Şimdi Ara

Batman Arkham Knight grafikler birbirine giriyor?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkham Knight oyununda grafikler birbirine giriyor ve diğer hiçbir oyunda en ufak bir sorun yok. Oyun bildiğiniz gibi şimdiye kadar aşırı problemliydi o yüzden orjinalini almaya korktum, şu an elimde kopyası var ama sanırım en son yamalar yüklü olmadığından oyun sorun çıkarıyor.. Grafiklerin birbirine girme problemini benim gibi yaşayan var mı?

• Donanım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımım fena değil fakat biraz eskidi haliyle fakat böyle bir sorunu sadece bu oyunda yapıyor.

Sistemim:

AMD Phenom x4 3.0GHZ İşlemci
    AMD Radeon HD 6870 Ekran Kartı
    8GB RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 11 Nisan 2016; 15:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

Donanımım fena değil fakat biraz eskidi haliyle fakat böyle bir sorunu sadece bu oyunda yapıyor.

Sistemim:

AMD Phenom x4 3.0GHZ İşlemci
    AMD Radeon HD 4870 Ekran Kartı
    8GB RAM

O donanım ne kardeş, o oyun öldürür la o bilgisayarı.Ayrıca sen bu donanımla şimdiki oyunları falan indirme. Kasar.Parçalara işkence etmekten başka bir şey yapmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 10 Nisan 2016; 17:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer tüm oyunları yüksek ayarda rahatlıkla oynabiliyorum ama bu oyunda grafikler birbirine giriyor valla bişey anlamadım bu işten :)
  • İşlemci 965 mi 955 mi? Ekran kartı çok eski kaplamaları doğru düzgün yüklemiyordur.

• PC portu ölü bu oyunun zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Yukardaki mesajımda 4870 yazmışım fakat 6870 olacaktı düzelttim şimdi.
  • Oyunun optimizasyonu çok berbat 7950 de bile kıvranıyor 6870 de çalışmaması doğal.

• Tüm yamalarla birlikte baya düzeldi diyolardı?
  • Oyunun orjinalini indirdim aynı sorunu yaşadım benim pc'im kötü o kadar iyi değil ama Witcher 3'te de kastı ama sadece kasma ben alışığım bu duruma 20 fps rahat oynarım problem olmaz ama kaplamaların birbirine girmesi vesaire cidden sinir bozucu. Witcher 3'te 1280.720'de normal ayarlarda 30 fps rahat oynatıyor ama bu oyun tamam 15 fps ama kaplamalar birbirine giriyor sene 2020 kaplamalar düzelmedi dediğim gibi hem crack hem orjinal denedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.