iş yapıyorlar.İşin komik ve mide bulandıran tarafı,30 küsür yaşındaki adamların uğraşları olmayıp bu insanları tehdit etmeleri.Nasıl sefil bir yaşam ve vizyonsuzluk örneği..Forumdaki türkçe yamalar başlığı altındaki çeviri projelerine bir bakın..Kimsenin cevirmediği büyük AAA oyunların hepsi şu an animus projesi tarafından çeviriliyor ve forum tarihinde bukadar çok sayıda büyük yapımın tek bir ekip tarafından çevirildiği hiç olmadı.Oynadığımız tüm Assassin's Creed yamalarını bu ekibe borçluyuz ve tabiiki bu yamaların hepsini beleş oynarken tü kaka demek yoktu.Kendileri yapana kadar imkansız gözüyle bakılan iki yama ""1"" sene içerisinde çevrildi.Size bu 1 sene anlamsız geliyor belki ama bu oyunlardan birtanesi 10 yıldır kimsenin çeviremediği Dragon Age 2,diğeri ise 4 yıldır kimsenin elini surmediği batman ak..şimdi de divinity original sin 2 gibi çevirisini muhtemelen asla göremeyeceğiniz bir rpg oyununu çeviriyorlar.2017 yılında hesap açmış olabilirim ama 2009 dan beri Türkçe yamalar başlığını takıp edip yama indiren birisi olarak şunu söylemek istiyorum.Daha önce böyle bir ekip hiç olmadı ve şu an çevirisini beklediğimiz ve türkçe yaması imkansız görünen oyunları çevirebilecek tek ekip kendileri..misal Dragon Age inquisition..çevirmenlerden birisi bu oyunun ekip lideri ve askerden geldikten sonra çevirisine başlayacaklar inşallah ve inanın witcher 3 kadar metin var oyunda hatta daha fazla.Başladıkları tek bir projeyi dahi iptal etmedi bu adamlar.Size gönüllü başlayıp sonra 750 milyar milyon tane iptal eden gönüllü çevirmen gösterebilirim.Hakkıyla tamamlayar hariç Allah razı olsun ama inanın onlarında gönüllü yaptıklarında yemedikleri küfür kalmadı.Ve inanın böylesi kıymetli bir ekip giderse birdaha böyle güçlü bir ekip toplanıp bu oyunları çevirmeyecek.

• Bak güzel kardeşim seninle gerçekten saygı çerçevesinde tartışırdım ama gerçekler sana acı geliyor ve malum forum kuralları Allah a şükür durumumuzda var ama senin ısrarla anlamak istemediğin kısım bu fiyat fahiş sen şimdiden bu fiyatlara bir dur demezsen sonrasında aynı şey olacak demeye çalışıyoruz ama inatla bunu anlamıyorsun ne yaptıkları işi pisledik nede insanlara hakaret tehdit ettik sen kafanda farklı şeyler kuruyorsun 1.si madem çok temiz yama yaptığını düşünüyorsun iyi dercede ingilizcen olduğunu var sayıyorum bunu anlayabiliğine göre o zaman niye illa türkçe bekliyorsun ingiizcede oynanabilir fiyat konusuna gelirsek güzel kardeşim ben mimarlık yapıyorum 2b ve 3b çizimler modeller yapıyorum ve buna devletin belirlediği bir tarife var ona göre fiyat belirliyorsun kafama göre bu emeğimin karşılığı diyemiyorsun bizde sana anlatmaya çalışıyoruz ama ısrarla anlamıyorsun merak etme bırakmazlar bu işi böyle bir gelir varken korkma onlar bıraksın ben başlarım iyi kazanç getirir bu tarz böylede bağnaz derecesinde 2 3 kişi beni desteklese yeterli işte ki çok zor değil onuda biliyorum kuzenim forumda bulunan bir yamada yardımcı oldu emeği geçenlerde şuan halihazırda var benimde yardımım dokundu sadece biz size gözünüzü açın diyoruz başka bir şey değil boşuna sallama güzel kardeşim kimseye hakaret ettiğimiz veya işini kötülediğimiz yok he proje kordinatörüne söyle iyi savundun sana bu yamayı ücretsiz versin hadi kendine iyi bak ..

• Millet ciddi ciddi bir yama için kişi başı 45 tl vermeyi savunuyor değil mi yanlış okumuyorum? Ha insan parasıyla dilediğini yapabilir, buna kimse söz söyleyemez ancak savunmayın gözünüzü seveyim. Param var alıyorum deyin geçin. Kişi başı 45 tl nedir akıl var izan var. Biri de çıkmış işinden ve servetinden dem vurmuş te allam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 25 Ocak 2019; 2:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Millet ciddi ciddi bir yama için kişi başı 45 tl vermeyi savunuyor değil mi yanlış okumuyorum? Ha insan parasıyla dilediğini yapabilir, buna kimse söz söyleyemez ancak savunmayın gözünüzü seveyim. Param var alıyorum deyin geçin. Kişi başı 45 tl nedir akıl var izan var. Biri de çıkmış işinden ve servetinden dem vurmuş te allam.
    45 TL gene iyi hocam başka bir oyunda 10 dolardı abonelik. Bak "dolar" he Gerçi 2500 TL'ye kitap satılan bir yerde artık buna şaşırmıyorum.

Fırsatını bulan milleti düdükleme peşinde. Günlerdir bunların konularını okuyorum. Canım sıkıldıkça gülmek için bu bölüme gelip konuyu okuyorum iyi geliyor tavsiye ederim.

Her alanda olduğu gibi burada da kraldan çok kralcılar epey fazla. Müstehak bunlara boşver laf anlatamazsın izle geç.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.